Fredag 18. januar 2019
Mann skadd etter mulig knivstikking i Oslo
En mann i 30-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter en mulig knivstikking i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner.
Publisert: 18 Januar 02:23
En mann i 30-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter en mulig knivstikking i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner.
Det bekrefter operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB klokken 0.44.
Politiet fikk klokken 23.37 melding om at en mann var knivstukket. Operasjonslederen sa først til NTB at de ikke visste om det var brukt kniv eller annen vold, men sier klokken 2.08 at mistanken om knivstikking er styrket etter at de har fått flere detaljer om mannens skader fra sykehuset.
Stokkli kan ikke bekrefte om mannens tilstand er kritisk, men sier at det er alvorlig.
Politiet kjenner ikke til hendelsesforløp eller motiv, og vet ikke hvor åstedet er. De ble varslet av en person i en bolig i Sinsenveien hvor fornærmede hadde tatt seg inn, men mener at voldsepisoden ikke fant sted i leiligheten. De jobber ut fra en teori om at fornærmede kom seg dit i bil, og opplyser til NTB at de har kontroll på to kjøretøy som de mener kan knyttes til hendelsen.
Kjøretøyene sto i nærheten av hvor mannen ble funnet.
Politiet har flere patruljer ute og søker både etter åsted og en eller flere gjerningspersoner.
(©NTB)
Lørdag 23. februar 2019
• Trond Giske gir opp kampen om toppverv i Trøndelag Ap. Det gjør han etter et døgns intens medie­storm – men det har vært mange slike døgn for Giske det siste året. Arbeiderpartiet konkluderte nylig med at han har brutt partiets...
Lørdag 23. februar 2019
Hva går tapt hvis kulturredaktøren forsvinner ut av redaksjonslokalene? – Tendenser i kulturen vil ikke fanges opp like lett, tror tidligere kulturredaktør Cathrine Sandnes.
Lørdag 23. februar 2019
RYKKER UT: I Frankrike, Storbritannia og USA stemples profiler fra den radikale venstresida som antisemittiske. Jødiske aktivister slår tilbake mot anklagene, som de mener brukes politisk.
Lørdag 23. februar 2019
UTE: Vibeke-Emilie Abrahamsen i Bamble Frp er ekskludert frå partiet og får ikkje stille til val i heimkommunen. Men ho har ein plan.
Fredag 22. februar 2019
Konkurransetilsynet mener det ikke kan dokumenteres at faste priser på nye bøker sikrer et mangfold i utgivelsene. Men Norge er langt fra alene om å velge fastpris som politisk virke­middel.
Fredag 22. februar 2019
BLIR FEIL: Byrådsleder Raymond Johansen kritiserer politireformen for at Oslo mangler politifolk i bydelene. Han mener det blir feil å legge skylda for økende kriminalitet på flyktninger.
Fredag 22. februar 2019
• For tre år siden skrev Klassekampen at mediekonsernet Amedia hadde analysert 11.300 nettartikler og funnet ut at kultursaker blir minst lest. Bare én prosent av de digitale abonnentene leste nettavisenes filmanmeldelser. Vil det føre til...
Fredag 22. februar 2019
FARLIG KURS: Venezuela-eksperter mener opposisjonens nye lovverk vil gi eneveldig makt til en liten klikk med tette bånd til USA, gjøre nasjonal for­soning umulig, og øke faren for borgerkrig.
Torsdag 21. februar 2019
Sarah Sørheim kan bli Aftenpostens siste kulturredaktør. Sjefredaktør Espen Egil Hansen har ikke bestemt seg for om hun skal erstattes når hun nå går av.
Torsdag 21. februar 2019
• Månestråle barnehage på Frogner i Oslo har lenge profilert seg som en mønsterbarnehage. Ved å ta inn ekstra kostpenger har barnehagen kunnet servere blant annet frokostbuffet og chiagrøt, og slik framstilt seg som et attraktivt alternativ...