Søndag 16. desember 2018
Kombinert: Ny pallplass for Gyda Westvold Hansen
Gyda Westvold Hansen ledet etter hoppdelen, men ble forbigått i langrennet i kontinentalcupen kombinert. 16-åringen reiser hjem fra USA med to 2.-plasser.
Publisert: 16 Desember 09:33
Gyda Westvold Hansen ledet etter hoppdelen, men ble forbigått i langrennet i kontinentalcupen kombinert. 16-åringen reiser hjem fra USA med to 2.-plasser.
Nansen-løperen hadde en luke på 11 sekunder etter sitt hopp på 69 meter. Som ventet ble hjemmehåpet Tara Geraghty-Moats den tøffeste konkurrenten i langrennssporet.
Amerikaneren avanserte fra 4.-plass til seier i Steamboat Springs. Hun slo Hansen med 40,1 sekunder. Geraghty-Moats var 26 sekunder bak teten etter hoppingen.
Den norske ungjenta ble også nummer to i fredagens renn.
Ida Marie Hagen klatret opp fra 9.- til 5.-plass. Hun var i mål 2.45,3 minutter bak vinnertiden.
Det ble også norsk pallplass på herresiden. Lars Buraas gjorde et kjempebyks da han ble treer etter å ha vært nummer 27 i hoppbakken. Han var i mål bare 5,6 sekunder bak den østerrikske vinneren Paul Gerstgraser. Dagen før ble Buraas nummer fire i Colorado.
Leif Torbjørn Næsvold lå på 4.-plass etter hoppdelen, men falt nedover resultatlista i langrennet. Han ble til slutt nummer 11.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.