Mandag 10. desember 2018
Milans sportsdirektør: – Zlatan blir i Galaxy
Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken.
Publisert: 10 Desember 07:28
Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken.
Det bekrefter Milans sportsdirektør Leonardo. Han har forsøkt å hente Zlatan til klubben på en låneavtale, men det har vist seg umulig.
– Han hadde gitt Galaxy sitt ord på at han ville bli dersom klubben imøtekom hans krav. Det har de gjort, sa Leonardo etter 0-0-kampen mot Torino i Serie A søndag.
Han la ikke skjul på at ønsket om å hente Zlatan til klubben var stort.
– Det hadde vært en fantastisk historie, fordi han hadde tilført betydelig tyngde til laget. Vi kan ikke legge skjul på at begge parter tenkte på det, men det var ikke mulig, tilføyde sportsdirektøren.
Ibrahimovic scoret mer enn 50 mål i løpet av de to sesongene han spilte for Milan, og i 2011 hjalp han klubben til ligamesterskap.
Los Angeles Galaxy avsluttet årets sesong i oktober, og 2019-utgaven av MLS starter ikke før i mars. Dermed håpet Milan å låne Zlatan i månedene som kommer, men det lot seg altså ikke gjøre.
(©NTB)
Mandag 18. mars 2019
• Det er under seks måneder igjen til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Nettstedet Poll of polls har gjennomført en beregning basert på målinger som omfatter 45 kommuner. Her antydes det at det blir kamp på kniven mellom Ap og Høyre...
Mandag 18. mars 2019
KUTT: Tyskland går inn i den største omstillingen siden krigen. I mer enn hundre år har det svarte kullet bygget landet og splittet familier.
Mandag 18. mars 2019
ULIKT HØYRE: Heidi Nordby Lunde refser eget parti i ulikhets­debatten og mener Høyre må ta et oppgjør om skatte­dogmer.
Mandag 18. mars 2019
To bøker. To teorier. En av dem skal være politiets hovedspor for øyeblikket. Skal det bli «true crime»-sjangeren som oppklarer mordet på Olof Palme?
Lørdag 16. mars 2019
Med «Ways of seeing» ville regissør Pia Maria Roll vise hvordan propaganda og overvåking blir aktivt brukt i maktutøvelsen. Nå mener hun at etterspillet viser at tesen deres stemmer.
Lørdag 16. mars 2019
• I går våknet vi opp til nyheten om at muslimer samlet til fredagsbønn i New Zealand hadde blitt angrepet av en høyreekstrem skytter. Da Klassekampen gikk i trykken i går var 49 mennesker bekreftet døde, mens over 20 er alvorlig skadd eller...
Lørdag 16. mars 2019
HØYREEKSTREM: Den mistenkte gjerningsmannen etter terror­angrepet på New Zealand trekker fram Anders Behring Breivik som sin «eneste sanne inspirasjon».
Lørdag 16. mars 2019
OFFER: – Hun er ikke hardhudet. Det har vært veldig tøft for henne, sier fylkesleder i Oslo Frp Tone Ims Larssen. Hun ser fortsatt på Waras samboer som offer.
Lørdag 16. mars 2019
Anerkjennelse: Dette er nødvendig lesning for alle som ønsker at likestilling, seksuell frigjøring og arbeiderkamp skal gå hånd i hånd.
Fredag 15. mars 2019
• Faktasjekk-nettstedet Faktisk.no inngikk i oktober 2018 et sam­arbeid med Facebook som gir dem mulighet til å flagge falske nyheter på det sosiale mediet. Den konservative nettavisa Minerva skriver onsdag at over hundre nettadresser og bilder har...