Torsdag 13. juni 2019
«Caro»: – Sterk i troen på at vi går videre
Caroline Graham Hansen synes det var surt og bittert å tape for Frankrike, men hun tror Norge kommer tilbake til Nice for å spille åttedelsfinale.
Publisert: 13 Juni 01:15
Caroline Graham Hansen synes det var surt og bittert å tape for Frankrike, men hun tror Norge kommer tilbake til Nice for å spille åttedelsfinale.
– Vi skal ha respekt for Sør-Korea, for om de får tre poeng har de en liten sjanse til å gå videre. Det blir ingen lett match, men ut fra at de tapte for Nigeria i dag og virket fysisk underlegne så føler jeg meg sterk i troen på at vi kan slå dem, sa hun til NTB.
Hun synes Norge greide å vise at laget kan måle seg mot de beste.
– Ja, det synes jeg. Vi skal ta med oss det. Frankrike hadde også en dag mer pause enn oss, og likevel følte jeg at vi hadde mer å gå på. Det var surt å tape, men sånn er fotballen. Noen ganger er det stang inn, og i dag var det stang ut.
Hun har ingen sterk mening om straffeavgjørelsen som avgjorde kampen.
– Mener de (dommerne) det er riktig, så er det riktig. Vi får ikke gjort noe med det.
(©NTB)
Torsdag 20. juni 2019
• Den siste uka har norsk offentlighet vært preget av den forsøksvise uttransporteringen av familien Abbasi, som består av mor Atefa Rezaie og de tre søsknene Yasin (22), Taibeh (20) og Ehsan (16). De ble først flydd til Istanbul i påvente...
Torsdag 20. juni 2019
NFFO-leder Arne Vestbø mener det er greit at forfattere forhandler fram høyere royalty på egne vegne. – Selvskudd fra foreningen, hevder sakprosaforfatter.
Torsdag 20. juni 2019
MÅLING: 7 av 10 på Stovner er svært negative til den nye bomringen i Oslo. Innvandrerbutikkene i sentrum frykter å miste kunder.
Torsdag 20. juni 2019
VIL MED: Sosial­liberale Radikale Venstre gjorde et brakvalg. De kan ha mye å tape på sosialdemokratenes plan om å danne solo-regjering.
Onsdag 19. juni 2019
HISTORISK: Arbeiderpartiet ligger an til å gjøre historiens dårligste lokalvalg. Deler av partiet åpner nå for en lederdiskusjon.
Onsdag 19. juni 2019
HARDE ANKLAGER: Amerikanske myndig­heter legger fram stadig flere beviser som skal vise at Iran står bak sabotasjeaksjonene i Persia-gulfen.
Onsdag 19. juni 2019
• Leder i Manifest tankesmie Magnus Marsdal tok i gårsdagens avis til orde for at SV og Rødt bør inngå en forpliktende avtale om politikk de ønsker gjennomslag for, før de vil støtte en ny regjering. Han mener det vil gi partiene sterkere...
Onsdag 19. juni 2019
Unni Lindell fikk romanroyalty da hun ga ut sak­prosabok hos Aschehoug. Forlaget avviser at forfatteren har fått en spesialavtale.
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...