Torsdag 13. juni 2019
Haavi skadet kneet under trening
Landslagsspiller Emilie Haavi ble hjulpet av banen med smerter i kneet etter en duell under VM-troppens trening i Cannes torsdag. Skadeomfanget er uklart.
Publisert: 13 Juni 14:09
Landslagsspiller Emilie Haavi ble hjulpet av banen med smerter i kneet etter en duell under VM-troppens trening i Cannes torsdag. Skadeomfanget er uklart.
– Emilie fikk vondt i kneet etter en duell, men vi vet ingenting ennå, så vi skal ikke si for mye. Hun skal undersøkes grundigere på hotellet, sa landslagssjef Martin Sjögren til NTB etter treningen.
Det var under spill seks mot seks at Haavi ble skadd. 26-åringen ble liggende nede i flere minutter. Lokale førstehjelpere kom med en båre, men Haavi ble i stedet støttet av banen for å få behandling i garderoben. LSK-spilleren var tydelig lei seg da hun lå nede. Hun fikk en ispose på det høyre kneet.
Det var hektisk aktivitet i det norske støtteapparatet, og lege Jorid Degerstrøm gjorde en første undersøkelse i garderoben.

Ble redd– Jorid har tittet på henne, men vi må gjøre en ny og grundigere undersøkelse når vi kommer til hotellet. Kneet kjentes OK stabilt, og det er bra. Men Emilie ble redd, og det er fullt naturlig. Vi trekker ingen konklusjon før vi har undersøkt henne grundigere, sa Sjögren.
Først etter undersøkelsen på hotellet avgjøres det om Haavi skal sendes til MR-undersøkelse.
Rett før treningen der Haavi ble skadd sa Sjögren til NTB på spillerhotellet i Biot at han hadde en helt skadefri tropp.
– Det ser veldig bra ut. Vi har absolutt ingen skadebekymringer. Det er noen blåmerker og ømme kropper etter duellspill, men det tilhører denne idretten, sa han.

ReserveneTorsdag var det restitusjon i treningsstudio for dem som startet kampen mot Frankrike onsdag kveld. De 12 andre trente for fullt på Stade Pierre de Coubertin i Cannes.
Haavi ble byttet inn på overtid i den første EM-kampen mot Nigeria, mens hun var ubenyttet reserve mot Frankrike.
Norges neste VM-kamp er mot Sør-Korea mandag. Den spilles i Reims, der laget startet mesterskapet med 3-0-seier over Nigeria. Onsdag ble det 1-2-tap mot vertsnasjon Frankrike i Nice.
De to beste lagene i gruppen går videre. Det gjør også de fire beste treerne.

(©NTB)
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.
Torsdag 19. september 2019
HJELP: Høyreekstreme Avigdor Liebermann sitter med de beste kortene i den fastlåste regjeringskabalen i Israel.
Torsdag 19. september 2019
EKSTREMT: I kjølvannet av terrorangrepet mot moskeen i Bærum gikk antall tips til politiet om netthat og høyre­radikaliserte personer rett til værs.
Torsdag 19. september 2019
• Er det nå over for den lengst­sittende statsministeren i Israels historie, Benjamin Netanyahu? Det får vi antakeligvis ikke vite på en god stund. De jevne resultatene etter nyvalget på tirsdag viser at den politiske situasjonen i Israel er...
Onsdag 18. september 2019
• Lørdag for halvannen uke siden sto en gruppe foreldre viftende med flagget til Ukrainas marine på Boryspil lufthavn utenfor Kiev for å ta imot sine sønner. De hadde vært i fangenskap siden i fjor da Russland tok tre ukrainske fartøy i...
Onsdag 18. september 2019
VIL SNAKKE: Flere LO-forbund har kontant avvist å inkludere MDG i en rødgrønn koalisjon i 2021. Nå inviterer MDG fagbevegelsen til samtaler.