Lørdag 15. desember 2018
Kjærkommen seier for Sollieds Lokeren
Trond Sollied kunne bokføre tre etterlengtede poeng etter at hans Lokeren-mannskap slo St. Truiden 2-0 i belgisk fotball lørdag.
Publisert: 15 Desember 22:40
Trond Sollied kunne bokføre tre etterlengtede poeng etter at hans Lokeren-mannskap slo St. Truiden 2-0 i belgisk fotball lørdag.
Seieren var av det sterke slaget. St. Truiden er nummer fem på øverste nivå i belgisk fotball og har åpnet sesongen meget solid.
Lørdag var det likevel Lokeren-fansen som fikk mest å juble for. Vingen Marko Miric sørget for ledelse etter 33 minutters spill, og i annen omgang punkterte innbytter Mehdi Berki kampen med sin 2-0-scoring.
Med seieren er Lokeren fortsatt tabelljumbo, men Mouscron på plassen foran har samme antall poeng. Kun laget med færrest poeng rykker rett ned i Belgia.
Waasland-Beveren vant 2-0 borte over Royal Antwerpen og er tre poeng foran bunnduoen.
Trond Sollied er hentet inn for å berge Lokeren fra nedrykk.
I motsatt ende av tabellen topper Sander Berge og Genk fire poeng foran Brugge.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.