Fredag 18. januar 2019
Dramatisk avslutning på NBA-kamp i London
Thomas Bryant så sitt skudd 0,4 sekund før slutt slått unna, men ble likevel tilkjent vinnerpoengene da Washington Wizards slo New York Knicks i London.
Publisert: 18 Januar 00:25
Thomas Bryant så sitt skudd 0,4 sekund før slutt slått unna, men ble likevel tilkjent vinnerpoengene da Washington Wizards slo New York Knicks i London.
Allonzo Trier ble straffet for «goaltending» etter at han slo ballen vekk da den var på vei ned mot kurven. Det er ikke lov i NBA, og Bryant fikk godkjent to poeng som ga Wizards 101-100-seier.
Bradley Beal scoret 26 poeng og hentet ni returer, mens Otto Porter Jr. greide 20 poeng og 11 returer for Wizards, som vant siste periode 24-11. Emmanuel Mudiay førte an for Knicks med 25 poeng da laget tapte for femte kamp på rad.
Noah Vonleh ga Knicks 100-99-ledelse 33,7 sekunder før slutt, og da Beals trepoengforsvar traff kurven og spratt ut, så det ut til å gå mot Knicks-seier. Wizards fikk imidlertid ballen tilbake med 3,3 sekunder igjen. Trevor Ariza satte opp Bryant til det siste skuddet.
Han fikk det av gårde i tide. Selv om ballen aldri havnet i kurven, ble det Wizards-jubel til slutt.
Knicks ledet med ti poeng etter første periode, ledet på det meste med 19 poeng i 2. periode og med 16 i 3. periode.
Det var niende sesong på rad at det ble spilt NBA-grunnseriekamp i London. Knicks spilte sin tredje kamp der, Wizards sin første. NBA-sjefen Adam Silver sa rett før kampen at det er planer om å spille en kamp i Paris neste sesong.

(©NTB)
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.
Tirsdag 16. juli 2019
MEDISIN: På havbunnen utenfor Bjørnøya har forskere funnet et dyr ikke ulikt en juledekorasjon. Det har molekyler som kan drepe kreft­celler effektivt.
Tirsdag 16. juli 2019
MOTSTAND: President Donald Trumps plan om å deportere 2000 utviste innvandrere utfordres av aktivister og landets største byer.
Mandag 15. juli 2019
BYGGER UT: Siden 2000 har antall ­bygninger i strandsonen økt med 20 prosent. Kommunene klarer ikke ­forvalte det nasjonale ansvaret, mener Norsk Friluftsliv.
Mandag 15. juli 2019
KANDIDAT: EU-statsledernes kom­promissforslag til kommisjonen er i fare. – Tragisk om sosialdemokratene stemmer for en konservativ kandidat, mener dansk europapolitiker.