Fredag 7. desember 2018
Helslakt for danske EM-jenter: Majonesen tapte for Marseillaisen
Danmark ble ikke spart det grann i danske aviser etter stortapet for Frankrike i håndball-EM torsdag. Ekstra Bladet var friskest.
Publisert: 07 Desember 07:17
Danmark ble ikke spart det grann i danske aviser etter stortapet for Frankrike i håndball-EM torsdag. Ekstra Bladet var friskest.
De danske jentene tapte 23-29. Logget de seg inn og leste Ekstra Bladet før de gikk til sengs etter kampen, ble ikke stemningen bedre.
– Det var majonesen mot Marseillaisen (Frankrikes nasjonalsang), startet avisen sin kamprapport.
– Sjansen for dansk semifinale er så ille. Den kan sammenlignes med å sitte med bind for øynene på toget mellom København og Paris å treffe en utsatt søppeldunk med én medbrakt appelsin.
– Danmark ble skrudd fra hverandre, demontert, flådd i stykker og destruert av et fantastisk fransk lag.
– Det kan være at sifrene på papiret ser hederlige ut, men tall kan lyve. Danmark var helt vekk i denne kampen, konkluderte Ekstra Bladet.
Danmark skal i neste kamp møte Russland. Det er trolig EMs beste lag
(©NTB)
Onsdag 20. februar 2019
NY SJANSE: Bernie Sanders vil utfordre president Donald Trump i 2020. – Han er den eneste som kan slå Trump, mener Demokrat-aktivister.
Tirsdag 19. februar 2019
• Fellesnemnda som planlegger nye Vestland fylke, vedtok nylig lønnsbetingelser for politikerne i det kommende storfylket. Det endelige vedtaket lå et stykke under innstillingen fra arbeidsutvalget, som ville gi de folkevalgte et solid...
Tirsdag 19. februar 2019
ESKALERING: En USA-sponset nødhjelpsaksjon i Venezuela kan gjøre krisa i landet enda verre, mener Caritas-leder Martha Skretteberg.
Tirsdag 19. februar 2019
Strømmetjenestene forandrer ikke bare bokmarkedet, men også selve skrivingen. Tom Egeland har begynt å tilpasse romanene sine til lydbokformatet.
Tirsdag 19. februar 2019
SLUTT: Ekteparet Per Jonny og Eli Risten Skum har vært i reindriften hele livet. Nå vil de be barna finne et annet levebrød, fordi gruvedriften i Nussir-fjellet truer driften.
Mandag 18. februar 2019
90 av de 100 mest utlånte bøkene i norske biblioteker er barnebøker. En vellykket lesekampanje har æren, hevder lederen for Norsk bibliotek­forening, Mariann Schjeide.
Mandag 18. februar 2019
• Den store sikkerhetskonferansen i München gikk av stabelen denne helga med ledere fra hele verden til stede. Den viste at det er økende motsetninger, ikke bare mellom Washington og Moskva og Beijing, men også mellom USA og Europas...
Mandag 18. februar 2019
SKIFTE: Den raskt økende avstanden mellom USA og EU preget årets store sikkerhetskonferanse i München.
Mandag 18. februar 2019
NOK NÅ: Minotenks utspill om å ikke bosette flere flyktninger i utsatte bydeler får støtte fra Lena Larsen og Mahmoud Farahmand. Også SV er åpen for ideen.
Lørdag 16. februar 2019
SV vil ha en ny pressestøtteordning for gratisaviser på nett. – Vi vil ha en full gjennomgang av pressestøtten og modernisere den, sier SVs Freddy André Øvstegård.