Torsdag 13. juni 2019
Solskjærs United møter Chelsea i sesongåpningen
Ole Gunnar Solskjærs og Manchester United får en tøff start på neste Premier League-sesong. De møter Chelsea i første serierunde.
Publisert: 13 Juni 10:29
Ole Gunnar Solskjærs og Manchester United får en tøff start på neste Premier League-sesong. De møter Chelsea i første serierunde.
Serieoppsettet ble offentliggjort torsdag. Der kom det fram at Manchester United møter Chelsea på Old Trafford i første serierunde.
Deretter venter Wolverhampton borte, Crystal Palace hjemme, Southampton borte, Leicester hjemme og West Ham borte. 28. Det er med andre ord en overkommelig åpning for Solskjær.
28. september er det duket for nok et storoppgjør når Arsenal kommer til «drømmenes teater». 19. oktober kommer erkerival Liverpool på besøk til Old Trafford.

Liverpool førstLiverpool åpner Premier League-sesongen. De spiller hjemme mot Alexander Tettey og Norwich fredag 9. august.
Regjerende mester Manchester City skal til London for å møte West Ham til tidligkamp dagen etter.
Ørjan Nylands Aston Villa får en meget tøff retur til det gjeveste selskap når de åpner borte mot Tottenham til kveldskamp lørdag 10. august.
Arsenal skal til Newcastle for sin første seriekamp. Unai Emerys menn får en tøff åpning med Liverpool borte i runde tre, Tottenham hjemme i runde fire og United borte i runde sju.
Joshua Kings Bournemouth skal spille mot nyopprykkede Sheffield United. Mohamed Elyounoussi og hans Southampton møter Burnley borte.

VinterpauseI alt 380 kamper skal spilles før siste serierunde 17. mai.
Premier League tar for første gang vinterpause i 2019/20-sesongen. Det skjer i februar. Det vil riktignok spilles kamper hver helg, men fem kamper spilles den ene helgen og fem kamper den neste, slik at alle lag får pause.
Premier League 2019/20 avsluttes på Norges nasjonaldag med Arsenal-Watford, Chelsea-Wolverhampton, Crystal Palace-Tottenham, Leicester-Manchester United, Manchester City-Norwich og Newcastle-Liverpool.
Sesongen åpner med Community Shield-kampen mellom Manchester City og Liverpool søndag 4. august.

Slik spilles 1. runde:
Fredag 9. august: Liverpool-Norwich City 21.00
Lørdag 10. august: West Ham United-Manchester City 13.30
Lørdag 10. august: Bournemouth-Sheffield United 16.00
Lørdag 10. august: Burnley-Southampton 16.00
Lørdag 10. august: Crystal Palace-Everton 16.00
Lørdag 10. august: Leicester City-Wolves 16.00
Lørdag 10. august: Watford-Brighton 16.00
Lørdag 10. august: Tottenham-Aston Villa 18.30
Søndag 11. august: Newcastle United-Arsenal 15.00
Søndag 11. august: Manchester United-Chelsea 17.30


Boxing Day 26. desember:
Bournemouth – Arsenal
Aston Villa – Norwich City
Chelsea – Southampton
Crystal Palace – West Ham United
Everton – Burnley
Leicester City – Liverpool
Manchester United – Newcastle United
Sheffield United – Watford
Tottenham Hotspur – Brighton
Wolverhampton – Manchester City


Siste serierunde (17. mai):
Arsenal – Watford
Burnley – Brighton
Chelsea – Wolverhampton
Crystal Palace – Tottenham Hotspur
Everton – A.F.C. Bournemouth
Leicester City – Manchester United
Manchester City – Norwich City
Newcastle United – Liverpool
Southampton – Sheffield United
West Ham United – Aston Villa

(©NTB)
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.
Torsdag 19. september 2019
HJELP: Høyreekstreme Avigdor Liebermann sitter med de beste kortene i den fastlåste regjeringskabalen i Israel.
Torsdag 19. september 2019
EKSTREMT: I kjølvannet av terrorangrepet mot moskeen i Bærum gikk antall tips til politiet om netthat og høyre­radikaliserte personer rett til værs.
Torsdag 19. september 2019
• Er det nå over for den lengst­sittende statsministeren i Israels historie, Benjamin Netanyahu? Det får vi antakeligvis ikke vite på en god stund. De jevne resultatene etter nyvalget på tirsdag viser at den politiske situasjonen i Israel er...
Onsdag 18. september 2019
• Lørdag for halvannen uke siden sto en gruppe foreldre viftende med flagget til Ukrainas marine på Boryspil lufthavn utenfor Kiev for å ta imot sine sønner. De hadde vært i fangenskap siden i fjor da Russland tok tre ukrainske fartøy i...
Onsdag 18. september 2019
VIL SNAKKE: Flere LO-forbund har kontant avvist å inkludere MDG i en rødgrønn koalisjon i 2021. Nå inviterer MDG fagbevegelsen til samtaler.