Mandag 10. desember 2018
Knepent hjemmetap for Martinsens Blackhawks
Chicago Blackhawks holdt tritt med Montreal Canadiens til det var et drøyt minutt igjen av søndagens kamp, men tapte til slutt 3–2.
Publisert: 10 Desember 03:23
Chicago Blackhawks holdt tritt med Montreal Canadiens til det var et drøyt minutt igjen av søndagens kamp, men tapte til slutt 3–2.
Det var Montreal som åpnet best i Chicago søndag kveld. Etter 6 minutter sørget Maks Domi for 1-0, og halvannet minutt senere la Shea Weber på til 2–0.
Men gjestene fra Canada måtte se Patrick Kane redusere med ett minutt igjen av første periode før samme Kane utlignet litt over midtveis i neste periode.
Deretter fulgte drøyt 25 spilleminutter uten scoring, før Tomas Tatar fikk lurt pucken forbi Blackhawks-keeper Corey Crawford. Med bare ett minutt igjen på klokken, klarte ikke vertene å komme tilbake, og dermed måtte de se canadierne ta med seg to poeng tilbake over grensen.
Norske Andreas Martinsen fikk seks minutter på isen for Chicago denne søndagen.
(©NTB)
Mandag 18. mars 2019
• Det er under seks måneder igjen til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Nettstedet Poll of polls har gjennomført en beregning basert på målinger som omfatter 45 kommuner. Her antydes det at det blir kamp på kniven mellom Ap og Høyre...
Mandag 18. mars 2019
KUTT: Tyskland går inn i den største omstillingen siden krigen. I mer enn hundre år har det svarte kullet bygget landet og splittet familier.
Mandag 18. mars 2019
ULIKT HØYRE: Heidi Nordby Lunde refser eget parti i ulikhets­debatten og mener Høyre må ta et oppgjør om skatte­dogmer.
Mandag 18. mars 2019
To bøker. To teorier. En av dem skal være politiets hovedspor for øyeblikket. Skal det bli «true crime»-sjangeren som oppklarer mordet på Olof Palme?
Lørdag 16. mars 2019
Med «Ways of seeing» ville regissør Pia Maria Roll vise hvordan propaganda og overvåking blir aktivt brukt i maktutøvelsen. Nå mener hun at etterspillet viser at tesen deres stemmer.
Lørdag 16. mars 2019
• I går våknet vi opp til nyheten om at muslimer samlet til fredagsbønn i New Zealand hadde blitt angrepet av en høyreekstrem skytter. Da Klassekampen gikk i trykken i går var 49 mennesker bekreftet døde, mens over 20 er alvorlig skadd eller...
Lørdag 16. mars 2019
HØYREEKSTREM: Den mistenkte gjerningsmannen etter terror­angrepet på New Zealand trekker fram Anders Behring Breivik som sin «eneste sanne inspirasjon».
Lørdag 16. mars 2019
OFFER: – Hun er ikke hardhudet. Det har vært veldig tøft for henne, sier fylkesleder i Oslo Frp Tone Ims Larssen. Hun ser fortsatt på Waras samboer som offer.
Lørdag 16. mars 2019
Anerkjennelse: Dette er nødvendig lesning for alle som ønsker at likestilling, seksuell frigjøring og arbeiderkamp skal gå hånd i hånd.
Fredag 15. mars 2019
• Faktasjekk-nettstedet Faktisk.no inngikk i oktober 2018 et sam­arbeid med Facebook som gir dem mulighet til å flagge falske nyheter på det sosiale mediet. Den konservative nettavisa Minerva skriver onsdag at over hundre nettadresser og bilder har...