Mandag 10. desember 2018
Knepent hjemmetap for Martinsens Blackhawks
Chicago Blackhawks holdt tritt med Montreal Canadiens til det var et drøyt minutt igjen av søndagens kamp, men tapte til slutt 3–2.
Publisert: 10 Desember 03:23
Chicago Blackhawks holdt tritt med Montreal Canadiens til det var et drøyt minutt igjen av søndagens kamp, men tapte til slutt 3–2.
Det var Montreal som åpnet best i Chicago søndag kveld. Etter 6 minutter sørget Maks Domi for 1-0, og halvannet minutt senere la Shea Weber på til 2–0.
Men gjestene fra Canada måtte se Patrick Kane redusere med ett minutt igjen av første periode før samme Kane utlignet litt over midtveis i neste periode.
Deretter fulgte drøyt 25 spilleminutter uten scoring, før Tomas Tatar fikk lurt pucken forbi Blackhawks-keeper Corey Crawford. Med bare ett minutt igjen på klokken, klarte ikke vertene å komme tilbake, og dermed måtte de se canadierne ta med seg to poeng tilbake over grensen.
Norske Andreas Martinsen fikk seks minutter på isen for Chicago denne søndagen.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.