Tirsdag 16. april 2019
Boligbrann i Sandefjord slukket
Det brant i en bolig i Sandefjord natt til tirsdag. 10 av 13 evakuerte får vende hjem igjen. Ingen ble skadd i brannen.
Publisert: 16 April 02:25
Det brant i en bolig i Sandefjord natt til tirsdag. 10 av 13 evakuerte får vende hjem igjen. Ingen ble skadd i brannen.
Sørøst politidistrikt fikk melding om brannen i Bugårdsgata klokken 1.29.
Brannvesenet har slukket brannen på utsiden av boligen, samt brannen i kjelleren. Røykdykkere undersøkte huset.
– Alle i huset er gjort rede for. De tre som bor i kjellerleiligheten, må finne seg et annet husvære for natten. De andre vår vende hjem igjen, sier operasjonsleder Ole Kamben i Sørøst politidistrikt til NTB i 2-tiden.
Samtlige 13 beboere ble evakuert fra boligen, som er en stor, gammel villa bestående av flere leiligheter.
– Meldingen gikk først ut på at det brant på utsiden av en bolig, men etter hvert fikk vi beskjed om at det brant opp etter veggene, sier operasjonsleder Ole Kamben til VG.
(©NTB)
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...
Tirsdag 18. juni 2019
IKKE OVER: Demonstrantene i Sudan er tilbake der de startet, med små demonstrasjoner i gater og smug. Aktivistene nøyer seg ikke med at den avsatte president nå stilles for retten.
Tirsdag 18. juni 2019
NEI: Venstre og KrF sier ja til Rita Otterviks (Ap) invitasjon til reforhandling av asylforliket, men Ap sentralt ønsker ingen endring.
Mandag 17. juni 2019
Den tyske journalisten Kai Strittmatter er sjokkert over debatten rundt «Ways of Seeing». – Eit lærestykke om trugsmål mot demokratiet, meiner han.
Mandag 17. juni 2019
• Først ble det påpekt at han var lite synlig i valgkampen. Så uteble han fra Socialdemokratiets valgfest. Da han dukket opp til regjeringsforhandlinger forrige lørdag, framsto Henrik Sass Larsen «riv-rav-ruskende gal», ifølge Ekstra Bladets...
Mandag 17. juni 2019
ANSPENT: USA vil skape «internasjonal konsensus» etter tankskip-­angrepet utenfor Iran og støttes av Storbritannias regjering. Jeremy Corbyn stemples som «patetisk og antiamerikansk» for å advare mot krigshissing.
Mandag 17. juni 2019
I FELLA: Arifi M. Ali studerte og jobbet for å slippe å gå på Nav. Nå tvinger høy kommunal husleie henne til å søke sosialhjelp.
Lørdag 15. juni 2019
For å ta makt fra modernistene vil Odd Nerdrum dele opp kunsthistorie-faget i to strengt atskilte retninger: en kantiansk og en aristotelisk retning. Men først åpner han utstilling i Vesterålen.
Lørdag 15. juni 2019
• Vi lever i Twitter-stormenes tid, hvor moralsk reinhet fort blir et kompromissløst krav fra krigere på sosiale medier. Slike tider gir dårlig grobunn for satiren, sjangeren som skal avdekke samfunnets eller menneskets skrøpeligheter. Nå...