Søndag 21. april 2019
Zuccarello og Stars vant igjen, får matchball på hjemmebane
Dallas Stars vant 5-3 etter nok en målfest i NHL-sluttspillet mot Nashville Predators. Dermed leder Mats Zuccarellos lag 3-2 i best av 7-serien.
Publisert: 21 April 10:21
Dallas Stars vant 5-3 etter nok en målfest i NHL-sluttspillet mot Nashville Predators. Dermed leder Mats Zuccarellos lag 3-2 i best av 7-serien.
Zuccarello har vært het på målfronten mot Predators i sluttspillet, men lørdag var det lagkameratene som tok seg av nettkjenningene. Jason Dickinson og Aleksandr Radulov scoret to ganger hver i den svært viktige borteseieren.
Neste kamp i sluttspillets 1. runde spilles i Dallas mandag. Med seier der er Zuccarello og lagkameratene videre til kvartfinalen. Med tap venter en sjuende og avgjørende kamp i Nashville.

EffektivtDet var Predators som kom best i gang lørdag, da stjerneløperen Rocco Grimaldi satte kampens første mål etter seks minutter. Men Stars kvitterte før første periode var omme ved Dickinson.
Radulov gjorde 2-1 helt i starten av midtperioden og la deretter på til 3-1. Etter det klarte bortelaget aldri å ta igjen forspranget. Også Tyler Seguin sto for en nettkjenning, mens Jamie Benn leverte tre assists.
– Det var rimelig imponerende. De drev spillet hele veien, og de ønsket mer istid, sa Stars-trener Jim Montgomery om løperrekka med Radulov, Benn og Seguin.
– Et par ganger slo Jamie kølla i isen og så på meg. De ønsket dette, de følte det, og de spilte bra, fortsatte han.

– Har mer inneZuccarello, som har levert fire mål og to målgivende pasninger de siste seks kampene, fikk tolv minutter på isen lørdag. Nordmannen fikk kun løsnet ett skudd på mål, og prestasjonen hans var noe mer beskjeden enn i de tre foregående kampene.
– Jeg tror han har ytterligere et nivå inne. Det er første gang på to måneder han har spilt fire kamper på rad. La ham komme inn i en rytme og få hockeybeina i gang. Vi snakker om en fyr som knapt har gjort noe som helst i to måneder, og allerede produserer han som dette, sa Stars-trener Jim Montgomery etter onsdagens kamp.
I en annen kamp i NHLs vestre avdeling sikret St. Louis Blues avansement til neste runde med 3-2-seier og 4-2 sammenlagt over Winnipeg Jets. Samtidig herjet tittelforsvarer Washington Capitals med Carolina Hurricanes og skaffet seg 3-2-ledelse i best av 7-serien. Capitals vant hele 6-0 lørdag.
(©NTB)
Torsdag 18. juli 2019
Det nasjonale fotomuseet i Horten krever å bli inkludert i planleggingen av Fotografihuset i Oslo. – Det har vært marginalt med dialog, sier museums­direktør Ingrid Nilsson.
Torsdag 18. juli 2019
• Historiefortelling har vært en viktig del av kulturen vår i alle tider, fra fortellinger rundt bålet til kinoenes blockbustere og fråtsing i strømmetjenestenes serier. Historier hjelper oss å huske fortida, forstå samtida og leve oss inn i...
Torsdag 18. juli 2019
FORTSETTER: – Det blir ikke fred i Jemen, før Emiratene og Saudi-Arabia trekker seg helt ut av landet vårt, sier sentral Houthi-politiker til Klassekampen.
Torsdag 18. juli 2019
TVANG: FpU ber regjeringen lovpålegge kommunene å konkurranseutsette sykehjem og hjemmetjenester. Forslaget slaktes av forsker.
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.