Tirsdag 20. november 2018
Mann i 20-årene ranet i Bærum
Politiet leter etter to gutter etter at en mann i 20-årene ble slått, truet med kniv og ranet i Bærum mandag kveld.
Publisert: 20 November 00:34
Politiet leter etter to gutter etter at en mann i 20-årene ble slått, truet med kniv og ranet i Bærum mandag kveld.
Politiet fikk melding om ranet, som skjedde bak en 7-Eleven-kiosk og en bensinstasjon i Brynsveien på Kolsås klokken 22.30.
– Det er snakk om en mann i 20-årene som sier han ble kontaktet av det han beskriver som to gutter, på en tilforlatelig måte. Han har forklart at de deretter dro eller slo ham i bakken, slo ham i ansiktet og truet med kniv før de tok fra ham noen verdisaker og løp fra stedet, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.
De to gjerningsmennene løp ned mot en elv bak bensinstasjonen, og Jøkling håper noen i området kan ha sett noe.
– Vi kommer også til å samle inn video fra kameraer i området, legger han til.
Politiet har søkt med hunder i området, og Jøkling sier de fleste av gjenstandene som ble tatt, er kommet til rette.
– Vi har også fått en forholdsvis vag beskrivelse av det som skal være to mørkhudede gutter på 170–175 centimeter. De kan ha afrikansk bakgrunn, men begge snakket vanlig østlandsdialekt, opplyser Jøkling.
Operasjonslederen sier de prioriterte å få sendt ransofferet til undersøkelse og behandling på legevakt, og at de derfor ikke har fått snakket sørlig detaljert med ham ennå. Mannen var påført skader i ansiktet i forbindelse med ranet, som Jøkling beskriver som stygt.
(©NTB)
Mandag 20. mai 2019
20 prosent, 25 prosent eller kanskje 30? Cappelen Damm tilbyr forfattere helt ulike royalty­satser for lydbokstrømming på Storytel.
Mandag 20. mai 2019
• På lørdag hadde Italias visestatsminister Matteo Salvini for andre gang samlet høyreradikale partier i Europa i Milano før Europavalget neste helg. Det som skulle bli en styrkemarkering regnet i stedet bort. Italienske og internasjonale...
Mandag 20. mai 2019
I GANG: Forhandlingene mellom protestbevegelsen og hæren i Sudan starter igjen. Lørdag demonstrerte islamister av frykt for å bli holdt ute.
Mandag 20. mai 2019
FRIHET: Ytrings­friheten er truet av både Facebook og hatprat, og Torbjørn Røe Isaksen vil ettergå hvordan de store private selskapene styrer offentligheten.
Lørdag 18. mai 2019
Høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) avviser at regjeringens ­politikk fører til nedleggelser av studieplasser.
Lørdag 18. mai 2019
STØTTE: Medlemslandene i Europarådet ble enige om å beholde Russland som medlem. Generalsekretær Thorbjørn Jagland fikk støtte fra Tyskland og Frankrike.
Lørdag 18. mai 2019
OMKAMP: Etter at regjeringens spare­plan har gått i vasken, tror Liv Signe Navarsete (Sp) på omkamp om Andøya.
Lørdag 18. mai 2019
• 8. mai, på selveste frigjøringsdagen, delte regjeringen ut medaljer til 16 norske soldater «for å anerkjenne veteranenes innsats». Seks dager seinere, i revidert nasjonalbudsjett, ble det verken delt ut medaljer eller anerkjennelse. I...
Lørdag 18. mai 2019
Surrealisme: Sunniva Lye ­Axelsens roman om hjelpepleieren Ingrid snur mangt fornøyelig på hodet, ikke minst nordmenns ­reiselyst.
Torsdag 16. mai 2019
PRISSJOKK: Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre kan måtte ta regningen for ekstra kostnader. – Kan bety å sende regningen til velferden, pensjonister og fattige, sier SV.