Lørdag 16. februar 2019
Zuccarellos Rangers overkjørte Sabres
New York Rangers slo Buffalo Sabres 6–2 på bortebane etter å ha overkjørt vertene i kampens siste minutter. Mats Zuccarello sto for én assist.
Publisert: 16 Februar 03:55
New York Rangers slo Buffalo Sabres 6–2 på bortebane etter å ha overkjørt vertene i kampens siste minutter. Mats Zuccarello sto for én assist.
Rangers hadde føringen gjennom hele kampen, men Sabres hang med helt til det sto igjen fire minutter.
Boo Nieves var den første til å tegne seg på scoringslisten for gjestene fra Manhattan. Bare fire minutter ut i første periode sørget han for 1-0 i Buffalo, nord i delstaten New York. Ti minutter senere la Jesper Fast på til 2-0.
Etter hvilen reduserte vertene ved Jeff Skinner før de var gått ett minutt. Men før det var gått ett minutt til sørget Jimmy Vesey for at Rangers igjen hadde en tomålsledelse. Drøyt tre minutter før neste pause var Skinner igjen oppe og reduserte.
I den tredje perioden gikk det nesten 16 minutter uten scoringer, og Sabres hadde sjansen til å utligne og enten snu kampen eller i det minste presse fram forlegningsspill. Men Pavel Butsjnevitsj ville det annerledes og la på til 4-2 med et langskudd etter en pasning fra Kevin Hayes. Rett etterpå fikk Vladislav Namestnikov etter en svak klarering fra Sabres-keeper Linus Ullmark. Han sto ved vantet slik at Namestnikov kunne sette pucken inn i åpent mål.
Sabres tok ut målvakten for å øke presset fremover, men 58 sekunder før sluttsignalet gjentok Namestnikov bragden og fastsatte sluttresultatet til 6-2. To nettkjenninger på rad i et tomt Sabres-bur.
Norske Mats Zuccarello sto for en assist på den siste scoringen og fikk 20 minutter på isen i Buffalo.
(©NTB)
Onsdag 20. mars 2019
Advokat Jon ­Wessel-Aas vil vurdere om han skal klage på politiets og stats­advokatens håndtering av anmeldelsen mot Pia Maria Roll.
Onsdag 20. mars 2019
FARLIG: Muslimhat og hvit nasjonalisme får drahjelp av politikere og medier, mener Trump-kritikere.
Onsdag 20. mars 2019
• Reiselivsleiaren og jaktentusiasten Hilde Charlotte Solheim tek eit flengande oppgjer med det ho kallar ein ukultur i delar av jegermiljøet her i landet. Ho har saman med ektemannen, næringslivs­leiaren Stein Lier Hansen, trekt seg frå eit...
Onsdag 20. mars 2019
OPPVASK: Mattilsynets ledelse har satt en veterinær og en regiondirektør på plass etter beskyldninger om rolleblanding fra oppdretternes forening Sjømat Norge.
Tirsdag 19. mars 2019
SKATT: Statsminister Erna Solberg (H) åpner for å se på skattesystemet for å motvirke økt ulikhet. Hun sier fordelingseffekten av grønne skatter er «pervers».
Tirsdag 19. mars 2019
• I lørdagens Klassekampen rapporterte vi fra Frankrike, hvor protestbevegelsen som kaller seg De gule vestene fortsetter sitt opprør mot styresmaktenes politikk. Lørdagens reportasje handlet i hovedsak om kvinnene, som utgjør en stor del av...
Tirsdag 19. mars 2019
Utdannings­direktoratet har snudd: Holocaust er til­bake på skolens pensum. ­ Ervin Kohn i Det mosaiske trossamfunn er likevel ikke imponert.
Tirsdag 19. mars 2019
EKSTREMISME: Terrorvideoen fra New Zealand ble spredd 300.000 ganger på Facebook bare i løpet av ett døgn.
Mandag 18. mars 2019
• Det er under seks måneder igjen til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Nettstedet Poll of polls har gjennomført en beregning basert på målinger som omfatter 45 kommuner. Her antydes det at det blir kamp på kniven mellom Ap og Høyre...
Mandag 18. mars 2019
KUTT: Tyskland går inn i den største omstillingen siden krigen. I mer enn hundre år har det svarte kullet bygget landet og splittet familier.