Tirsdag 22. januar 2019
Fire leiligheter totalskadd i brann i Os
Fire leiligheter i en flermannsbolig er totalskadd i en brann i Os i Hordaland natt til tirsdag. Ingen ble skadd i brannen.
Publisert: 22 Januar 05:56
Fire leiligheter i en flermannsbolig er totalskadd i en brann i Os i Hordaland natt til tirsdag. Ingen ble skadd i brannen.
Politiet fikk klokken 2.40 melding om at andreetasjen i boligen var overtent og at det sto flammer fra taket.
Klokken 5.20 melder politiet at boenhetene er totalskadd.
– Det har også spredd seg til de andre boenhetene, og alle leilighetene er totalskadd, bekrefter operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NTB klokken 5.42.
– Seks personer ble berørt og har mistet hjemmene sine i natt, tilføyer hun.
Av de seks er en person bortreist. Politiet jobber med å varsle vedkommende.
Brannvesenet har kontroll på brannen og jobber med etterslukking og kontrollert nedbrenning.
Boligen ligger i Midtskogveien i Os sentrum.
(©NTB)
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.
Tirsdag 16. juli 2019
MEDISIN: På havbunnen utenfor Bjørnøya har forskere funnet et dyr ikke ulikt en juledekorasjon. Det har molekyler som kan drepe kreft­celler effektivt.
Tirsdag 16. juli 2019
MOTSTAND: President Donald Trumps plan om å deportere 2000 utviste innvandrere utfordres av aktivister og landets største byer.
Mandag 15. juli 2019
BYGGER UT: Siden 2000 har antall ­bygninger i strandsonen økt med 20 prosent. Kommunene klarer ikke ­forvalte det nasjonale ansvaret, mener Norsk Friluftsliv.
Mandag 15. juli 2019
KANDIDAT: EU-statsledernes kom­promissforslag til kommisjonen er i fare. – Tragisk om sosialdemokratene stemmer for en konservativ kandidat, mener dansk europapolitiker.