Lørdag 17. november 2018
Mann alvorlig skadd etter ATV-ulykke i Akershus
Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadd.
Publisert: 17 November 05:55
Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadd.
Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.43 fredag kveld.
Mannen ble funnet livløs, men hadde pust og puls da han ble fraktet til sykehuset etter livreddende førstehjelp på stedet.
– Han var bevisstløs da nødetatene ankom. Jeg har fått beskjed om at han på et tidspunkt hadde pust og puls, men han var ikke kontaktbar da han ble fløyet til sykehuset, fortalte operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt til NTB klokken 0.30.
Halvannen time senere meldte politiet på Twitter at mannen har alvorlige skader, blant annet i hodet, men at han ikke betegnes som livstruende skadd.
Politiet har gjort undersøkelser på stedet, og tatt blodprøver av føreren.
– Det er mistanke om promille, og jourhavende har besluttet et midlertidig førerkortbeslag, opplyser operasjonsleder Fredrik Solbakken til NTB klokken 5.50.
Da var mannen fortsatt til behandling ved sykehuset, og operasjonslederen kjente ikke til om han var kommet til bevissthet.
Ulykken skjedde på kommunal vei.
(©NTB)
Onsdag 20. februar 2019
NY SJANSE: Bernie Sanders vil utfordre president Donald Trump i 2020. – Han er den eneste som kan slå Trump, mener Demokrat-aktivister.
Tirsdag 19. februar 2019
• Fellesnemnda som planlegger nye Vestland fylke, vedtok nylig lønnsbetingelser for politikerne i det kommende storfylket. Det endelige vedtaket lå et stykke under innstillingen fra arbeidsutvalget, som ville gi de folkevalgte et solid...
Tirsdag 19. februar 2019
ESKALERING: En USA-sponset nødhjelpsaksjon i Venezuela kan gjøre krisa i landet enda verre, mener Caritas-leder Martha Skretteberg.
Tirsdag 19. februar 2019
Strømmetjenestene forandrer ikke bare bokmarkedet, men også selve skrivingen. Tom Egeland har begynt å tilpasse romanene sine til lydbokformatet.
Tirsdag 19. februar 2019
SLUTT: Ekteparet Per Jonny og Eli Risten Skum har vært i reindriften hele livet. Nå vil de be barna finne et annet levebrød, fordi gruvedriften i Nussir-fjellet truer driften.
Mandag 18. februar 2019
90 av de 100 mest utlånte bøkene i norske biblioteker er barnebøker. En vellykket lesekampanje har æren, hevder lederen for Norsk bibliotek­forening, Mariann Schjeide.
Mandag 18. februar 2019
• Den store sikkerhetskonferansen i München gikk av stabelen denne helga med ledere fra hele verden til stede. Den viste at det er økende motsetninger, ikke bare mellom Washington og Moskva og Beijing, men også mellom USA og Europas...
Mandag 18. februar 2019
SKIFTE: Den raskt økende avstanden mellom USA og EU preget årets store sikkerhetskonferanse i München.
Mandag 18. februar 2019
NOK NÅ: Minotenks utspill om å ikke bosette flere flyktninger i utsatte bydeler får støtte fra Lena Larsen og Mahmoud Farahmand. Også SV er åpen for ideen.
Lørdag 16. februar 2019
SV vil ha en ny pressestøtteordning for gratisaviser på nett. – Vi vil ha en full gjennomgang av pressestøtten og modernisere den, sier SVs Freddy André Øvstegård.