Torsdag 16. mai 2019
Prinsesse Märtha Louise vil ikke si fra seg tittelen
Märtha Louise vurderer ikke å si fra seg prinsessetittelen, opplyser hun i et intervju med God Morgen Norge på TV 2.
Publisert: 16 Mai 10:24
Märtha Louise vurderer ikke å si fra seg prinsessetittelen, opplyser hun i et intervju med God Morgen Norge på TV 2.
Prinsessen og hennes nye kjæreste Durek Verrett gjorde sitt første intervju sammen i God Morgen Norge torsdag. Der fikk hun spørsmål om hun vurderer å si fra seg prinsessetittelen.
– Det er ikke noe jeg vurderer. Jeg er en del av familien, og det vil fortsette å være sånn, svarte hun.
Bakteppet for det hele er at avisa Fædrelandsvennen torsdag skrev på lederplass at prinsessen bør si fra seg prinsessetittelen fordi de mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng.
Avisen viser til navnet på turneen som heter «The Princess and The Shaman». Paret offentliggjorte forholdet få dager før turneen skulle starte, og billettsalget har økt betydelig etter dette, skriver avisen.

Har møtt kongen og dronningenEllers bekreftet paret at Verrett har møtt kongen og dronningen.
Prinsessen vil ikke kommentere hva de snakket om, men Verrett var åpen om at det var et hyggelig møte.
– De er elskverdige. Fantastiske, vidunderlige mennesker, svarte han, men han ville heller ikke gå inn på hva de snakket om.
– La oss bare si at det var den vakreste opplevelsen for meg, sa han.
Prinsesse Märtha Louise er bosatt i Lommedalen i Bærum, mens Verrett bor i London. Prinsessen ville ikke kommentere hvordan bosituasjonen blir.
– Vi kommer til å finne en løsning, sa Verrett.

– Kan ikke kurere kreftHan ble også spurt om det er sant, som skrevet noen steder, at han skal ha hevdet å være i stand til å kurere krefttypen leukemi.
– Absolutt ikke, var svaret fra 44-åringen.
I tillegg er det blitt skrevet at Verrett hevder å ha evnene til å snu atomer og redusere alder.
– Jeg tror mye av det har kommet fra andre mennesker som har skrevet usanne ting om meg, forklarer 44-åringen.
Verrett sier han tror veldig på den alternative behandlingsfilosofien allopati og på leger. Han legger til at vitenskap er veldig viktig for sjamaner, noe han tror folk ikke er klar over.
(©NTB)
Torsdag 18. juli 2019
Det nasjonale fotomuseet i Horten krever å bli inkludert i planleggingen av Fotografihuset i Oslo. – Det har vært marginalt med dialog, sier museums­direktør Ingrid Nilsson.
Torsdag 18. juli 2019
• Historiefortelling har vært en viktig del av kulturen vår i alle tider, fra fortellinger rundt bålet til kinoenes blockbustere og fråtsing i strømmetjenestenes serier. Historier hjelper oss å huske fortida, forstå samtida og leve oss inn i...
Torsdag 18. juli 2019
FORTSETTER: – Det blir ikke fred i Jemen, før Emiratene og Saudi-Arabia trekker seg helt ut av landet vårt, sier sentral Houthi-politiker til Klassekampen.
Torsdag 18. juli 2019
TVANG: FpU ber regjeringen lovpålegge kommunene å konkurranseutsette sykehjem og hjemmetjenester. Forslaget slaktes av forsker.
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.