Søndag 19. mai 2019
Wilder forsvarte tittelen med brutal knockout
Ubeseirede Deontay Wilder forsvarte WBC-tittelen i tungvektsboksing da han slo ut Dominic Breazeale i første runde i lørdagens hatkamp i New York.
Publisert: 19 Mai 10:53
Ubeseirede Deontay Wilder forsvarte WBC-tittelen i tungvektsboksing da han slo ut Dominic Breazeale i første runde i lørdagens hatkamp i New York.
Det var ondt blod mellom de to bokserne, og Wilder hadde i oppkjøringen kommet med opprivende uttalelser om at han ikke ville vike tilbake for å slå motstanderen i hjel.
Det så brutalt ut da Wilder, som har en av boksehistoriens mest knusende høyreslag, traff Breazeale med en høyre til hakespissen som sendte utfordreren rett i gulvet. Breazeale ble liggende på ryggen, men kom seg på beina bare for å se at dommeren hadde vinket av kampen.
Etterpå tonet Wilder ned sine uttalelser, som trolig vil få et etterspill.
– Det bare rant ut av meg. Det var en stor oppkjøring med mye fiendskap, mye kaos og masse hat mot hverandre. Det er slikt som gjør boksing så bra, sa han.
– Så går man i ringen og gjør opp som menn.
Wilder gikk rett løs på Breazeale da kampen startet, og han rystet ham med en rett høyre. Det banet vei for knockoutslaget 43 sekunder før slutt i den første runden.
– Hele kroppsspråket hans endret seg da jeg traff ham første gang, sa Wilder.
Han forsvarte tittelen for niende gang. Det var hans 41. proffkamp uten tap. Breazeale hadde på 21 tidligere kamper tapt bare for Anthony Joshua.
(©NTB)
Torsdag 20. juni 2019
• Den siste uka har norsk offentlighet vært preget av den forsøksvise uttransporteringen av familien Abbasi, som består av mor Atefa Rezaie og de tre søsknene Yasin (22), Taibeh (20) og Ehsan (16). De ble først flydd til Istanbul i påvente...
Torsdag 20. juni 2019
NFFO-leder Arne Vestbø mener det er greit at forfattere forhandler fram høyere royalty på egne vegne. – Selvskudd fra foreningen, hevder sakprosaforfatter.
Torsdag 20. juni 2019
MÅLING: 7 av 10 på Stovner er svært negative til den nye bomringen i Oslo. Innvandrerbutikkene i sentrum frykter å miste kunder.
Torsdag 20. juni 2019
VIL MED: Sosial­liberale Radikale Venstre gjorde et brakvalg. De kan ha mye å tape på sosialdemokratenes plan om å danne solo-regjering.
Onsdag 19. juni 2019
HISTORISK: Arbeiderpartiet ligger an til å gjøre historiens dårligste lokalvalg. Deler av partiet åpner nå for en lederdiskusjon.
Onsdag 19. juni 2019
HARDE ANKLAGER: Amerikanske myndig­heter legger fram stadig flere beviser som skal vise at Iran står bak sabotasjeaksjonene i Persia-gulfen.
Onsdag 19. juni 2019
• Leder i Manifest tankesmie Magnus Marsdal tok i gårsdagens avis til orde for at SV og Rødt bør inngå en forpliktende avtale om politikk de ønsker gjennomslag for, før de vil støtte en ny regjering. Han mener det vil gi partiene sterkere...
Onsdag 19. juni 2019
Unni Lindell fikk romanroyalty da hun ga ut sak­prosabok hos Aschehoug. Forlaget avviser at forfatteren har fått en spesialavtale.
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...