Fredag 7. desember 2018
To pågrepet etter væpnet ran i Trondheim
To menn i 20-årene er pågrepet i Trondheim, mistenkt for et væpnet ran hjemme hos en mann i 40-årene.
Publisert: 07 Desember 05:21
To menn i 20-årene er pågrepet i Trondheim, mistenkt for et væpnet ran hjemme hos en mann i 40-årene.
Mennene ble pågrepet natt til fredag uten dramatikk, ifølge politiet.
– De viste fram et våpen, men vi ønsker av hensyn til etterforskningen ikke gå ut med opplysninger om våpenet. En av de mistenkte har vært i kontakt med oss tidligere, sier operasjonsleder Bengt Tiller i Trøndelag politidistrikt til NTB.
Mennene fikk ikke med seg store verdier. Det skal være relasjoner mellom de mistenkte ransmennene og fornærmede. Tiller sier at de to mennene skal avhøres fredag formiddag.
Politiet fikk melding om ranet klokken 22.52 torsdag kveld, men ventet med å melde om hendelsen til de mistenkte gjerningsmennene ble pågrepet. Klokken 05.07 kunne politiet stadfeste at pågripelsene var et faktum.
(©NTB)
Fredag 14. desember 2018
160 millioner kroner har det kostet å totalrenovere «Hestmanden». Nå må museumsskipet legge til kai fordi Kulturdepartementet ikke vil gi fem millioner kroner i økt støtte.
Fredag 14. desember 2018
LOV: Nav-kontorene mener innføringen av lovpålagt aktivitetsplikt hjelper ungdommen, men andelen unge på sosialhjelp er like høy som før loven kom.
Fredag 14. desember 2018
• Onsdag stemte folkevalgte i den svenske Riksdagen gjennom et nytt budsjettet for 2019. Med knapt flertall var det budsjettet fra de borgerlige partiene Moderaterna og Kristdemokraterna som vant, mot forslaget fra dagens rødgrønne...
Fredag 14. desember 2018
TRØBBEL: De fleste land vil ikke heve sine klimaambisjoner. Forhandlingene under klimatoppmøtet i Polen er i ferd med å gå seg fast.
Torsdag 13. desember 2018
Mange var sikre på at Amazon ville etablere seg i Sverige denne høsten. Men satsingen lar vente på seg.
Torsdag 13. desember 2018
EU-BRÅK: Frankrikes president er på kollisjonskurs med EUs budsjettregler. Det vil ­Italias høyre­regjering utnytte.
Torsdag 13. desember 2018
• I Oslo Høyres alternative budsjett for hovedstaden foreslår partiet å spare inn 48 millioner på renovasjon allerede fra 2019, skriver Dagsavisen. Det viser at Høyre besitter frekkhetens nådegave. Det var deres byråd som i sin tid ga...
Torsdag 13. desember 2018
NYTT: I 2017 døde flere rusbrukere av heroin-medisinen metadon, enn heroin, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet.
Onsdag 12. desember 2018
VOLDTEKT: Høyres justispolitiske talsperson Peter Frølich mener minstestraffen for voldtekt er for høy. Han vil løfte diskusjonen inn i regjeringsforhandlingene med KrF, Frp og Venstre.
Onsdag 12. desember 2018
MOT MAY: I den britiske opposisjonens rekker vokser kravet om mistillit mot regjeringen og omkamp om brexit. Opposisjonsleder Jeremy Corbyn nøler.