Torsdag 13. desember 2018
Arsenal hele 22 kamper uten tap
Arsenal hadde ingen problemer med å slå bunnlaget Qarabag 1-0 hjemme i europaligaen. London-laget har spilt seg til sin lengste ubeseirede rekke siden 2007.
Publisert: 13 Desember 23:42
Arsenal hadde ingen problemer med å slå bunnlaget Qarabag 1-0 hjemme i europaligaen. London-laget har spilt seg til sin lengste ubeseirede rekke siden 2007.
De bortesvake gjestene fra Aserbajdsjan var ingen trussel for Arsenal. Unai Emerys men kunne lett ha scoret flere mål.
Etter et drøyt kvarter hadde Alexandre Lacazette satt 1-0 etter et flott gjennomspill av Mesut Özil. «The Gunners» gjorde som de ville og slapp ikke Qarabag til én eneste gang før pause.
I annen omgang produserte Arsenal flere sjanser, men greide ikke å overliste motstanderens målvakt flere ganger.
Ikke siden august har Arsenal tapt en fotballkamp. Rekken på 22 oppgjør uten nederlag er klubbens lengste siden november 2007. Da stoppet den på 28 kamper, som er Arsenal-rekorden.
Laurent Koscielny var torsdag på banen for første gang siden han i mai røk akillesen i semifinaleexiten for Atlético Madrid i nettopp europaligaen sist sesong. Den franske stopperen spilte fra start og fikk 73 minutter i comebacket.
– For meg var dette en viktig dag. Det var min siste dag i rehabiliteringen, og nå starter et nytt kapittel i min karriere. Det var viktig for meg å nyte kampen sammen med lagkameratene mine. Resultatet betød ikke så mye. Det handlet om å være på banen med vennene mine, sa Koscielny til BT Sport.
Det var allerede klart at både Arsenal og portugisiske Sporting Lisboa ville ta seg videre fra gruppe E. Lisboa-laget slo Vorskla Poltava fra Ukraina med 3-0 på hjemmebane.
Fredy Montero gjorde 1-0 etter 17 minutter, mens Miguel Luis økte til 2-0 ti minutter før pause. Et selvmål fra Ardin Dallku ble til komfortable 3-0 i siste spileminutt før sidebytte.

(©NTB)
Tirsdag 18. juni 2019
Resett har fått kritikk fra Høyre-topper for å slippe til hatefulle ytringer. Men ifølge en ny undersøkelse har velgerne på høyresida stor tillit til det islam­kritiske nettstedet.
Tirsdag 18. juni 2019
• I Store norske leksikon er ordet vy beskrevet slik: «Oversikt over noe omfattende og uoversiktlig. Denne betydningen brukes oftest i flertallsformen vyer. Man kan for eksempel ha store vyer om framtida, det betyr at man har store ønsker...
Tirsdag 18. juni 2019
IKKE OVER: Demonstrantene i Sudan er tilbake der de startet, med små demonstrasjoner i gater og smug. Aktivistene nøyer seg ikke med at den avsatte president nå stilles for retten.
Tirsdag 18. juni 2019
NEI: Venstre og KrF sier ja til Rita Otterviks (Ap) invitasjon til reforhandling av asylforliket, men Ap sentralt ønsker ingen endring.
Mandag 17. juni 2019
Den tyske journalisten Kai Strittmatter er sjokkert over debatten rundt «Ways of Seeing». – Eit lærestykke om trugsmål mot demokratiet, meiner han.
Mandag 17. juni 2019
• Først ble det påpekt at han var lite synlig i valgkampen. Så uteble han fra Socialdemokratiets valgfest. Da han dukket opp til regjeringsforhandlinger forrige lørdag, framsto Henrik Sass Larsen «riv-rav-ruskende gal», ifølge Ekstra Bladets...
Mandag 17. juni 2019
ANSPENT: USA vil skape «internasjonal konsensus» etter tankskip-­angrepet utenfor Iran og støttes av Storbritannias regjering. Jeremy Corbyn stemples som «patetisk og antiamerikansk» for å advare mot krigshissing.
Mandag 17. juni 2019
I FELLA: Arifi M. Ali studerte og jobbet for å slippe å gå på Nav. Nå tvinger høy kommunal husleie henne til å søke sosialhjelp.
Lørdag 15. juni 2019
For å ta makt fra modernistene vil Odd Nerdrum dele opp kunsthistorie-faget i to strengt atskilte retninger: en kantiansk og en aristotelisk retning. Men først åpner han utstilling i Vesterålen.
Lørdag 15. juni 2019
• Vi lever i Twitter-stormenes tid, hvor moralsk reinhet fort blir et kompromissløst krav fra krigere på sosiale medier. Slike tider gir dårlig grobunn for satiren, sjangeren som skal avdekke samfunnets eller menneskets skrøpeligheter. Nå...