Fredag 18. januar 2019
Spanske VM-spillere til sykehus etter at reklameskjermer veltet
Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.
Publisert: 18 Januar 20:25
Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.
Tre-fire spillere ble rammet av uhellet og sendt til sykehus for sjekk.
Det var LED-skjermer på den ene langsiden i den tyske storhallen som veltet. Verst gikk det utover Spanias andrekeeper Rodrigo Corrales. Han fikk is på kneet etterpå.
– Beinet hans ser ikke bra ut. Han kan ikke gå, og om 24 timer møter vi Frankrike. Nå har vi kun én målvakt, sa Spanias lagleder Iker Romero til dansk TV 2.
– Det skjedde noe. Jeg vet ikke hvorfor, men reklameskjermene veltet over meg. Jeg har litt vondt, men jeg tror Rodrigo har det verre enn meg. Jeg håper jeg er klar til i morgen, sa spiller Aitor Arino.
Blir ikke Corrales klar til lørdagens oppgjør, kan Spania hente inn en ny målvakt i troppen. Valget vil da falle på rutinerte Arpad Sterbik.
Fredagens episode førte til at Spanias trening ble stoppet. De friske spillerne tøyde litt før resten av treningen ble avlyst.
Spanjolene har hittil i VM vunnet fire av fem kamper. I tillegg til regjerende mester Frankrike skal de også møte Tyskland og Brasil i hovedrunden.
(©NTB)
Lørdag 23. februar 2019
• Trond Giske gir opp kampen om toppverv i Trøndelag Ap. Det gjør han etter et døgns intens medie­storm – men det har vært mange slike døgn for Giske det siste året. Arbeiderpartiet konkluderte nylig med at han har brutt partiets...
Lørdag 23. februar 2019
Hva går tapt hvis kulturredaktøren forsvinner ut av redaksjonslokalene? – Tendenser i kulturen vil ikke fanges opp like lett, tror tidligere kulturredaktør Cathrine Sandnes.
Lørdag 23. februar 2019
RYKKER UT: I Frankrike, Storbritannia og USA stemples profiler fra den radikale venstresida som antisemittiske. Jødiske aktivister slår tilbake mot anklagene, som de mener brukes politisk.
Lørdag 23. februar 2019
UTE: Vibeke-Emilie Abrahamsen i Bamble Frp er ekskludert frå partiet og får ikkje stille til val i heimkommunen. Men ho har ein plan.
Fredag 22. februar 2019
Konkurransetilsynet mener det ikke kan dokumenteres at faste priser på nye bøker sikrer et mangfold i utgivelsene. Men Norge er langt fra alene om å velge fastpris som politisk virke­middel.
Fredag 22. februar 2019
BLIR FEIL: Byrådsleder Raymond Johansen kritiserer politireformen for at Oslo mangler politifolk i bydelene. Han mener det blir feil å legge skylda for økende kriminalitet på flyktninger.
Fredag 22. februar 2019
• For tre år siden skrev Klassekampen at mediekonsernet Amedia hadde analysert 11.300 nettartikler og funnet ut at kultursaker blir minst lest. Bare én prosent av de digitale abonnentene leste nettavisenes filmanmeldelser. Vil det føre til...
Fredag 22. februar 2019
FARLIG KURS: Venezuela-eksperter mener opposisjonens nye lovverk vil gi eneveldig makt til en liten klikk med tette bånd til USA, gjøre nasjonal for­soning umulig, og øke faren for borgerkrig.
Torsdag 21. februar 2019
Sarah Sørheim kan bli Aftenpostens siste kulturredaktør. Sjefredaktør Espen Egil Hansen har ikke bestemt seg for om hun skal erstattes når hun nå går av.
Torsdag 21. februar 2019
• Månestråle barnehage på Frogner i Oslo har lenge profilert seg som en mønsterbarnehage. Ved å ta inn ekstra kostpenger har barnehagen kunnet servere blant annet frokostbuffet og chiagrøt, og slik framstilt seg som et attraktivt alternativ...