Fredag 18. januar 2019
VG: Herlovsen-konflikten ikke løst likevel
Fotballprofilen Isabell Herlovsens konflikt med Vålerenga så fredag ut til gå mot slutten, men ifølge VG står nå landslagsspissens overgang til Kolbotn i fare.
Publisert: 18 Januar 21:06
Fotballprofilen Isabell Herlovsens konflikt med Vålerenga så fredag ut til gå mot slutten, men ifølge VG står nå landslagsspissens overgang til Kolbotn i fare.
Avisen skriver fredag kveld at den fra flere uavhengige kilder får opplyst at partene forlot hverandre uten å bli enige om en utlånsavtale.

VG erfarer at det blusset opp nye problemer etter at Vålerenga ønsket at Herlovsen skulle skrive under på at hun påtar seg ansvaret for konflikten med Oslo-klubbens trener Monica Knudsen. Det nekter Herlovsen å gjøre.
– Jeg har ingen kommentar til dette, sier Kolbotns daglige leder Einar Engedahl til VG.

Truet med å legge oppDet var daglig leder i Vålerenga, Morten Grødahl, som tidligere fredag bekreftet overfor TV 2 at det nærmet seg en løsning i den betente konflikten mellom klubben og Herlovsen.
– Vi har ingen signerte avtaler ennå, men vi håper det skjer noe i løpet av dagen. Når jeg sier i løpet av dagen, så er det forventet en avklaring innen to-tre timer, sa Grødahl til kanalen.
Herlovsen har i lengre tid truet med å legge opp. Forholdet mellom 30-åringen og Vålerenga-trener Monica Knudsen skal være iskaldt.
– Vi er fornøyd med at det går mot en avklaring som ikke medfører at Isabell føler hun må legge opp. Som sagt er det noen små ting som gjenstår, og vi gir ikke mer tydelig informasjon enn det før signaturen er på plass, sa Grøndahl fredag ettermiddag.

SykmeldtDen siste tiden har Herlovsen vært sykmeldt. Hun sa følgende til NRK da overgangen til toppserierival Kolbotn var detaljer unna å være i boks:
– Det er veldig deilig, og jeg er utrolig lettet og glad. Det har vært en tøff periode, og jeg kjente at jeg var ganske tom på slutten nå, sa hun til kanalen.
Herlovsen er viktig for det norske landslaget, både med sin store rutine og sin fortsatt solide målteft. Det var nettopp Herlovsen som ble matchvinner i 2-1-kampen mot Nederland som ga Norge billett til sommerens VM-sluttspill.
På grunn av konflikten med egen klubb måtte hun melde forfall til samlingen som nå pågår i Spania.
(©NTB)
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.
Tirsdag 16. juli 2019
MEDISIN: På havbunnen utenfor Bjørnøya har forskere funnet et dyr ikke ulikt en juledekorasjon. Det har molekyler som kan drepe kreft­celler effektivt.
Tirsdag 16. juli 2019
MOTSTAND: President Donald Trumps plan om å deportere 2000 utviste innvandrere utfordres av aktivister og landets største byer.
Mandag 15. juli 2019
BYGGER UT: Siden 2000 har antall ­bygninger i strandsonen økt med 20 prosent. Kommunene klarer ikke ­forvalte det nasjonale ansvaret, mener Norsk Friluftsliv.
Mandag 15. juli 2019
KANDIDAT: EU-statsledernes kom­promissforslag til kommisjonen er i fare. – Tragisk om sosialdemokratene stemmer for en konservativ kandidat, mener dansk europapolitiker.