Tirsdag 18. desember 2018
Mann døde etter at bil kjørte i vannet i Søgne
En 36 år gammel mann mistet livet etter at en bil kjørte ut i Tronstadvannet i Søgne i Vest-Agder.
Publisert: 18 Desember 23:50
En 36 år gammel mann mistet livet etter at en bil kjørte ut i Tronstadvannet i Søgne i Vest-Agder.
Dykkere fra brannvesenet fant tirsdag kveld en livløs person i en bil som lå på halvannen meters dyp i Tronstadvannet i Søgne i Vest-Agder. Mannen ble tatt på land og fikk førstehjelp før han ble sendt til akuttmottaket på sykehuset i Kristiansand, der han senere ble erklært død opplyser politiet. Ved 23.30-tiden opplyser Agder politidistrikt på Twitter at mannen er 36 år gammel og hjemmehørende i Søgne.
Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.17. Det er uklart når ulykken skjedde og hvor lenge mannen lå under vann.
Da bilen ble funnet, lå den på taket på halvannen meters dyp. Politiet tror ikke det var flere personer i bilen.
– Krimteknikere og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen er på vei til stedet for å finne ut hvordan dette skjedde, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.
Politiet ble varslet om bilen av forbipasserende tirsdag, men Agder-politiet har ingen vitner til selve hendelsen.
Bilen skal ha sklidd på brua i sørenden av vannet, som er drikkevannskilde for Kristiansand, Søgne og Songdalen, ifølge Fædrelandsvennen.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.