Lørdag 16. mars 2019
Kollisjon på Geilo – bilfører til sykehus
En kvinne i 40-årene er kjørt til sykehus etter en kollisjon med en lastebil i Ustedalen på Geilo i Buskerud fredag kveld. Tilstanden hennes er ukjent.
Publisert: 16 Mars 01:01
En kvinne i 40-årene er kjørt til sykehus etter en kollisjon med en lastebil i Ustedalen på Geilo i Buskerud fredag kveld. Tilstanden hennes er ukjent.
Det opplyser operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 0.55.
Kvinnen satt fastklemt i bilen da nødetatene kom fram til ulykkesstedet, men var bevisst. Hun er kjørt til Ringerike sykehus med ukjent skadeomfang, bekrefter Groth.
I bilen var mor, far og to barn. Faren og barna ble tilsett av helsepersonell på stedet og kom fra ulykken med lettere skader. Lastebilsjåføren framstår som uskadd.
Nødetatene ble varslet om ulykken klokken 23.35.
Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, og politiet jobber med undersøkelser og avhør på stedet.
Riksvei 7 mellom Geilo og Ustaoset var først stengt som følge av ulykken, men er åpnet for trafikk igjen.
(©NTB)
Onsdag 22. mai 2019
ISLAMSK FINANS: Bare 11,8 prosent av et utvalg norsk-somaliere i Oslo eier egen bolig. 95 prosent ville ha kjøpt dersom det fantes en boligfinansiering i tråd med islam.
Onsdag 22. mai 2019
Jo mer strømme­tjenester som Storytel og Fabel blir brukt, desto mindre blir honoraret per strømming. Forsker Arnt Maasø mener forfatterne bør kreve en annen betalings­modell.
Onsdag 22. mai 2019
• I forrige uke utstedte Donald Trump en presidentordre, såkalt executive order, der han erklærte en nasjonal nødssituasjon i ­telekommunikasjonsbransjen og påla Handelsdepartementet å «forby transaksjoner som utgjør en uakseptabel risiko»...
Onsdag 22. mai 2019
MAKTKAMP: Utestengelsen av Huawei er et ledd i USAs handelskrig med Kina, sier Nupi-forsker ­Karsten Friis.
Tirsdag 21. mai 2019
• I et leserinnlegg i Klassekampen før helga skriver Civitas Eirik Løkke at vi bør ta selvkritikk for vår dekning av Mueller-rapporten. Bakgrunnen er en lederartikkel om de liberale amerikanske storavisenes dekning av FBI-topp Robert...
Tirsdag 21. mai 2019
ADVARER: Søndag landet en rakett i nærheten av USAs ambassade i Bagdad. «Hvis Iran vil gå til krig, vil det bli den offisielle slutten på Iran», skrev Donald Trump på Twitter.
Tirsdag 21. mai 2019
Sponsing av skoletransport bidro til ny besøksrekord for Sørlandets Kunstmuseum i fjor. Direktør Reidar Fuglestad tilbake­viser at museet har forsøkt å blåse opp besøkstallene.
Tirsdag 21. mai 2019
UTE: Regjeringa vil med lov hindra framtidig bruk av Oljefondet i Norge. Både Senterpartiet og Raudt reagerer.
Mandag 20. mai 2019
20 prosent, 25 prosent eller kanskje 30? Cappelen Damm tilbyr forfattere helt ulike royalty­satser for lydbokstrømming på Storytel.
Mandag 20. mai 2019
• På lørdag hadde Italias visestatsminister Matteo Salvini for andre gang samlet høyreradikale partier i Europa i Milano før Europavalget neste helg. Det som skulle bli en styrkemarkering regnet i stedet bort. Italienske og internasjonale...