Torsdag 13. desember 2018
Arsenal hele 22 kamper uten tap
Arsenal hadde ingen problemer med å slå bunnlaget Qarabag 1-0 hjemme i europaligaen. London-laget har spilt seg til sin lengste ubeseirede rekke siden 2007.
Publisert: 13 Desember 23:42
Arsenal hadde ingen problemer med å slå bunnlaget Qarabag 1-0 hjemme i europaligaen. London-laget har spilt seg til sin lengste ubeseirede rekke siden 2007.
De bortesvake gjestene fra Aserbajdsjan var ingen trussel for Arsenal. Unai Emerys men kunne lett ha scoret flere mål.
Etter et drøyt kvarter hadde Alexandre Lacazette satt 1-0 etter et flott gjennomspill av Mesut Özil. «The Gunners» gjorde som de ville og slapp ikke Qarabag til én eneste gang før pause.
I annen omgang produserte Arsenal flere sjanser, men greide ikke å overliste motstanderens målvakt flere ganger.
Ikke siden august har Arsenal tapt en fotballkamp. Rekken på 22 oppgjør uten nederlag er klubbens lengste siden november 2007. Da stoppet den på 28 kamper, som er Arsenal-rekorden.
Laurent Koscielny var torsdag på banen for første gang siden han i mai røk akillesen i semifinaleexiten for Atlético Madrid i nettopp europaligaen sist sesong. Den franske stopperen spilte fra start og fikk 73 minutter i comebacket.
– For meg var dette en viktig dag. Det var min siste dag i rehabiliteringen, og nå starter et nytt kapittel i min karriere. Det var viktig for meg å nyte kampen sammen med lagkameratene mine. Resultatet betød ikke så mye. Det handlet om å være på banen med vennene mine, sa Koscielny til BT Sport.
Det var allerede klart at både Arsenal og portugisiske Sporting Lisboa ville ta seg videre fra gruppe E. Lisboa-laget slo Vorskla Poltava fra Ukraina med 3-0 på hjemmebane.
Fredy Montero gjorde 1-0 etter 17 minutter, mens Miguel Luis økte til 2-0 ti minutter før pause. Et selvmål fra Ardin Dallku ble til komfortable 3-0 i siste spileminutt før sidebytte.

(©NTB)
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.
Torsdag 17. januar 2019
• SVs svenske søsterparti Vänsterpartiet vil fredag stemme avholdende og dermed gi parlamentarisk grunnlag for en ny regjering utgått av Socialdemokraterna og Miljöpartiet med Stefan Löfven som statsminister. Den nye regjeringen går svært...
Torsdag 17. januar 2019
Støtteordningen som skulle lokke Hollywood til Norge, hadde bare norske mottakere i 2018. – Neppe i tråd med intensjonen, sier økonom som utredet ordningen.
Torsdag 17. januar 2019
FÅ FØDSLER: Barn av innvandrere har lavere fruktbarhet enn øvrig befolkning, viser ferske tall. Norsk­pakistanske Umar Ashraf opplever ikke barnepress.
Onsdag 16. januar 2019
BISMAK: Socialdemokraterna fører en selvutslettende strategi, mener rådgiveren til «Sveriges Gerhardsen». – Regjeringsavtalen smaker ikke godt, vedgår kommunalråden i «Sossarnas» bastion.
Onsdag 16. januar 2019
Forfattere som klarer å markedsføre seg selv, trenger ikke tradisjonelle forlag, mener Arne Berggren. Nå går han inn i styret til selvpubliseringstjenesten Boldbooks.