Tirsdag 12. februar 2019
Norge ute av lagkonkurransen i Åre etter skitrøbbel
Sebastian Foss Solevåg mistet en ski underveis da Norge røk ut i kvartfinalen av lagkonkurransen i alpin-VM.
Publisert: 12 Februar 17:10
Sebastian Foss Solevåg mistet en ski underveis da Norge røk ut i kvartfinalen av lagkonkurransen i alpin-VM.
Thea Stjernesund åpnet kvartfinalen i parallellslalåm mot Italia på best mulig vis da hun vant sin duell mot Irene Curtoni. I neste duell ble det dramatikk da Solevåg plutselig mistet en ski og dermed tapte mot Alex Vinatzer.
Dermed ble det et ekstra press på de neste norske kjørerne. Kristin Lysdahl tapte også sin duell mot Lara Mea Della, og da måtte Leif Kristian Nestvold-Haugen vinne med god margin i siste heat. Han kjørte jevnt mot Simon Maurberger, men måtte se seg slått med to hundredeler.
Norge røk dermed ut i kvartfinalen og klarte ikke å gjenta suksessen fra OL i 2018. Da tok Norge bronse. Da var Nina Haver-Løseth en del av laget, men hun er ikke med til VM i Åre grunnet en kneskade.
(©NTB)
Onsdag 20. februar 2019
NY SJANSE: Bernie Sanders vil utfordre president Donald Trump i 2020. – Han er den eneste som kan slå Trump, mener Demokrat-aktivister.
Tirsdag 19. februar 2019
• Fellesnemnda som planlegger nye Vestland fylke, vedtok nylig lønnsbetingelser for politikerne i det kommende storfylket. Det endelige vedtaket lå et stykke under innstillingen fra arbeidsutvalget, som ville gi de folkevalgte et solid...
Tirsdag 19. februar 2019
ESKALERING: En USA-sponset nødhjelpsaksjon i Venezuela kan gjøre krisa i landet enda verre, mener Caritas-leder Martha Skretteberg.
Tirsdag 19. februar 2019
Strømmetjenestene forandrer ikke bare bokmarkedet, men også selve skrivingen. Tom Egeland har begynt å tilpasse romanene sine til lydbokformatet.
Tirsdag 19. februar 2019
SLUTT: Ekteparet Per Jonny og Eli Risten Skum har vært i reindriften hele livet. Nå vil de be barna finne et annet levebrød, fordi gruvedriften i Nussir-fjellet truer driften.
Mandag 18. februar 2019
90 av de 100 mest utlånte bøkene i norske biblioteker er barnebøker. En vellykket lesekampanje har æren, hevder lederen for Norsk bibliotek­forening, Mariann Schjeide.
Mandag 18. februar 2019
• Den store sikkerhetskonferansen i München gikk av stabelen denne helga med ledere fra hele verden til stede. Den viste at det er økende motsetninger, ikke bare mellom Washington og Moskva og Beijing, men også mellom USA og Europas...
Mandag 18. februar 2019
SKIFTE: Den raskt økende avstanden mellom USA og EU preget årets store sikkerhetskonferanse i München.
Mandag 18. februar 2019
NOK NÅ: Minotenks utspill om å ikke bosette flere flyktninger i utsatte bydeler får støtte fra Lena Larsen og Mahmoud Farahmand. Også SV er åpen for ideen.
Lørdag 16. februar 2019
SV vil ha en ny pressestøtteordning for gratisaviser på nett. – Vi vil ha en full gjennomgang av pressestøtten og modernisere den, sier SVs Freddy André Øvstegård.