Onsdag 19. desember 2018
Pochettino vil ikke utelukke Manchester United-jobben
Tottenham-manager Mauricio Pochettino avviser ikke at han kan etterfølge José Mourinho i Manchester United.
Publisert: 19 Desember 07:32
Tottenham-manager Mauricio Pochettino avviser ikke at han kan etterfølge José Mourinho i Manchester United.
Manchester United skal ha lyst til å ansette Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager, for å bruke tid på å friste Pochettino vekk fra Tottenham.
Argentineren signerte femårskontrakt med London-klubben i mai. Han har snakket lenge om at han vil bli i klubben for å ta den videre og starte en ny æra på ny stadion, men skal være misfornøyd med styrets ambisjoner før det kommende overgangsvinduet.
Da Pochettino fikk spørsmål om United-jobben før onsdagens ligacupkvartfinale mot Arsenal, nektet han å lukke døra for Manchester-klubben.
– Hva som skjer i sommer? Hva kommer til å skje i morgen? Ingen vet. Det viktigste er å nyte reisen. Jeg er fornøyd her, sa Pochettino.
– Hva som kommer til å skje er ikke opp til meg. Hva en annen klubb bestemmer seg for vet ikke vi noe om. Det er ikke mitt bord, og det er ikke noe jeg vil kaste bort energi på. Jeg konsentrerer meg om Tottenham, la han til.
Pochettino gjentok at han var fornøyd i London. Tottenham er nummer tre i Premier League, mens United ligger på sjetteplass.
– Det er mange rykter, men jeg prøver bare å gjøre mitt beste for klubben. Det er ikke jeg som lager ryktene. Spillerne bryr seg heller ikke for mye om hva som skrives.
– Jobben er tøff, så ingen i fotballen kan garantere at du beholder jobben fra dag til dag.
Den tidligere Southampton-manageren har også blitt nevnt som en mulig ny trener i Real Madrid på slutten av sesongen.
(©NTB)
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.
Torsdag 17. januar 2019
• SVs svenske søsterparti Vänsterpartiet vil fredag stemme avholdende og dermed gi parlamentarisk grunnlag for en ny regjering utgått av Socialdemokraterna og Miljöpartiet med Stefan Löfven som statsminister. Den nye regjeringen går svært...
Torsdag 17. januar 2019
Støtteordningen som skulle lokke Hollywood til Norge, hadde bare norske mottakere i 2018. – Neppe i tråd med intensjonen, sier økonom som utredet ordningen.
Torsdag 17. januar 2019
FÅ FØDSLER: Barn av innvandrere har lavere fruktbarhet enn øvrig befolkning, viser ferske tall. Norsk­pakistanske Umar Ashraf opplever ikke barnepress.
Onsdag 16. januar 2019
BISMAK: Socialdemokraterna fører en selvutslettende strategi, mener rådgiveren til «Sveriges Gerhardsen». – Regjeringsavtalen smaker ikke godt, vedgår kommunalråden i «Sossarnas» bastion.
Onsdag 16. januar 2019
Forfattere som klarer å markedsføre seg selv, trenger ikke tradisjonelle forlag, mener Arne Berggren. Nå går han inn i styret til selvpubliseringstjenesten Boldbooks.