Torsdag 16. mai 2019
Forsinket LSK snudde 0-2 til sent poeng
Lillestrøm kom sent til eliteseriekampen mot Mjøndalen torsdag, og brukte også lang tid på å komme i gang i kampen. 0-2 ble til slutt snudd til 2-2.
Publisert: 16 Mai 20:41
Lillestrøm kom sent til eliteseriekampen mot Mjøndalen torsdag, og brukte også lang tid på å komme i gang i kampen. 0-2 ble til slutt snudd til 2-2.
Oppgjøret i Mjøndalen måtte utsettes som følge av at LSK-bussen havnet i trafikkproblemer på vei til kamp. Lillestrøm-spillerne var ikke på plass før rundt 20 minutter før avspark.
Dermed ble kampen utsatt med 45 minutter slik at gjestene skulle rekke å gjøre de nødvendige forberedelsene.
Helt forberedte virket likevel ikke mannskapet til Jørgen Lennartsson da kampen ble blåst i gang. Mjøndalen dominerte de første 45 minuttene og scoret to ganger ved Sondre Solholm Johansen og Tony Brochmann.
2-0-scoringen kom sekunder før pause og ga naturlig nok hjemmefansen stor tro på tre poeng dagen før nasjonaldagen. Slik skulle det imidlertid ikke gå.
Etter pause kom LSK voldsomt tilbake og reduserte til 2-1 da midtstopper Tobias Salquist møtte et innlegg på bakerste stolpe etter en times spill.
12 minutter før slutt berget måltyven Thomas Lehne Olsen ett poeng for kanarifuglene med sitt fjerde mål for sesongen. Angrepet som foranlediget utlikningen var strålende.
Dermed går LSK og Mjøndalen inn i nasjonaldagen som tabellnaboer. Mjøndalen på niendeplass har torsdagens motstander rett bak seg. Begge har ni poeng.
(©NTB)
Lørdag 18. mai 2019
Høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) avviser at regjeringens ­politikk fører til nedleggelser av studieplasser.
Lørdag 18. mai 2019
STØTTE: Medlemslandene i Europarådet ble enige om å beholde Russland som medlem. Generalsekretær Thorbjørn Jagland fikk støtte fra Tyskland og Frankrike.
Lørdag 18. mai 2019
OMKAMP: Etter at regjeringens spare­plan har gått i vasken, tror Liv Signe Navarsete (Sp) på omkamp om Andøya.
Lørdag 18. mai 2019
• 8. mai, på selveste frigjøringsdagen, delte regjeringen ut medaljer til 16 norske soldater «for å anerkjenne veteranenes innsats». Seks dager seinere, i revidert nasjonalbudsjett, ble det verken delt ut medaljer eller anerkjennelse. I...
Lørdag 18. mai 2019
Surrealisme: Sunniva Lye ­Axelsens roman om hjelpepleieren Ingrid snur mangt fornøyelig på hodet, ikke minst nordmenns ­reiselyst.
Torsdag 16. mai 2019
PRISSJOKK: Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre kan måtte ta regningen for ekstra kostnader. – Kan bety å sende regningen til velferden, pensjonister og fattige, sier SV.
Torsdag 16. mai 2019
Bokaktuelle Olaug Nilssen serverer satire om kulturmannens vaklande autoritet i sitt satiriske drama «Ikkje tenk på det».
Torsdag 16. mai 2019
Nei her vil vi vere. Vi vil ikkje rømetil andre stader, til tryggare kår– om da trygge kår finst no lenger på jorda.Her slo vi rot. Om så framande rårnå på vår mark – ho er likevel vår.Tapet vi leid vil vi bere...
Torsdag 16. mai 2019
SPENT: USA flytter presset på Iran videre til Irak.
Onsdag 15. mai 2019
• «Å protestere mot sentralisering er tidens melodi», skrev VG-kommentator Tone Sofie Aglen i går i et slags forsvar for helseforetaksmodellen. Anledningen var at bunadsgeriljaen i går inntok hovedstaden med krav om stans i nedleggelse av...