Torsdag 13. juni 2019
Herlovsen både hysjet og hausset
Isabell Herlovsen leverte ny imponerende innsats for Norge i VM-kampen mot Frankrike. Igjen tvang hun fram et selvmål og feiret på oppsiktsvekkende vis.
Publisert: 13 Juni 00:55
Isabell Herlovsen leverte ny imponerende innsats for Norge i VM-kampen mot Frankrike. Igjen tvang hun fram et selvmål og feiret på oppsiktsvekkende vis.
Mot Nigeria dro hun med seg hele laget bort til benken for å feire med reservene. Onsdag både hysjet hun og la hånden bak øret samtidig.
– Jeg ville få franskmennene til å bli stille, og så ville jeg høre mine egne supportere som er her. Jeg vet ikke, jeg syntes det var litt gøy. Det var 34.500 franske og 500 norske tilhengere. Da må man lage litt stemning, forklarte hun etterpå.
Som lagvenninnene var hun lei for at det endte med tap, men også klar over at det var mye å glede seg over.
– Selvfølgelig er jeg skuffet, men samtidig synes jeg vi gjennomførte en god kamp. Vi møtte en av gullfavorittene og jobbet godt sammen som lag. Til tider spilte vi god angrepsfotball. Vi våget å holde på ballen og spille ut Frankrike. Jeg synes vi viste syk laginnsats, sa hun.
Hun greide å få publikum stille en stund, men utligningsmålet som Wendie Renard beinet i eget nett holdt ikke til poeng for Norge. Et VAR-straffespark ga hjemmelaget seieren.
– Jeg kan ikke uttale meg så mye om den avgjørelsen, for jeg har ikke sett situasjonen på nytt. Det er dommeren som tar avgjørelsen, og vi må forholde oss til det. Selvfølgelig er det kjipt, og man kan føle at vi kanskje ble fratatt et poeng, men jeg kan ikke si noe om avgjørelsen, sa hun.
Herlovsen vet at Norge fortsatt har alle sjanser til å gå videre, og tapet rokker ikke ved troen på at det norske laget kan gjøre det virkelig skarpt i VM.
– Vi har en kamp igjen i gruppespillet, og den er viktig. Det er lov å være litt skuffet og lei seg i dag, så skal vi rette blikket mot kampen mot Sør-Korea, sa hun.
– Vi har vist at vi faktisk er et godt lag, og jeg tror det er litt kjipt å spille mot oss, for vi gir oss aldri og er på hele tiden.

(©NTB)
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.
Torsdag 19. september 2019
HJELP: Høyreekstreme Avigdor Liebermann sitter med de beste kortene i den fastlåste regjeringskabalen i Israel.
Torsdag 19. september 2019
EKSTREMT: I kjølvannet av terrorangrepet mot moskeen i Bærum gikk antall tips til politiet om netthat og høyre­radikaliserte personer rett til værs.
Torsdag 19. september 2019
• Er det nå over for den lengst­sittende statsministeren i Israels historie, Benjamin Netanyahu? Det får vi antakeligvis ikke vite på en god stund. De jevne resultatene etter nyvalget på tirsdag viser at den politiske situasjonen i Israel er...
Onsdag 18. september 2019
• Lørdag for halvannen uke siden sto en gruppe foreldre viftende med flagget til Ukrainas marine på Boryspil lufthavn utenfor Kiev for å ta imot sine sønner. De hadde vært i fangenskap siden i fjor da Russland tok tre ukrainske fartøy i...
Onsdag 18. september 2019
VIL SNAKKE: Flere LO-forbund har kontant avvist å inkludere MDG i en rødgrønn koalisjon i 2021. Nå inviterer MDG fagbevegelsen til samtaler.