Tirsdag 22. januar 2019
Fire leiligheter totalskadd i brann i Os
Fire leiligheter i en flermannsbolig er totalskadd i en brann i Os i Hordaland natt til tirsdag. Ingen ble skadd i brannen.
Publisert: 22 Januar 05:56
Fire leiligheter i en flermannsbolig er totalskadd i en brann i Os i Hordaland natt til tirsdag. Ingen ble skadd i brannen.
Politiet fikk klokken 2.40 melding om at andreetasjen i boligen var overtent og at det sto flammer fra taket.
Klokken 5.20 melder politiet at boenhetene er totalskadd.
– Det har også spredd seg til de andre boenhetene, og alle leilighetene er totalskadd, bekrefter operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NTB klokken 5.42.
– Seks personer ble berørt og har mistet hjemmene sine i natt, tilføyer hun.
Av de seks er en person bortreist. Politiet jobber med å varsle vedkommende.
Brannvesenet har kontroll på brannen og jobber med etterslukking og kontrollert nedbrenning.
Boligen ligger i Midtskogveien i Os sentrum.
(©NTB)
Onsdag 17. april 2019
Steikende sol tilsier ikke lenger bare glade badedager, men også tørke og skogbrann. Hva er egentlig «pent» og «stygt» vær i klimakrisas tid?
Onsdag 17. april 2019
• Notre-Dame, som natt til mandag ble offer for flammenes rov, er tett innvevd i fransk historie. Her kom den første stenderforsamlingen sammen i 1302, og her ble den ti år gamle engelske kongen Henrik 6. kronet til Frankrikes konge under...
Onsdag 17. april 2019
BRENNBART: Tragedien i Notre-Dame setter fyr på en gammel fransk debatt om forholdet mellom staten og kirka. Mangemilliardærer lover nå enorme beløp.
Onsdag 17. april 2019
ADVARER: Per Olaf Lundteigen (Sp) sier at regningen for fri arbeidsinnvandring kommer nå og vil at staten skal ta tilbake styringen av arbeidsstokken.
Tirsdag 16. april 2019
Halvparten av abonnentene til Helgelendingen kan miste avisa med ny postlov. – Dette blir alvorlig for oss, sier redaktør Geir Arne Glad.
Tirsdag 16. april 2019
KOALISJON: Sannfinnene er håret i bokstavsuppa som skal danne ny regjering i Finland.
Tirsdag 16. april 2019
• Persondata har blitt det nye gullet. Opplysninger om norske borgere samles nå inn i stor skala av verdens største internasjonale teknologigiganter, som Apple, Google, Microsoft og Facebook. All erfaring viser at hver enkelt av oss ikke er...
Tirsdag 16. april 2019
OMSTILLING: Kværner-sjef Sturla Magnus tror lønnsomheten vil synke og arbeidsplassene forsvinne ut av landet dersom verftet i Verdal skal slutte å levere til oljeindustrien.
Mandag 15. april 2019
NY RAPPORT: Lavere lønninger, mer økonomisk kriminalitet og flere biler på tomgang i sentrum. Dette blir konsekvensen av regjeringens drosjereform, ifølge Transportøkonomisk institutt.
Mandag 15. april 2019
• Dagsavisens debattredaktør Bente R. Granklev skrev forrige uke en interessant kommentar om politikeres misvisende henvisninger til fagfolk for å legitimere egne beslutninger. Granklev viste blant annet til helseminister Bent Høie, som har...