Tirsdag 18. desember 2018
Mann døde etter at bil kjørte i vannet i Søgne
En 36 år gammel mann mistet livet etter at en bil kjørte ut i Tronstadvannet i Søgne i Vest-Agder.
Publisert: 18 Desember 23:50
En 36 år gammel mann mistet livet etter at en bil kjørte ut i Tronstadvannet i Søgne i Vest-Agder.
Dykkere fra brannvesenet fant tirsdag kveld en livløs person i en bil som lå på halvannen meters dyp i Tronstadvannet i Søgne i Vest-Agder. Mannen ble tatt på land og fikk førstehjelp før han ble sendt til akuttmottaket på sykehuset i Kristiansand, der han senere ble erklært død opplyser politiet. Ved 23.30-tiden opplyser Agder politidistrikt på Twitter at mannen er 36 år gammel og hjemmehørende i Søgne.
Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.17. Det er uklart når ulykken skjedde og hvor lenge mannen lå under vann.
Da bilen ble funnet, lå den på taket på halvannen meters dyp. Politiet tror ikke det var flere personer i bilen.
– Krimteknikere og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen er på vei til stedet for å finne ut hvordan dette skjedde, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.
Politiet ble varslet om bilen av forbipasserende tirsdag, men Agder-politiet har ingen vitner til selve hendelsen.
Bilen skal ha sklidd på brua i sørenden av vannet, som er drikkevannskilde for Kristiansand, Søgne og Songdalen, ifølge Fædrelandsvennen.
(©NTB)
Mandag 18. mars 2019
• Det er under seks måneder igjen til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Nettstedet Poll of polls har gjennomført en beregning basert på målinger som omfatter 45 kommuner. Her antydes det at det blir kamp på kniven mellom Ap og Høyre...
Mandag 18. mars 2019
KUTT: Tyskland går inn i den største omstillingen siden krigen. I mer enn hundre år har det svarte kullet bygget landet og splittet familier.
Mandag 18. mars 2019
ULIKT HØYRE: Heidi Nordby Lunde refser eget parti i ulikhets­debatten og mener Høyre må ta et oppgjør om skatte­dogmer.
Mandag 18. mars 2019
To bøker. To teorier. En av dem skal være politiets hovedspor for øyeblikket. Skal det bli «true crime»-sjangeren som oppklarer mordet på Olof Palme?
Lørdag 16. mars 2019
Med «Ways of seeing» ville regissør Pia Maria Roll vise hvordan propaganda og overvåking blir aktivt brukt i maktutøvelsen. Nå mener hun at etterspillet viser at tesen deres stemmer.
Lørdag 16. mars 2019
• I går våknet vi opp til nyheten om at muslimer samlet til fredagsbønn i New Zealand hadde blitt angrepet av en høyreekstrem skytter. Da Klassekampen gikk i trykken i går var 49 mennesker bekreftet døde, mens over 20 er alvorlig skadd eller...
Lørdag 16. mars 2019
HØYREEKSTREM: Den mistenkte gjerningsmannen etter terror­angrepet på New Zealand trekker fram Anders Behring Breivik som sin «eneste sanne inspirasjon».
Lørdag 16. mars 2019
OFFER: – Hun er ikke hardhudet. Det har vært veldig tøft for henne, sier fylkesleder i Oslo Frp Tone Ims Larssen. Hun ser fortsatt på Waras samboer som offer.
Lørdag 16. mars 2019
Anerkjennelse: Dette er nødvendig lesning for alle som ønsker at likestilling, seksuell frigjøring og arbeiderkamp skal gå hånd i hånd.
Fredag 15. mars 2019
• Faktasjekk-nettstedet Faktisk.no inngikk i oktober 2018 et sam­arbeid med Facebook som gir dem mulighet til å flagge falske nyheter på det sosiale mediet. Den konservative nettavisa Minerva skriver onsdag at over hundre nettadresser og bilder har...