Lørdag 17. november 2018
Mann alvorlig skadd etter ATV-ulykke i Akershus
Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadd.
Publisert: 17 November 05:55
Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadd.
Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.43 fredag kveld.
Mannen ble funnet livløs, men hadde pust og puls da han ble fraktet til sykehuset etter livreddende førstehjelp på stedet.
– Han var bevisstløs da nødetatene ankom. Jeg har fått beskjed om at han på et tidspunkt hadde pust og puls, men han var ikke kontaktbar da han ble fløyet til sykehuset, fortalte operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt til NTB klokken 0.30.
Halvannen time senere meldte politiet på Twitter at mannen har alvorlige skader, blant annet i hodet, men at han ikke betegnes som livstruende skadd.
Politiet har gjort undersøkelser på stedet, og tatt blodprøver av føreren.
– Det er mistanke om promille, og jourhavende har besluttet et midlertidig førerkortbeslag, opplyser operasjonsleder Fredrik Solbakken til NTB klokken 5.50.
Da var mannen fortsatt til behandling ved sykehuset, og operasjonslederen kjente ikke til om han var kommet til bevissthet.
Ulykken skjedde på kommunal vei.
(©NTB)
Mandag 20. mai 2019
20 prosent, 25 prosent eller kanskje 30? Cappelen Damm tilbyr forfattere helt ulike royalty­satser for lydbokstrømming på Storytel.
Mandag 20. mai 2019
• På lørdag hadde Italias visestatsminister Matteo Salvini for andre gang samlet høyreradikale partier i Europa i Milano før Europavalget neste helg. Det som skulle bli en styrkemarkering regnet i stedet bort. Italienske og internasjonale...
Mandag 20. mai 2019
I GANG: Forhandlingene mellom protestbevegelsen og hæren i Sudan starter igjen. Lørdag demonstrerte islamister av frykt for å bli holdt ute.
Mandag 20. mai 2019
FRIHET: Ytrings­friheten er truet av både Facebook og hatprat, og Torbjørn Røe Isaksen vil ettergå hvordan de store private selskapene styrer offentligheten.
Lørdag 18. mai 2019
Høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) avviser at regjeringens ­politikk fører til nedleggelser av studieplasser.
Lørdag 18. mai 2019
STØTTE: Medlemslandene i Europarådet ble enige om å beholde Russland som medlem. Generalsekretær Thorbjørn Jagland fikk støtte fra Tyskland og Frankrike.
Lørdag 18. mai 2019
OMKAMP: Etter at regjeringens spare­plan har gått i vasken, tror Liv Signe Navarsete (Sp) på omkamp om Andøya.
Lørdag 18. mai 2019
• 8. mai, på selveste frigjøringsdagen, delte regjeringen ut medaljer til 16 norske soldater «for å anerkjenne veteranenes innsats». Seks dager seinere, i revidert nasjonalbudsjett, ble det verken delt ut medaljer eller anerkjennelse. I...
Lørdag 18. mai 2019
Surrealisme: Sunniva Lye ­Axelsens roman om hjelpepleieren Ingrid snur mangt fornøyelig på hodet, ikke minst nordmenns ­reiselyst.
Torsdag 16. mai 2019
PRISSJOKK: Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre kan måtte ta regningen for ekstra kostnader. – Kan bety å sende regningen til velferden, pensjonister og fattige, sier SV.