Fredag 18. januar 2019
VG: Herlovsen-konflikten ikke løst likevel
Fotballprofilen Isabell Herlovsens konflikt med Vålerenga så fredag ut til gå mot slutten, men ifølge VG står nå landslagsspissens overgang til Kolbotn i fare.
Publisert: 18 Januar 21:06
Fotballprofilen Isabell Herlovsens konflikt med Vålerenga så fredag ut til gå mot slutten, men ifølge VG står nå landslagsspissens overgang til Kolbotn i fare.
Avisen skriver fredag kveld at den fra flere uavhengige kilder får opplyst at partene forlot hverandre uten å bli enige om en utlånsavtale.

VG erfarer at det blusset opp nye problemer etter at Vålerenga ønsket at Herlovsen skulle skrive under på at hun påtar seg ansvaret for konflikten med Oslo-klubbens trener Monica Knudsen. Det nekter Herlovsen å gjøre.
– Jeg har ingen kommentar til dette, sier Kolbotns daglige leder Einar Engedahl til VG.

Truet med å legge oppDet var daglig leder i Vålerenga, Morten Grødahl, som tidligere fredag bekreftet overfor TV 2 at det nærmet seg en løsning i den betente konflikten mellom klubben og Herlovsen.
– Vi har ingen signerte avtaler ennå, men vi håper det skjer noe i løpet av dagen. Når jeg sier i løpet av dagen, så er det forventet en avklaring innen to-tre timer, sa Grødahl til kanalen.
Herlovsen har i lengre tid truet med å legge opp. Forholdet mellom 30-åringen og Vålerenga-trener Monica Knudsen skal være iskaldt.
– Vi er fornøyd med at det går mot en avklaring som ikke medfører at Isabell føler hun må legge opp. Som sagt er det noen små ting som gjenstår, og vi gir ikke mer tydelig informasjon enn det før signaturen er på plass, sa Grøndahl fredag ettermiddag.

SykmeldtDen siste tiden har Herlovsen vært sykmeldt. Hun sa følgende til NRK da overgangen til toppserierival Kolbotn var detaljer unna å være i boks:
– Det er veldig deilig, og jeg er utrolig lettet og glad. Det har vært en tøff periode, og jeg kjente at jeg var ganske tom på slutten nå, sa hun til kanalen.
Herlovsen er viktig for det norske landslaget, både med sin store rutine og sin fortsatt solide målteft. Det var nettopp Herlovsen som ble matchvinner i 2-1-kampen mot Nederland som ga Norge billett til sommerens VM-sluttspill.
På grunn av konflikten med egen klubb måtte hun melde forfall til samlingen som nå pågår i Spania.
(©NTB)
Onsdag 17. april 2019
Steikende sol tilsier ikke lenger bare glade badedager, men også tørke og skogbrann. Hva er egentlig «pent» og «stygt» vær i klimakrisas tid?
Onsdag 17. april 2019
• Notre-Dame, som natt til mandag ble offer for flammenes rov, er tett innvevd i fransk historie. Her kom den første stenderforsamlingen sammen i 1302, og her ble den ti år gamle engelske kongen Henrik 6. kronet til Frankrikes konge under...
Onsdag 17. april 2019
BRENNBART: Tragedien i Notre-Dame setter fyr på en gammel fransk debatt om forholdet mellom staten og kirka. Mangemilliardærer lover nå enorme beløp.
Onsdag 17. april 2019
ADVARER: Per Olaf Lundteigen (Sp) sier at regningen for fri arbeidsinnvandring kommer nå og vil at staten skal ta tilbake styringen av arbeidsstokken.
Tirsdag 16. april 2019
Halvparten av abonnentene til Helgelendingen kan miste avisa med ny postlov. – Dette blir alvorlig for oss, sier redaktør Geir Arne Glad.
Tirsdag 16. april 2019
KOALISJON: Sannfinnene er håret i bokstavsuppa som skal danne ny regjering i Finland.
Tirsdag 16. april 2019
• Persondata har blitt det nye gullet. Opplysninger om norske borgere samles nå inn i stor skala av verdens største internasjonale teknologigiganter, som Apple, Google, Microsoft og Facebook. All erfaring viser at hver enkelt av oss ikke er...
Tirsdag 16. april 2019
OMSTILLING: Kværner-sjef Sturla Magnus tror lønnsomheten vil synke og arbeidsplassene forsvinne ut av landet dersom verftet i Verdal skal slutte å levere til oljeindustrien.
Mandag 15. april 2019
NY RAPPORT: Lavere lønninger, mer økonomisk kriminalitet og flere biler på tomgang i sentrum. Dette blir konsekvensen av regjeringens drosjereform, ifølge Transportøkonomisk institutt.
Mandag 15. april 2019
• Dagsavisens debattredaktør Bente R. Granklev skrev forrige uke en interessant kommentar om politikeres misvisende henvisninger til fagfolk for å legitimere egne beslutninger. Granklev viste blant annet til helseminister Bent Høie, som har...