Lørdag 15. desember 2018
Kjærkommen seier for Sollieds Lokeren
Trond Sollied kunne bokføre tre etterlengtede poeng etter at hans Lokeren-mannskap slo St. Truiden 2-0 i belgisk fotball lørdag.
Publisert: 15 Desember 22:40
Trond Sollied kunne bokføre tre etterlengtede poeng etter at hans Lokeren-mannskap slo St. Truiden 2-0 i belgisk fotball lørdag.
Seieren var av det sterke slaget. St. Truiden er nummer fem på øverste nivå i belgisk fotball og har åpnet sesongen meget solid.
Lørdag var det likevel Lokeren-fansen som fikk mest å juble for. Vingen Marko Miric sørget for ledelse etter 33 minutters spill, og i annen omgang punkterte innbytter Mehdi Berki kampen med sin 2-0-scoring.
Med seieren er Lokeren fortsatt tabelljumbo, men Mouscron på plassen foran har samme antall poeng. Kun laget med færrest poeng rykker rett ned i Belgia.
Waasland-Beveren vant 2-0 borte over Royal Antwerpen og er tre poeng foran bunnduoen.
Trond Sollied er hentet inn for å berge Lokeren fra nedrykk.
I motsatt ende av tabellen topper Sander Berge og Genk fire poeng foran Brugge.
(©NTB)
Mandag 18. mars 2019
• Det er under seks måneder igjen til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Nettstedet Poll of polls har gjennomført en beregning basert på målinger som omfatter 45 kommuner. Her antydes det at det blir kamp på kniven mellom Ap og Høyre...
Mandag 18. mars 2019
KUTT: Tyskland går inn i den største omstillingen siden krigen. I mer enn hundre år har det svarte kullet bygget landet og splittet familier.
Mandag 18. mars 2019
ULIKT HØYRE: Heidi Nordby Lunde refser eget parti i ulikhets­debatten og mener Høyre må ta et oppgjør om skatte­dogmer.
Mandag 18. mars 2019
To bøker. To teorier. En av dem skal være politiets hovedspor for øyeblikket. Skal det bli «true crime»-sjangeren som oppklarer mordet på Olof Palme?
Lørdag 16. mars 2019
Med «Ways of seeing» ville regissør Pia Maria Roll vise hvordan propaganda og overvåking blir aktivt brukt i maktutøvelsen. Nå mener hun at etterspillet viser at tesen deres stemmer.
Lørdag 16. mars 2019
• I går våknet vi opp til nyheten om at muslimer samlet til fredagsbønn i New Zealand hadde blitt angrepet av en høyreekstrem skytter. Da Klassekampen gikk i trykken i går var 49 mennesker bekreftet døde, mens over 20 er alvorlig skadd eller...
Lørdag 16. mars 2019
HØYREEKSTREM: Den mistenkte gjerningsmannen etter terror­angrepet på New Zealand trekker fram Anders Behring Breivik som sin «eneste sanne inspirasjon».
Lørdag 16. mars 2019
OFFER: – Hun er ikke hardhudet. Det har vært veldig tøft for henne, sier fylkesleder i Oslo Frp Tone Ims Larssen. Hun ser fortsatt på Waras samboer som offer.
Lørdag 16. mars 2019
Anerkjennelse: Dette er nødvendig lesning for alle som ønsker at likestilling, seksuell frigjøring og arbeiderkamp skal gå hånd i hånd.
Fredag 15. mars 2019
• Faktasjekk-nettstedet Faktisk.no inngikk i oktober 2018 et sam­arbeid med Facebook som gir dem mulighet til å flagge falske nyheter på det sosiale mediet. Den konservative nettavisa Minerva skriver onsdag at over hundre nettadresser og bilder har...