Tirsdag 22. januar 2019
Leteaksjon etter 11-åring i Porsgrunn
En 11 år gammel gutt er meldt savnet i Porsgrunn etter at han forlot hjemmet sitt klokken 23 mandag kveld.
Publisert: 22 Januar 04:41
En 11 år gammel gutt er meldt savnet i Porsgrunn etter at han forlot hjemmet sitt klokken 23 mandag kveld.
Politiet iverksatte leteaksjonen like over midnatt og hadde fire timer senere fortsatt ikke funnet ham.
Både brannvesen, Røde Kors og er redningshelikopter deltar i søket. I tillegg er drosjer i byen varslet.
Gutten forlot etter «uro i hjemmet», ifølge operasjonsleder Tore Grindem i Sørøst politidistrikt.
På Twitter skriver politiet at de ikke utelukker at 11-åringen forsøker å gjemme seg, og oppfordrer folk til å sjekke parkerte biler og annet hvor han kan ha søkt tilhold.
– Politiet utelukker heller ikke at han kan være sammen med jevnaldrende og ber om å bli kontaktet om noen mistenker at deres sønn eller datter er sammen med den savnede, skriver de.
(©NTB)
Lørdag 23. februar 2019
• Trond Giske gir opp kampen om toppverv i Trøndelag Ap. Det gjør han etter et døgns intens medie­storm – men det har vært mange slike døgn for Giske det siste året. Arbeiderpartiet konkluderte nylig med at han har brutt partiets...
Lørdag 23. februar 2019
Hva går tapt hvis kulturredaktøren forsvinner ut av redaksjonslokalene? – Tendenser i kulturen vil ikke fanges opp like lett, tror tidligere kulturredaktør Cathrine Sandnes.
Lørdag 23. februar 2019
RYKKER UT: I Frankrike, Storbritannia og USA stemples profiler fra den radikale venstresida som antisemittiske. Jødiske aktivister slår tilbake mot anklagene, som de mener brukes politisk.
Lørdag 23. februar 2019
UTE: Vibeke-Emilie Abrahamsen i Bamble Frp er ekskludert frå partiet og får ikkje stille til val i heimkommunen. Men ho har ein plan.
Fredag 22. februar 2019
Konkurransetilsynet mener det ikke kan dokumenteres at faste priser på nye bøker sikrer et mangfold i utgivelsene. Men Norge er langt fra alene om å velge fastpris som politisk virke­middel.
Fredag 22. februar 2019
BLIR FEIL: Byrådsleder Raymond Johansen kritiserer politireformen for at Oslo mangler politifolk i bydelene. Han mener det blir feil å legge skylda for økende kriminalitet på flyktninger.
Fredag 22. februar 2019
• For tre år siden skrev Klassekampen at mediekonsernet Amedia hadde analysert 11.300 nettartikler og funnet ut at kultursaker blir minst lest. Bare én prosent av de digitale abonnentene leste nettavisenes filmanmeldelser. Vil det føre til...
Fredag 22. februar 2019
FARLIG KURS: Venezuela-eksperter mener opposisjonens nye lovverk vil gi eneveldig makt til en liten klikk med tette bånd til USA, gjøre nasjonal for­soning umulig, og øke faren for borgerkrig.
Torsdag 21. februar 2019
Sarah Sørheim kan bli Aftenpostens siste kulturredaktør. Sjefredaktør Espen Egil Hansen har ikke bestemt seg for om hun skal erstattes når hun nå går av.
Torsdag 21. februar 2019
• Månestråle barnehage på Frogner i Oslo har lenge profilert seg som en mønsterbarnehage. Ved å ta inn ekstra kostpenger har barnehagen kunnet servere blant annet frokostbuffet og chiagrøt, og slik framstilt seg som et attraktivt alternativ...