Lørdag 16. februar 2019
Zuccarellos Rangers overkjørte Sabres
New York Rangers slo Buffalo Sabres 6–2 på bortebane etter å ha overkjørt vertene i kampens siste minutter. Mats Zuccarello sto for én assist.
Publisert: 16 Februar 03:55
New York Rangers slo Buffalo Sabres 6–2 på bortebane etter å ha overkjørt vertene i kampens siste minutter. Mats Zuccarello sto for én assist.
Rangers hadde føringen gjennom hele kampen, men Sabres hang med helt til det sto igjen fire minutter.
Boo Nieves var den første til å tegne seg på scoringslisten for gjestene fra Manhattan. Bare fire minutter ut i første periode sørget han for 1-0 i Buffalo, nord i delstaten New York. Ti minutter senere la Jesper Fast på til 2-0.
Etter hvilen reduserte vertene ved Jeff Skinner før de var gått ett minutt. Men før det var gått ett minutt til sørget Jimmy Vesey for at Rangers igjen hadde en tomålsledelse. Drøyt tre minutter før neste pause var Skinner igjen oppe og reduserte.
I den tredje perioden gikk det nesten 16 minutter uten scoringer, og Sabres hadde sjansen til å utligne og enten snu kampen eller i det minste presse fram forlegningsspill. Men Pavel Butsjnevitsj ville det annerledes og la på til 4-2 med et langskudd etter en pasning fra Kevin Hayes. Rett etterpå fikk Vladislav Namestnikov etter en svak klarering fra Sabres-keeper Linus Ullmark. Han sto ved vantet slik at Namestnikov kunne sette pucken inn i åpent mål.
Sabres tok ut målvakten for å øke presset fremover, men 58 sekunder før sluttsignalet gjentok Namestnikov bragden og fastsatte sluttresultatet til 6-2. To nettkjenninger på rad i et tomt Sabres-bur.
Norske Mats Zuccarello sto for en assist på den siste scoringen og fikk 20 minutter på isen i Buffalo.
(©NTB)
Onsdag 22. mai 2019
ISLAMSK FINANS: Bare 11,8 prosent av et utvalg norsk-somaliere i Oslo eier egen bolig. 95 prosent ville ha kjøpt dersom det fantes en boligfinansiering i tråd med islam.
Onsdag 22. mai 2019
Jo mer strømme­tjenester som Storytel og Fabel blir brukt, desto mindre blir honoraret per strømming. Forsker Arnt Maasø mener forfatterne bør kreve en annen betalings­modell.
Onsdag 22. mai 2019
• I forrige uke utstedte Donald Trump en presidentordre, såkalt executive order, der han erklærte en nasjonal nødssituasjon i ­telekommunikasjonsbransjen og påla Handelsdepartementet å «forby transaksjoner som utgjør en uakseptabel risiko»...
Onsdag 22. mai 2019
MAKTKAMP: Utestengelsen av Huawei er et ledd i USAs handelskrig med Kina, sier Nupi-forsker ­Karsten Friis.
Tirsdag 21. mai 2019
• I et leserinnlegg i Klassekampen før helga skriver Civitas Eirik Løkke at vi bør ta selvkritikk for vår dekning av Mueller-rapporten. Bakgrunnen er en lederartikkel om de liberale amerikanske storavisenes dekning av FBI-topp Robert...
Tirsdag 21. mai 2019
ADVARER: Søndag landet en rakett i nærheten av USAs ambassade i Bagdad. «Hvis Iran vil gå til krig, vil det bli den offisielle slutten på Iran», skrev Donald Trump på Twitter.
Tirsdag 21. mai 2019
Sponsing av skoletransport bidro til ny besøksrekord for Sørlandets Kunstmuseum i fjor. Direktør Reidar Fuglestad tilbake­viser at museet har forsøkt å blåse opp besøkstallene.
Tirsdag 21. mai 2019
UTE: Regjeringa vil med lov hindra framtidig bruk av Oljefondet i Norge. Både Senterpartiet og Raudt reagerer.
Mandag 20. mai 2019
20 prosent, 25 prosent eller kanskje 30? Cappelen Damm tilbyr forfattere helt ulike royalty­satser for lydbokstrømming på Storytel.
Mandag 20. mai 2019
• På lørdag hadde Italias visestatsminister Matteo Salvini for andre gang samlet høyreradikale partier i Europa i Milano før Europavalget neste helg. Det som skulle bli en styrkemarkering regnet i stedet bort. Italienske og internasjonale...