Fredag 11. januar 2019
Sagosen om Jøndal: – Kan snu ryggen til og vet ballen ligger i mål
Sander Sagosen stoler blindt på VM-premierens store mann Magnus Jøndal. Kantspilleren scoret ni ganger i 34-24-seieren over Tunisia fredag.
Publisert: 11 Januar 22:42
Sander Sagosen stoler blindt på VM-premierens store mann Magnus Jøndal. Kantspilleren scoret ni ganger i 34-24-seieren over Tunisia fredag.
– Magnus Jøndal er jo en outstanding spiller og sikker som banken. Han er rett og slett rågod, sier Sagosen til NTB.
– Han er slik på hver trening. Det er bare å spille ballen ut der. Så kan jeg snu ryggen til og vet at ballen ligger i mål.
Flensburg-proffen Jøndal er beskjedenheten selv, men hans posisjon i internasjonal håndball er svært sterk.
– Var dette sesongbeste?
– Det var selvfølgelig en god kamp, men jeg har hatt et par gode i Flensburg også. En med tolv mål på tolv skudd, sier Jøndal etter at akkurat den prestasjonen er brakt på banen av en reporter i intervjusonen.
– Jeg er ikke overrasket. Dette har vi sett av ham i mange år. Selv om han er en rolig og tilbaketrukket type, vet vi at han er en verdensklassekant, sier vingkollega Kristian Bjørnsen til NTB.

(©NTB)
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.