Torsdag 16. mai 2019
Prinsesse Märtha Louise vurderer ikke å si fra seg tittelen
Märtha Louise vurderer ikke å si fra seg prinsessetittelen. – Jeg er en del av familien, sier hun i et intervju med God Morgen Norge på TV 2.
Publisert: 16 Mai 09:44
Märtha Louise vurderer ikke å si fra seg prinsessetittelen. – Jeg er en del av familien, sier hun i et intervju med God Morgen Norge på TV 2.
Prinsessen og hennes nye kjæreste Durek Verrett gjorde sitt første intervju sammen i God Morgen Norge torsdag morgen. Der fikk hun spørsmål om hun vurderer å si fra seg prinsessetittelen.
– Det er ikke noe jeg vurderer. Jeg er en del av familien, og det vil fortsette å være sånn, svarte hun.
Bakteppet for det hele er at avisa Fædrelandsvennen torsdag skrev på lederplass at prinsessen bør si fra seg prinsessetittelen fordi de mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng.
Avisen viser til navnet på turneen som heter «The Princess and The Shaman». Paret offentliggjorte forholdet få dager før turneen skulle starte, og billettsalget har økt betydelig etter dette, skriver avisen.
Ellers bekreftet paret at Verrett har møtt kongen og dronningen. Han ble også spurt om det er sant, som skrevet noen steder, at han skal ha hevdet å være i stand til å kurere krefttypen leukemi.
– Absolutt ikke, var svaret fra 44-åringen.
(©NTB)
Lørdag 18. mai 2019
Høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) avviser at regjeringens ­politikk fører til nedleggelser av studieplasser.
Lørdag 18. mai 2019
STØTTE: Medlemslandene i Europarådet ble enige om å beholde Russland som medlem. Generalsekretær Thorbjørn Jagland fikk støtte fra Tyskland og Frankrike.
Lørdag 18. mai 2019
OMKAMP: Etter at regjeringens spare­plan har gått i vasken, tror Liv Signe Navarsete (Sp) på omkamp om Andøya.
Lørdag 18. mai 2019
• 8. mai, på selveste frigjøringsdagen, delte regjeringen ut medaljer til 16 norske soldater «for å anerkjenne veteranenes innsats». Seks dager seinere, i revidert nasjonalbudsjett, ble det verken delt ut medaljer eller anerkjennelse. I...
Lørdag 18. mai 2019
Surrealisme: Sunniva Lye ­Axelsens roman om hjelpepleieren Ingrid snur mangt fornøyelig på hodet, ikke minst nordmenns ­reiselyst.
Torsdag 16. mai 2019
PRISSJOKK: Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre kan måtte ta regningen for ekstra kostnader. – Kan bety å sende regningen til velferden, pensjonister og fattige, sier SV.
Torsdag 16. mai 2019
Bokaktuelle Olaug Nilssen serverer satire om kulturmannens vaklande autoritet i sitt satiriske drama «Ikkje tenk på det».
Torsdag 16. mai 2019
Nei her vil vi vere. Vi vil ikkje rømetil andre stader, til tryggare kår– om da trygge kår finst no lenger på jorda.Her slo vi rot. Om så framande rårnå på vår mark – ho er likevel vår.Tapet vi leid vil vi bere...
Torsdag 16. mai 2019
SPENT: USA flytter presset på Iran videre til Irak.
Onsdag 15. mai 2019
• «Å protestere mot sentralisering er tidens melodi», skrev VG-kommentator Tone Sofie Aglen i går i et slags forsvar for helseforetaksmodellen. Anledningen var at bunadsgeriljaen i går inntok hovedstaden med krav om stans i nedleggelse av...