Onsdag 19. desember 2018
Pochettino vil ikke utelukke Manchester United-jobben
Tottenham-manager Mauricio Pochettino avviser ikke at han kan etterfølge José Mourinho i Manchester United.
Publisert: 19 Desember 07:32
Tottenham-manager Mauricio Pochettino avviser ikke at han kan etterfølge José Mourinho i Manchester United.
Manchester United skal ha lyst til å ansette Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager, for å bruke tid på å friste Pochettino vekk fra Tottenham.
Argentineren signerte femårskontrakt med London-klubben i mai. Han har snakket lenge om at han vil bli i klubben for å ta den videre og starte en ny æra på ny stadion, men skal være misfornøyd med styrets ambisjoner før det kommende overgangsvinduet.
Da Pochettino fikk spørsmål om United-jobben før onsdagens ligacupkvartfinale mot Arsenal, nektet han å lukke døra for Manchester-klubben.
– Hva som skjer i sommer? Hva kommer til å skje i morgen? Ingen vet. Det viktigste er å nyte reisen. Jeg er fornøyd her, sa Pochettino.
– Hva som kommer til å skje er ikke opp til meg. Hva en annen klubb bestemmer seg for vet ikke vi noe om. Det er ikke mitt bord, og det er ikke noe jeg vil kaste bort energi på. Jeg konsentrerer meg om Tottenham, la han til.
Pochettino gjentok at han var fornøyd i London. Tottenham er nummer tre i Premier League, mens United ligger på sjetteplass.
– Det er mange rykter, men jeg prøver bare å gjøre mitt beste for klubben. Det er ikke jeg som lager ryktene. Spillerne bryr seg heller ikke for mye om hva som skrives.
– Jobben er tøff, så ingen i fotballen kan garantere at du beholder jobben fra dag til dag.
Den tidligere Southampton-manageren har også blitt nevnt som en mulig ny trener i Real Madrid på slutten av sesongen.
(©NTB)
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...
Tirsdag 18. juni 2019
IKKE OVER: Demonstrantene i Sudan er tilbake der de startet, med små demonstrasjoner i gater og smug. Aktivistene nøyer seg ikke med at den avsatte president nå stilles for retten.
Tirsdag 18. juni 2019
NEI: Venstre og KrF sier ja til Rita Otterviks (Ap) invitasjon til reforhandling av asylforliket, men Ap sentralt ønsker ingen endring.
Mandag 17. juni 2019
Den tyske journalisten Kai Strittmatter er sjokkert over debatten rundt «Ways of Seeing». – Eit lærestykke om trugsmål mot demokratiet, meiner han.
Mandag 17. juni 2019
• Først ble det påpekt at han var lite synlig i valgkampen. Så uteble han fra Socialdemokratiets valgfest. Da han dukket opp til regjeringsforhandlinger forrige lørdag, framsto Henrik Sass Larsen «riv-rav-ruskende gal», ifølge Ekstra Bladets...
Mandag 17. juni 2019
ANSPENT: USA vil skape «internasjonal konsensus» etter tankskip-­angrepet utenfor Iran og støttes av Storbritannias regjering. Jeremy Corbyn stemples som «patetisk og antiamerikansk» for å advare mot krigshissing.
Mandag 17. juni 2019
I FELLA: Arifi M. Ali studerte og jobbet for å slippe å gå på Nav. Nå tvinger høy kommunal husleie henne til å søke sosialhjelp.
Lørdag 15. juni 2019
For å ta makt fra modernistene vil Odd Nerdrum dele opp kunsthistorie-faget i to strengt atskilte retninger: en kantiansk og en aristotelisk retning. Men først åpner han utstilling i Vesterålen.
Lørdag 15. juni 2019
• Vi lever i Twitter-stormenes tid, hvor moralsk reinhet fort blir et kompromissløst krav fra krigere på sosiale medier. Slike tider gir dårlig grobunn for satiren, sjangeren som skal avdekke samfunnets eller menneskets skrøpeligheter. Nå...