Fredag 18. januar 2019
Spanske VM-spillere til sykehus etter at reklameskjermer veltet
Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.
Publisert: 18 Januar 20:25
Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.
Tre-fire spillere ble rammet av uhellet og sendt til sykehus for sjekk.
Det var LED-skjermer på den ene langsiden i den tyske storhallen som veltet. Verst gikk det utover Spanias andrekeeper Rodrigo Corrales. Han fikk is på kneet etterpå.
– Beinet hans ser ikke bra ut. Han kan ikke gå, og om 24 timer møter vi Frankrike. Nå har vi kun én målvakt, sa Spanias lagleder Iker Romero til dansk TV 2.
– Det skjedde noe. Jeg vet ikke hvorfor, men reklameskjermene veltet over meg. Jeg har litt vondt, men jeg tror Rodrigo har det verre enn meg. Jeg håper jeg er klar til i morgen, sa spiller Aitor Arino.
Blir ikke Corrales klar til lørdagens oppgjør, kan Spania hente inn en ny målvakt i troppen. Valget vil da falle på rutinerte Arpad Sterbik.
Fredagens episode førte til at Spanias trening ble stoppet. De friske spillerne tøyde litt før resten av treningen ble avlyst.
Spanjolene har hittil i VM vunnet fire av fem kamper. I tillegg til regjerende mester Frankrike skal de også møte Tyskland og Brasil i hovedrunden.
(©NTB)
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.
Tirsdag 16. juli 2019
MEDISIN: På havbunnen utenfor Bjørnøya har forskere funnet et dyr ikke ulikt en juledekorasjon. Det har molekyler som kan drepe kreft­celler effektivt.
Tirsdag 16. juli 2019
MOTSTAND: President Donald Trumps plan om å deportere 2000 utviste innvandrere utfordres av aktivister og landets største byer.
Mandag 15. juli 2019
BYGGER UT: Siden 2000 har antall ­bygninger i strandsonen økt med 20 prosent. Kommunene klarer ikke ­forvalte det nasjonale ansvaret, mener Norsk Friluftsliv.
Mandag 15. juli 2019
KANDIDAT: EU-statsledernes kom­promissforslag til kommisjonen er i fare. – Tragisk om sosialdemokratene stemmer for en konservativ kandidat, mener dansk europapolitiker.