Søndag 16. desember 2018
Fire personer siktet for å ha bortført og mishandlet 22-åring i Oslo
Fire personer er siktet for å ha lurt en 22 år gammel mann inn i en leilighet i Oslo og utsatt ham for massiv og krenkende vold.
Publisert: 16 Desember 08:10
Fire personer er siktet for å ha lurt en 22 år gammel mann inn i en leilighet i Oslo og utsatt ham for massiv og krenkende vold.
Fredag og lørdag ble fire menn varetektsfengslet i Oslo tingrett. Tre av dem i fire uker, mens den siste holdes fengslet i én uke. De ble pågrepet torsdag. Alle fire er tidligere kjenninger av politiet, ifølge TV 2.
22-åringen skal ha blitt lurt med inn i en leilighet på Grønland i Oslo og blitt holdt der mot sin vilje i rundt ett døgn. Under oppholdet i leiligheten skal den unge mannen ha blitt utsatt for brutal og krenkende vold.
– Det dreier seg om massiv vold. Det er stygt, sier politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen til TV 2.
Politiet tror at det kan komme flere pågripelser i saken. De holder også muligheten åpen for at siktelsen kan bli utvidet. Ifølge TV 2 undersøker politiet saken har sin bakgrunn i konflikter om narkotikamarkeder i Oslo.
Ingen av de siktede erkjenner straffskyld, ifølge forsvarerne deres.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.