Lørdag 12. januar 2019
19 år gammel jente savnet i Sandnes
Det ble tidlig lørdag morgen igangsatt en leteaksjon etter en 19 år gammel kvinne i Sandnes i Rogaland.
Publisert: 12 Januar 08:11
Det ble tidlig lørdag morgen igangsatt en leteaksjon etter en 19 år gammel kvinne i Sandnes i Rogaland.
Den unge kvinnen ble sist sett i nærheten av Jadarveien og Eidsvollgata omtrent klokken 2 natt til lørdag, skriver politiet på Twitter.
Kvinnen er 170 centimeter høy, har langt, lyst hår og normal kroppsbygning. Hun var iført en sort jakke og dongeribukse da hun sist ble sett.
Både politi og frivillige mannskaper fra Norsk Folkehjelp og Røde Kors leter etter henne. Hovedredningssentralen er som vanlig i slike saker også involvert i letingen.
– Vi er ute og leter, og prøver å kontakte venner og bekjente av henne for å finne ut om hun har det greit. Vi ønsker at hun tar kontakt, sier Victoria Hillveg ved operasjonssentralen i Sørvest politidistrikt til NTB.
Politiet er interessert i opplysninger fra folk som kan ha sett en ung kvinne i Sandnes sentrum og i områdene Trones og Vibemyr i løpet av lørdagsnatten fra like før klokken 2.
Politiet jobber ut fra en teori om at det ikke har tilstøtt 19-åringen noe.
(©NTB)
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.