Fredag 18. januar 2019
Spanske VM-spillere til sykehus etter at reklameskjermer veltet
Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.
Publisert: 18 Januar 20:25
Flere av Spanias håndballspillere ble skadd da tunge reklameskjermer deiset i bakken under lagets VM-trening i Köln fredag ettermiddag.
Tre-fire spillere ble rammet av uhellet og sendt til sykehus for sjekk.
Det var LED-skjermer på den ene langsiden i den tyske storhallen som veltet. Verst gikk det utover Spanias andrekeeper Rodrigo Corrales. Han fikk is på kneet etterpå.
– Beinet hans ser ikke bra ut. Han kan ikke gå, og om 24 timer møter vi Frankrike. Nå har vi kun én målvakt, sa Spanias lagleder Iker Romero til dansk TV 2.
– Det skjedde noe. Jeg vet ikke hvorfor, men reklameskjermene veltet over meg. Jeg har litt vondt, men jeg tror Rodrigo har det verre enn meg. Jeg håper jeg er klar til i morgen, sa spiller Aitor Arino.
Blir ikke Corrales klar til lørdagens oppgjør, kan Spania hente inn en ny målvakt i troppen. Valget vil da falle på rutinerte Arpad Sterbik.
Fredagens episode førte til at Spanias trening ble stoppet. De friske spillerne tøyde litt før resten av treningen ble avlyst.
Spanjolene har hittil i VM vunnet fire av fem kamper. I tillegg til regjerende mester Frankrike skal de også møte Tyskland og Brasil i hovedrunden.
(©NTB)
Onsdag 17. april 2019
Steikende sol tilsier ikke lenger bare glade badedager, men også tørke og skogbrann. Hva er egentlig «pent» og «stygt» vær i klimakrisas tid?
Onsdag 17. april 2019
• Notre-Dame, som natt til mandag ble offer for flammenes rov, er tett innvevd i fransk historie. Her kom den første stenderforsamlingen sammen i 1302, og her ble den ti år gamle engelske kongen Henrik 6. kronet til Frankrikes konge under...
Onsdag 17. april 2019
BRENNBART: Tragedien i Notre-Dame setter fyr på en gammel fransk debatt om forholdet mellom staten og kirka. Mangemilliardærer lover nå enorme beløp.
Onsdag 17. april 2019
ADVARER: Per Olaf Lundteigen (Sp) sier at regningen for fri arbeidsinnvandring kommer nå og vil at staten skal ta tilbake styringen av arbeidsstokken.
Tirsdag 16. april 2019
Halvparten av abonnentene til Helgelendingen kan miste avisa med ny postlov. – Dette blir alvorlig for oss, sier redaktør Geir Arne Glad.
Tirsdag 16. april 2019
KOALISJON: Sannfinnene er håret i bokstavsuppa som skal danne ny regjering i Finland.
Tirsdag 16. april 2019
• Persondata har blitt det nye gullet. Opplysninger om norske borgere samles nå inn i stor skala av verdens største internasjonale teknologigiganter, som Apple, Google, Microsoft og Facebook. All erfaring viser at hver enkelt av oss ikke er...
Tirsdag 16. april 2019
OMSTILLING: Kværner-sjef Sturla Magnus tror lønnsomheten vil synke og arbeidsplassene forsvinne ut av landet dersom verftet i Verdal skal slutte å levere til oljeindustrien.
Mandag 15. april 2019
NY RAPPORT: Lavere lønninger, mer økonomisk kriminalitet og flere biler på tomgang i sentrum. Dette blir konsekvensen av regjeringens drosjereform, ifølge Transportøkonomisk institutt.
Mandag 15. april 2019
• Dagsavisens debattredaktør Bente R. Granklev skrev forrige uke en interessant kommentar om politikeres misvisende henvisninger til fagfolk for å legitimere egne beslutninger. Granklev viste blant annet til helseminister Bent Høie, som har...