Mandag 21. januar 2019
Vaskehall i marina utenfor Kristiansand totalskadd i brann
Ingen skal ha kommet til skade da vaskehallen på Korsvik Marina i Randesund utenfor Kristiansand begynte å brenne mandag.
Publisert: 21 Januar 08:03
Ingen skal ha kommet til skade da vaskehallen på Korsvik Marina i Randesund utenfor Kristiansand begynte å brenne mandag.
Politiet fikk melding om brannen klokken 6.06 mandag. Vaskehallen ligger i et industriområde, men det er ikke fare for spredning, opplyser brannvesenet.
– Bygningen er ikke gjennomsøkt, men det pleier ikke å være folk der om natten, sier operasjonsleder Øyvind Heggeland i Agder politidistrikt til NTB.
Han legger til at skadeomfanget er stort, og at bygningen på et tidspunkt var overtent. Brannmannskapene fikk kontroll over flammene etter halvannen times slokkearbeid.
Det var åpne flammer på stedet da den første bilen fra brannvesenet var framme.
– Halve Korsvik Marina er brent i stykker. Vi har klart å stoppe brannen midt på bygget. Men det er fortsatt fyr i bygget og mye å gjøre, sier brannmester Erik Johannessen til Fædrelandsvennen like før klokken halv åtte mandag morgen.
(©NTB)
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.
Tirsdag 10. desember 2019
• Mange pustet lettet ut da det i går ble klart at Vy Tog skal drifte Bergen-strekningene. For Vys del må det også være en lettelse at selskapet fortsatt får drifte en lengre togstrekning i Norge. Hadde selskapet tapt også dette anbudet,...
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.
Mandag 9. desember 2019
• Regjeringens forslag til ny medie­lov, som ble lagt fram tirsdag, innebærer en ny radikalt ny organisering av mediestøtta: Sju fagfolk skal forvalte drøyt 430 millioner kroner uten innblanding fra verken politikere eller bransjen selv.
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.