Torsdag 16. mai 2019
Eliteseriekamp utsatt etter trafikktrøbbel
Eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Lillestrøm er utsatt i 45 minutter som følge av at LSK-bussen havnet i trafikkproblemer.
Publisert: 16 Mai 17:50
Eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Lillestrøm er utsatt i 45 minutter som følge av at LSK-bussen havnet i trafikkproblemer.
Lillestrøm-spillerne var ikke på plass før rundt 20 minutter før avspark torsdag. Kort tid etter ble det bekreftet at kampstart er satt til 18.45.
Lillestrøms sportslige leder Simon Mesfin bekrefter at de har blitt svært forsinket på turen til Nedre Eiker.
– Det har vært to ulykker i to ulike tunneler, og vi sto bom fast rundt Høvik og måtte ta av mot Hønefoss og kjøre den veien mot Drammen og Mjøndalen. Google Maps estimerer at vi er der 17.40, om vi ikke møter flere hindringer. Det kan hende vi kan få politieskorte fra Drammen, sa han til VG.
Kampen skulle etter planen starte 18.00.
(©NTB)
Torsdag 18. juli 2019
Det nasjonale fotomuseet i Horten krever å bli inkludert i planleggingen av Fotografihuset i Oslo. – Det har vært marginalt med dialog, sier museums­direktør Ingrid Nilsson.
Torsdag 18. juli 2019
• Historiefortelling har vært en viktig del av kulturen vår i alle tider, fra fortellinger rundt bålet til kinoenes blockbustere og fråtsing i strømmetjenestenes serier. Historier hjelper oss å huske fortida, forstå samtida og leve oss inn i...
Torsdag 18. juli 2019
FORTSETTER: – Det blir ikke fred i Jemen, før Emiratene og Saudi-Arabia trekker seg helt ut av landet vårt, sier sentral Houthi-politiker til Klassekampen.
Torsdag 18. juli 2019
TVANG: FpU ber regjeringen lovpålegge kommunene å konkurranseutsette sykehjem og hjemmetjenester. Forslaget slaktes av forsker.
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.