Søndag 19. mai 2019
Wilder forsvarte tittelen med brutal knockout
Ubeseirede Deontay Wilder forsvarte WBC-tittelen i tungvektsboksing da han slo ut Dominic Breazeale i første runde i lørdagens hatkamp i New York.
Publisert: 19 Mai 10:53
Ubeseirede Deontay Wilder forsvarte WBC-tittelen i tungvektsboksing da han slo ut Dominic Breazeale i første runde i lørdagens hatkamp i New York.
Det var ondt blod mellom de to bokserne, og Wilder hadde i oppkjøringen kommet med opprivende uttalelser om at han ikke ville vike tilbake for å slå motstanderen i hjel.
Det så brutalt ut da Wilder, som har en av boksehistoriens mest knusende høyreslag, traff Breazeale med en høyre til hakespissen som sendte utfordreren rett i gulvet. Breazeale ble liggende på ryggen, men kom seg på beina bare for å se at dommeren hadde vinket av kampen.
Etterpå tonet Wilder ned sine uttalelser, som trolig vil få et etterspill.
– Det bare rant ut av meg. Det var en stor oppkjøring med mye fiendskap, mye kaos og masse hat mot hverandre. Det er slikt som gjør boksing så bra, sa han.
– Så går man i ringen og gjør opp som menn.
Wilder gikk rett løs på Breazeale da kampen startet, og han rystet ham med en rett høyre. Det banet vei for knockoutslaget 43 sekunder før slutt i den første runden.
– Hele kroppsspråket hans endret seg da jeg traff ham første gang, sa Wilder.
Han forsvarte tittelen for niende gang. Det var hans 41. proffkamp uten tap. Breazeale hadde på 21 tidligere kamper tapt bare for Anthony Joshua.
(©NTB)
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.
Torsdag 19. september 2019
HJELP: Høyreekstreme Avigdor Liebermann sitter med de beste kortene i den fastlåste regjeringskabalen i Israel.
Torsdag 19. september 2019
EKSTREMT: I kjølvannet av terrorangrepet mot moskeen i Bærum gikk antall tips til politiet om netthat og høyre­radikaliserte personer rett til værs.
Torsdag 19. september 2019
• Er det nå over for den lengst­sittende statsministeren i Israels historie, Benjamin Netanyahu? Det får vi antakeligvis ikke vite på en god stund. De jevne resultatene etter nyvalget på tirsdag viser at den politiske situasjonen i Israel er...
Onsdag 18. september 2019
• Lørdag for halvannen uke siden sto en gruppe foreldre viftende med flagget til Ukrainas marine på Boryspil lufthavn utenfor Kiev for å ta imot sine sønner. De hadde vært i fangenskap siden i fjor da Russland tok tre ukrainske fartøy i...
Onsdag 18. september 2019
VIL SNAKKE: Flere LO-forbund har kontant avvist å inkludere MDG i en rødgrønn koalisjon i 2021. Nå inviterer MDG fagbevegelsen til samtaler.