Fredag 18. januar 2019
Zuccarello med mål i Rangers-seier
Mats Zuccarello sørget igjen for poeng i kampen mellom New York Rangers og Chicago Blackhawks torsdag i NHL. Rangers sikret 4-3-seier på hjemmebane.
Publisert: 18 Januar 03:54
Mats Zuccarello sørget igjen for poeng i kampen mellom New York Rangers og Chicago Blackhawks torsdag i NHL. Rangers sikret 4-3-seier på hjemmebane.
Mats Zuccarello har stått bak seks poeng, hvorav tre mål og tre assist, de tre siste kampene, ifølge NHL. Også i torsdagens hjemmekamp mot Chicago Blackhawks sørget nordmannen for poeng.
Den første nettkjenning kom fra Blackhawks-spilleren Brandon Saad etter fem minutter i kampen på Madison Square Garden. Overtaket i første periode varte ikke lenge for bortelaget, for åtte minutter senere utlignet Filip Chytil for Rangers.
Deretter sørger Mats Zuccarello for scoring for Rangers, som de to siste kampene har briljert på isen. I forrige kamp leverte han for øvrig tre assist på rappen, og med det ble han den europeiske importen i Rangers med flest assist gjennom tidende.
Etter første pauseprat på Madison Square Garden serverte Chris Kreider den eneste scoringen i andre periode, en uassistert nettkjenning for Rangers til stillingen 3–1.
Rangers klarte ikke å holde målet rent så veldig lenge i tredje periode. Alex DeBrincat sørget scoring for Blackhawks etter drøye minuttet og klarte dermed å hente inn noe av forspranget til Rangers. 18 sekunder igjen av perioden sørger Mika Zibanejad for scoring for Rangers, og bare to sekunder igjen av perioden klarer Dominik Kahun å putte for Blackhawks.
Zuccarello fikk 20 minutter og 49 sekunder på isen i kampen.
(©NTB)
Lørdag 23. februar 2019
• Trond Giske gir opp kampen om toppverv i Trøndelag Ap. Det gjør han etter et døgns intens medie­storm – men det har vært mange slike døgn for Giske det siste året. Arbeiderpartiet konkluderte nylig med at han har brutt partiets...
Lørdag 23. februar 2019
Hva går tapt hvis kulturredaktøren forsvinner ut av redaksjonslokalene? – Tendenser i kulturen vil ikke fanges opp like lett, tror tidligere kulturredaktør Cathrine Sandnes.
Lørdag 23. februar 2019
RYKKER UT: I Frankrike, Storbritannia og USA stemples profiler fra den radikale venstresida som antisemittiske. Jødiske aktivister slår tilbake mot anklagene, som de mener brukes politisk.
Lørdag 23. februar 2019
UTE: Vibeke-Emilie Abrahamsen i Bamble Frp er ekskludert frå partiet og får ikkje stille til val i heimkommunen. Men ho har ein plan.
Fredag 22. februar 2019
Konkurransetilsynet mener det ikke kan dokumenteres at faste priser på nye bøker sikrer et mangfold i utgivelsene. Men Norge er langt fra alene om å velge fastpris som politisk virke­middel.
Fredag 22. februar 2019
BLIR FEIL: Byrådsleder Raymond Johansen kritiserer politireformen for at Oslo mangler politifolk i bydelene. Han mener det blir feil å legge skylda for økende kriminalitet på flyktninger.
Fredag 22. februar 2019
• For tre år siden skrev Klassekampen at mediekonsernet Amedia hadde analysert 11.300 nettartikler og funnet ut at kultursaker blir minst lest. Bare én prosent av de digitale abonnentene leste nettavisenes filmanmeldelser. Vil det føre til...
Fredag 22. februar 2019
FARLIG KURS: Venezuela-eksperter mener opposisjonens nye lovverk vil gi eneveldig makt til en liten klikk med tette bånd til USA, gjøre nasjonal for­soning umulig, og øke faren for borgerkrig.
Torsdag 21. februar 2019
Sarah Sørheim kan bli Aftenpostens siste kulturredaktør. Sjefredaktør Espen Egil Hansen har ikke bestemt seg for om hun skal erstattes når hun nå går av.
Torsdag 21. februar 2019
• Månestråle barnehage på Frogner i Oslo har lenge profilert seg som en mønsterbarnehage. Ved å ta inn ekstra kostpenger har barnehagen kunnet servere blant annet frokostbuffet og chiagrøt, og slik framstilt seg som et attraktivt alternativ...