Mandag 10. desember 2018
Milans sportsdirektør: – Zlatan blir i Galaxy
Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken.
Publisert: 10 Desember 07:28
Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken.
Det bekrefter Milans sportsdirektør Leonardo. Han har forsøkt å hente Zlatan til klubben på en låneavtale, men det har vist seg umulig.
– Han hadde gitt Galaxy sitt ord på at han ville bli dersom klubben imøtekom hans krav. Det har de gjort, sa Leonardo etter 0-0-kampen mot Torino i Serie A søndag.
Han la ikke skjul på at ønsket om å hente Zlatan til klubben var stort.
– Det hadde vært en fantastisk historie, fordi han hadde tilført betydelig tyngde til laget. Vi kan ikke legge skjul på at begge parter tenkte på det, men det var ikke mulig, tilføyde sportsdirektøren.
Ibrahimovic scoret mer enn 50 mål i løpet av de to sesongene han spilte for Milan, og i 2011 hjalp han klubben til ligamesterskap.
Los Angeles Galaxy avsluttet årets sesong i oktober, og 2019-utgaven av MLS starter ikke før i mars. Dermed håpet Milan å låne Zlatan i månedene som kommer, men det lot seg altså ikke gjøre.
(©NTB)
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.