Søndag 19. mai 2019
Brann i rekkehus i Tromsø slukket
En bolig har fått betydelige skader etter at det begynte å brenne i Tromsø natt til søndag. En person er sendt til sykehus etter å ha blitt eksponert for røyk.
Publisert: 19 Mai 05:04
En bolig har fått betydelige skader etter at det begynte å brenne i Tromsø natt til søndag. En person er sendt til sykehus etter å ha blitt eksponert for røyk.
Politiet fikk melding om brannen i Trollbakken på Tromsøya klokken 3.18 natt til søndag.
Det var en periode åpne flammer over taket i boligen. Brannvesenet fikk nokså raskt brannen under kontroll. Boligen har fått betydelige skader.
Totalt sju personer ble evakuert. Samtlige har fått flytte hjem igjen, bortsett fra én person. Vedkommende er sendt til sykehus etter å ha blitt eksponert for røyk.
– Ut fra det vi har fått opplyst var det ingen som bodde i boligen det brant i, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer i Troms politidistrikt til NTB klokken like før klokken 5 natt til søndag.
Det kan se ut som brannen har startet på utsiden, opplyser Inge Jakobsen, innsatsleder i brannvesenet, til Nordlys.
Ifølge politiet er det kommunale boenheter i rekkehuset.
(©NTB)
Mandag 26. august 2019
• Statsminister Erna Solbergs bompengepakke, som ble akseptert av alle regjeringspartiene fredag, må karakteriseres som en relativt avbalansert løsning på et komplisert stridsspørsmål. Frp har vært opptatt av å vise frustrerte...
Mandag 26. august 2019
HÅND I HÅND: En håndfull styrtrike amerikanere har brukt hundrevis av millioner dollar på å sikre en ny vår for den ekstreme høyresida.
Mandag 26. august 2019
AUKE: SV gjer det godt på meiningsmålingar i heile landet. I Vaksdal får partiet 23,7 prosent på lokal måling, opp 9,7 prosentpoeng frå valet i 2015.
Mandag 26. august 2019
Nasjonalmuseet ventet i to år med å ­offentliggjøre kunstavtalen med Fredriksen-søstrene. – Svært uheldig, mener jussprofessor Jan Fridthjof Bernt.
Lørdag 24. august 2019
• Riktignok finnes det enkelte høyreekstreme terrorister som henter inspirasjon i klimaapokalyptiske scenarioer og bekjenner seg til en form for grønn fascisme, slik vi skrev om tidligere denne uka. Likevel er det et langt mer framtredende...
Lørdag 24. august 2019
POLITISK: Amazonas-branner er ikke en naturkatastrofe. Krisa drives av storkapitalens pengejakt og Jair Bolsonaros høyreradikale prosjekt.
Lørdag 24. august 2019
KRISEVEKST: Både ekspertar og partileiar Siv Jensen set Frp si vekst i samanheng med partiet si handsaming av bompengesaka internt i regjering.
Lørdag 24. august 2019
Nasjonalmuseets forhandlinger med Fredriksen-familien ble innledet allerede i 2016. To personer med nære forbindelser til John «Storeulv» Fredriksen var sentrale i prosessen: Svein Aaser og Helene Jebsen Anker.
Lørdag 24. august 2019
Kjartan Fløgstads nye roman «Due og drone» kjem ut same år som han fyller 75, etter meir enn femti år som forfattar. I fjor kom Heming Gujords «Fløgstad verk», der særleg romanane blir grundig og perspektivrikt analysert og kommentert, med...
Fredag 23. august 2019
• Dommen som falt i Aleris-saken onsdag, var alt i alt et stort nederlag for Fagforbundet og de 24 saksøkerne. Striden sto om hvorvidt saksøkerne var å regne som selvstendig næringsdrivende eller fast ansatte, samt om manglende...