Mandag 25. mars 2019
RBK-profil ut med skade i generalprøven
Forsvarsveteranen Tore Reginiussen måtte gi seg med skade etter 16 minutters spill i Rosenborgs generalprøve mot Norrköping foran helgens eliteseriestart.
Publisert: 25 Mars 14:16
Forsvarsveteranen Tore Reginiussen måtte gi seg med skade etter 16 minutters spill i Rosenborgs generalprøve mot Norrköping foran helgens eliteseriestart.
32 år gamle Reginiussens skade var naturlig nok ikke gode nyheter for de regjerende seriemesterne.
– Jeg har hatt litt stram hamstring den siste uken, kjente det igjen nå og derfor tok vi ingen sjanser, sa Tore Reginiussen til Eurosport i pausen.
Reginiussens skade tvang RBK-trener Eirik Horneland til å gjøre flere rokeringer i laget. Marius Lundemo ble flyttet ned som midtstopper, mens innbytter Djordje Denic tok hans plass på midtbanen.
Alexander Søderlund var tilbake i RBKs startoppstilling mandag etter å ha slitt med en liten strekk den siste tiden. Med var imidlertid ikke Nicklas Bendtner.
Dansken kom sent i gang med sesongoppkjøringen som følge av at soningen av fengselsdommen han ble ilagt etter den mye omtalte taxituren i København i fjor. Måltyven har sonet sin straff med fotlenke.
– Nicklas og jeg har en felles forståelse av at han har for tynt grunnlag etter at vi kom hjem fra Marbella til å bidra i dag, sa Eirik Horneland til Adresseavisen i forbindelse med mandagens kamp.
Hvorvidt dansken er aktuell for RBK-troppen til serieåpningen borte mot Bodø/Glimt kommende søndag er ikke kjent.
Heller ikke Even Hovland eller Anders Konradsen var med for RBK mandag.
(©NTB)
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.
Mandag 19. august 2019
Medvirking og mediebruk er viktig i den kommende kulturmeldingen for barn og unge.
Mandag 19. august 2019
• «Den blomst vi kaller rose, vil dufte liflig uten rosens navn», skrev poeten. Men navn betyr noe, ikke minst i politikken, der bevegelser og strømninger sjelden kan identifiseres på lukta alene. Først når man er døpt, er man en «aktør» å...
Mandag 19. august 2019
ADVARSEL: Russland har rustet opp. Hvis ikke Norge følger etter, vil USA ta over kontrollen i norske nærområder. – Da mister vi stadig mer råderett, sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.
Lørdag 17. august 2019
TRØBBEL: Varslene om en ny global økonomisk nedgangstid vokser i styrke. Hvem kan sko seg på en ny krise?