Søndag 13. januar 2019
Mann knivstukket gjentatte ganger av kvinne i Alta
En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannens tilstand er ukjent.
Publisert: 13 Januar 06:13
En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannens tilstand er ukjent.
Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 4.55.
– Politiet drev livreddende førstehjelp på stedet i et forsøk på å stoppe blødningene i påvente av helsepersonell, forteller operasjonsleder Svein Erik Jacobsen i Finnmark politidistrikt til NTB klokken 5.50.
Han kjenner ikke til tilstanden til den skadde, men forteller at han skal ha blitt stukket i overkroppen gjentatte ganger.

Kjenning av politietEn kvinne i 20-årene er mistenkt i saken.
Ifølge Jacobsen har hun «et navn hos politiet», og det skal være snakk om «gjentatte ganger», blant annet i forbindelse med vold. Den skadde er også «i politiets register jevnt over», ifølge operasjonslederen.
Han kjenner ikke til relasjonen mellom dem.
Det er foreløpig usikkert hvordan saken vil etterforskes.

En person i sjokkHendelsen skjedde i en privat bolig i Alta.
Det befant seg totalt seks personer på adressen da det skjedde. I tillegg til den mistenke er fire andre personer brakt inn av politiet som vitner.
– Avhengig av tilstand vil vi så snart som mulig prøve å få oversikt i saken, sier Jacobsen.
Vitnene er berørt av saken.
– En person i følget er veldig preget av situasjonen og beskrives som i sjokktilstand. Vedkommende vil få bistand fra helsevesen, forteller operasjonslederen.
(©NTB)
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.