Fredag 18. januar 2019
TV 2: Herlovsen på vei til Kolbotn
Fotballprofilen Isabell Herlovsens konflikt med Vålerenga går mot slutten. Landslagsspilleren blir trolig klar for toppseriekollega Kolbotn i løpet av fredagen.
Publisert: 18 Januar 15:43
Fotballprofilen Isabell Herlovsens konflikt med Vålerenga går mot slutten. Landslagsspilleren blir trolig klar for toppseriekollega Kolbotn i løpet av fredagen.
Daglig leder i Vålerenga, Morten Grødahl, bekrefter overfor TV 2 at det nærmer seg en løsning i den betente konflikten.
– Vi har ingen signerte avtaler ennå, men vi håper det skjer noe i løpet av dagen. Når jeg sier i løpet av dagen, så er det forventet en avklaring innen to-tre timer, sier Grødahl til kanalen.
Herlovsen har i lengre tid truet med å legge opp. Forholdet mellom 30-åringen og Vålerenga-trener Monica Knudsen skal være iskaldt.
Den siste tiden har Herlovsen vært sykmeldt.
– Vi er fornøyd med at det går mot en avklaring som ikke medfører at Isabell føler hun må legge opp. Som sagt er det noen små ting som gjenstår, og vi gir ikke mer tydelig informasjon enn det før signaturen er på plass, sier Vålerenga-leder Grøndahl fredag.
Herlovsen er viktig for det norske landslaget, både med sin store rutine og sin fortsatt solide målteft. Det var nettopp Herlovsen som ble matchvinner i 2-1-kampen mot Nederland som ga Norge billett til sommerens VM-sluttspill. På grunn av konflikten måtte hun melde forfall til samlingen som nå pågår i Spania.
(©NTB)
Lørdag 23. februar 2019
• Trond Giske gir opp kampen om toppverv i Trøndelag Ap. Det gjør han etter et døgns intens medie­storm – men det har vært mange slike døgn for Giske det siste året. Arbeiderpartiet konkluderte nylig med at han har brutt partiets...
Lørdag 23. februar 2019
Hva går tapt hvis kulturredaktøren forsvinner ut av redaksjonslokalene? – Tendenser i kulturen vil ikke fanges opp like lett, tror tidligere kulturredaktør Cathrine Sandnes.
Lørdag 23. februar 2019
RYKKER UT: I Frankrike, Storbritannia og USA stemples profiler fra den radikale venstresida som antisemittiske. Jødiske aktivister slår tilbake mot anklagene, som de mener brukes politisk.
Lørdag 23. februar 2019
UTE: Vibeke-Emilie Abrahamsen i Bamble Frp er ekskludert frå partiet og får ikkje stille til val i heimkommunen. Men ho har ein plan.
Fredag 22. februar 2019
Konkurransetilsynet mener det ikke kan dokumenteres at faste priser på nye bøker sikrer et mangfold i utgivelsene. Men Norge er langt fra alene om å velge fastpris som politisk virke­middel.
Fredag 22. februar 2019
BLIR FEIL: Byrådsleder Raymond Johansen kritiserer politireformen for at Oslo mangler politifolk i bydelene. Han mener det blir feil å legge skylda for økende kriminalitet på flyktninger.
Fredag 22. februar 2019
• For tre år siden skrev Klassekampen at mediekonsernet Amedia hadde analysert 11.300 nettartikler og funnet ut at kultursaker blir minst lest. Bare én prosent av de digitale abonnentene leste nettavisenes filmanmeldelser. Vil det føre til...
Fredag 22. februar 2019
FARLIG KURS: Venezuela-eksperter mener opposisjonens nye lovverk vil gi eneveldig makt til en liten klikk med tette bånd til USA, gjøre nasjonal for­soning umulig, og øke faren for borgerkrig.
Torsdag 21. februar 2019
Sarah Sørheim kan bli Aftenpostens siste kulturredaktør. Sjefredaktør Espen Egil Hansen har ikke bestemt seg for om hun skal erstattes når hun nå går av.
Torsdag 21. februar 2019
• Månestråle barnehage på Frogner i Oslo har lenge profilert seg som en mønsterbarnehage. Ved å ta inn ekstra kostpenger har barnehagen kunnet servere blant annet frokostbuffet og chiagrøt, og slik framstilt seg som et attraktivt alternativ...