Fredag 11. januar 2019
Sagosen om Jøndal: – Kan snu ryggen til og vet ballen ligger i mål
Sander Sagosen stoler blindt på VM-premierens store mann Magnus Jøndal. Kantspilleren scoret ni ganger i 34-24-seieren over Tunisia fredag.
Publisert: 11 Januar 22:42
Sander Sagosen stoler blindt på VM-premierens store mann Magnus Jøndal. Kantspilleren scoret ni ganger i 34-24-seieren over Tunisia fredag.
– Magnus Jøndal er jo en outstanding spiller og sikker som banken. Han er rett og slett rågod, sier Sagosen til NTB.
– Han er slik på hver trening. Det er bare å spille ballen ut der. Så kan jeg snu ryggen til og vet at ballen ligger i mål.
Flensburg-proffen Jøndal er beskjedenheten selv, men hans posisjon i internasjonal håndball er svært sterk.
– Var dette sesongbeste?
– Det var selvfølgelig en god kamp, men jeg har hatt et par gode i Flensburg også. En med tolv mål på tolv skudd, sier Jøndal etter at akkurat den prestasjonen er brakt på banen av en reporter i intervjusonen.
– Jeg er ikke overrasket. Dette har vi sett av ham i mange år. Selv om han er en rolig og tilbaketrukket type, vet vi at han er en verdensklassekant, sier vingkollega Kristian Bjørnsen til NTB.

(©NTB)
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...
Tirsdag 18. juni 2019
IKKE OVER: Demonstrantene i Sudan er tilbake der de startet, med små demonstrasjoner i gater og smug. Aktivistene nøyer seg ikke med at den avsatte president nå stilles for retten.
Tirsdag 18. juni 2019
NEI: Venstre og KrF sier ja til Rita Otterviks (Ap) invitasjon til reforhandling av asylforliket, men Ap sentralt ønsker ingen endring.
Mandag 17. juni 2019
Den tyske journalisten Kai Strittmatter er sjokkert over debatten rundt «Ways of Seeing». – Eit lærestykke om trugsmål mot demokratiet, meiner han.
Mandag 17. juni 2019
• Først ble det påpekt at han var lite synlig i valgkampen. Så uteble han fra Socialdemokratiets valgfest. Da han dukket opp til regjeringsforhandlinger forrige lørdag, framsto Henrik Sass Larsen «riv-rav-ruskende gal», ifølge Ekstra Bladets...
Mandag 17. juni 2019
ANSPENT: USA vil skape «internasjonal konsensus» etter tankskip-­angrepet utenfor Iran og støttes av Storbritannias regjering. Jeremy Corbyn stemples som «patetisk og antiamerikansk» for å advare mot krigshissing.
Mandag 17. juni 2019
I FELLA: Arifi M. Ali studerte og jobbet for å slippe å gå på Nav. Nå tvinger høy kommunal husleie henne til å søke sosialhjelp.
Lørdag 15. juni 2019
For å ta makt fra modernistene vil Odd Nerdrum dele opp kunsthistorie-faget i to strengt atskilte retninger: en kantiansk og en aristotelisk retning. Men først åpner han utstilling i Vesterålen.
Lørdag 15. juni 2019
• Vi lever i Twitter-stormenes tid, hvor moralsk reinhet fort blir et kompromissløst krav fra krigere på sosiale medier. Slike tider gir dårlig grobunn for satiren, sjangeren som skal avdekke samfunnets eller menneskets skrøpeligheter. Nå...