Torsdag 13. juni 2019
Herlovsen både hysjet og hausset
Isabell Herlovsen leverte ny imponerende innsats for Norge i VM-kampen mot Frankrike. Igjen tvang hun fram et selvmål og feiret på oppsiktsvekkende vis.
Publisert: 13 Juni 00:55
Isabell Herlovsen leverte ny imponerende innsats for Norge i VM-kampen mot Frankrike. Igjen tvang hun fram et selvmål og feiret på oppsiktsvekkende vis.
Mot Nigeria dro hun med seg hele laget bort til benken for å feire med reservene. Onsdag både hysjet hun og la hånden bak øret samtidig.
– Jeg ville få franskmennene til å bli stille, og så ville jeg høre mine egne supportere som er her. Jeg vet ikke, jeg syntes det var litt gøy. Det var 34.500 franske og 500 norske tilhengere. Da må man lage litt stemning, forklarte hun etterpå.
Som lagvenninnene var hun lei for at det endte med tap, men også klar over at det var mye å glede seg over.
– Selvfølgelig er jeg skuffet, men samtidig synes jeg vi gjennomførte en god kamp. Vi møtte en av gullfavorittene og jobbet godt sammen som lag. Til tider spilte vi god angrepsfotball. Vi våget å holde på ballen og spille ut Frankrike. Jeg synes vi viste syk laginnsats, sa hun.
Hun greide å få publikum stille en stund, men utligningsmålet som Wendie Renard beinet i eget nett holdt ikke til poeng for Norge. Et VAR-straffespark ga hjemmelaget seieren.
– Jeg kan ikke uttale meg så mye om den avgjørelsen, for jeg har ikke sett situasjonen på nytt. Det er dommeren som tar avgjørelsen, og vi må forholde oss til det. Selvfølgelig er det kjipt, og man kan føle at vi kanskje ble fratatt et poeng, men jeg kan ikke si noe om avgjørelsen, sa hun.
Herlovsen vet at Norge fortsatt har alle sjanser til å gå videre, og tapet rokker ikke ved troen på at det norske laget kan gjøre det virkelig skarpt i VM.
– Vi har en kamp igjen i gruppespillet, og den er viktig. Det er lov å være litt skuffet og lei seg i dag, så skal vi rette blikket mot kampen mot Sør-Korea, sa hun.
– Vi har vist at vi faktisk er et godt lag, og jeg tror det er litt kjipt å spille mot oss, for vi gir oss aldri og er på hele tiden.

(©NTB)
Onsdag 19. juni 2019
HISTORISK: Arbeiderpartiet ligger an til å gjøre historiens dårligste lokalvalg. Deler av partiet åpner nå for en lederdiskusjon.
Onsdag 19. juni 2019
HARDE ANKLAGER: Amerikanske myndig­heter legger fram stadig flere beviser som skal vise at Iran står bak sabotasjeaksjonene i Persia-gulfen.
Onsdag 19. juni 2019
• Leder i Manifest tankesmie Magnus Marsdal tok i gårsdagens avis til orde for at SV og Rødt bør inngå en forpliktende avtale om politikk de ønsker gjennomslag for, før de vil støtte en ny regjering. Han mener det vil gi partiene sterkere...
Onsdag 19. juni 2019
Unni Lindell fikk romanroyalty da hun ga ut sak­prosabok hos Aschehoug. Forlaget avviser at forfatteren har fått en spesialavtale.
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...
Tirsdag 18. juni 2019
IKKE OVER: Demonstrantene i Sudan er tilbake der de startet, med små demonstrasjoner i gater og smug. Aktivistene nøyer seg ikke med at den avsatte president nå stilles for retten.
Tirsdag 18. juni 2019
NEI: Venstre og KrF sier ja til Rita Otterviks (Ap) invitasjon til reforhandling av asylforliket, men Ap sentralt ønsker ingen endring.
Mandag 17. juni 2019
Den tyske journalisten Kai Strittmatter er sjokkert over debatten rundt «Ways of Seeing». – Eit lærestykke om trugsmål mot demokratiet, meiner han.
Mandag 17. juni 2019
• Først ble det påpekt at han var lite synlig i valgkampen. Så uteble han fra Socialdemokratiets valgfest. Da han dukket opp til regjeringsforhandlinger forrige lørdag, framsto Henrik Sass Larsen «riv-rav-ruskende gal», ifølge Ekstra Bladets...