Lørdag 12. januar 2019
Cutrone sendte Milan til kvartfinale
Milan-talentet Patrick Cutrone ble byttet inn i ekstraomgangene og sendte med to mål Milan til kvartfinale i den italienske cupen da Sampdoria ble slått 2-0.
Publisert: 12 Januar 22:49
Milan-talentet Patrick Cutrone ble byttet inn i ekstraomgangene og sendte med to mål Milan til kvartfinale i den italienske cupen da Sampdoria ble slått 2-0.
21-åringen slo først til på volley og befordret et innlegg fra Andrea Conti i mål 12 minutter ut i første ekstraomgang. Tidlig i annen ekstraomgang leverte han ønskereprisen med et nytt volleyskudd, denne gang på innlegg fra Hakan Çalhanoglu.
Også Conti var innbytter, så trener Gennaro Gattuso har grunn til å være tilfreds med grepene han gjorde etter 90 målløse minutter.
Han må takke keeper Pepe Reina, som leverte en flott dobbeltredning da Albin Ekdal og Dawid Kownacki var frampå for Sampdoria helt i begynnelsen av ekstraomgangene.

Juventus videreJuventus, som slo Milan i fjorårets cupfinale og har vunnet turneringen fire ganger på rad, slo Bologna 2-0 borte med et B-preget lag. Federico Bernardeschi ordnet et tidlig ledermål, og 18-årige Moise Kean doblet ledelsen tidlig i annen omgang.
Cristiano Ronaldo startet på benken, men spilte den siste halvtimen. Onsdag skal Juventus og Milan møtes i den italienske supercupen i Jeddah i Saudi-Arabia.

Pinlig for LazioLazio var første lag som løste kvartfinalebillett da askeladden Novara ble slått 4-1. Ciro Immobile scoret to av målene, Luis Alberto og Sergej Milinkovic-Savic ett hver.
Umberto Eusepi scoret for gjestene fra nivå tre, i en kamp der Lazio-tilhengerne nok en gang blamerte seg med rasistiske og antisemittiske rop. En talsmann for klubben gjorde det verre ved å bagatellisere hendelsene.
(©NTB)
Tirsdag 19. mars 2019
SKATT: Statsminister Erna Solberg (H) åpner for å se på skattesystemet for å motvirke økt ulikhet. Hun sier fordelingseffekten av grønne skatter er «pervers».
Tirsdag 19. mars 2019
• I lørdagens Klassekampen rapporterte vi fra Frankrike, hvor protestbevegelsen som kaller seg De gule vestene fortsetter sitt opprør mot styresmaktenes politikk. Lørdagens reportasje handlet i hovedsak om kvinnene, som utgjør en stor del av...
Tirsdag 19. mars 2019
Utdannings­direktoratet har snudd: Holocaust er til­bake på skolens pensum. ­ Ervin Kohn i Det mosaiske trossamfunn er likevel ikke imponert.
Tirsdag 19. mars 2019
EKSTREMISME: Terrorvideoen fra New Zealand ble spredd 300.000 ganger på Facebook bare i løpet av ett døgn.
Mandag 18. mars 2019
• Det er under seks måneder igjen til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Nettstedet Poll of polls har gjennomført en beregning basert på målinger som omfatter 45 kommuner. Her antydes det at det blir kamp på kniven mellom Ap og Høyre...
Mandag 18. mars 2019
KUTT: Tyskland går inn i den største omstillingen siden krigen. I mer enn hundre år har det svarte kullet bygget landet og splittet familier.
Mandag 18. mars 2019
ULIKT HØYRE: Heidi Nordby Lunde refser eget parti i ulikhets­debatten og mener Høyre må ta et oppgjør om skatte­dogmer.
Mandag 18. mars 2019
To bøker. To teorier. En av dem skal være politiets hovedspor for øyeblikket. Skal det bli «true crime»-sjangeren som oppklarer mordet på Olof Palme?
Lørdag 16. mars 2019
Med «Ways of seeing» ville regissør Pia Maria Roll vise hvordan propaganda og overvåking blir aktivt brukt i maktutøvelsen. Nå mener hun at etterspillet viser at tesen deres stemmer.
Lørdag 16. mars 2019
• I går våknet vi opp til nyheten om at muslimer samlet til fredagsbønn i New Zealand hadde blitt angrepet av en høyreekstrem skytter. Da Klassekampen gikk i trykken i går var 49 mennesker bekreftet døde, mens over 20 er alvorlig skadd eller...