Tirsdag 23. oktober 2018
Hund tok minst 13 sauer
En hund har angrepet og drept elleve sauer, og skadd ytterligere to, i området rundt Stokkelandsvatnet i Sandnes.
Publisert: 23 Oktober 14:42
En hund har angrepet og drept elleve sauer, og skadd ytterligere to, i området rundt Stokkelandsvatnet i Sandnes.
– Hunden blir tatt i beslag. Veterinær er på vei for å avlive flere skadde sauer. Bonden er varslet og er på stedet, melder operasjonssentralen i Sørvest politidistrikt på Twitter.
Det var tirsdag formiddag at politiet mottok flere meldinger om at en hund løp rundt i området ved Stokkelandsvatnet og angrep sauer.
Politiet fikk ved middagstider tirsdag kontakt med eieren, og opplyser at hun vil bli avhørt.
– Det er juristen som tar endelig stilling til hva som skal skje med hunden, men det er nok fare for at den blir avlivet, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen til NTB.
(©NTB)
Onsdag 17. april 2019
Steikende sol tilsier ikke lenger bare glade badedager, men også tørke og skogbrann. Hva er egentlig «pent» og «stygt» vær i klimakrisas tid?
Onsdag 17. april 2019
• Notre-Dame, som natt til mandag ble offer for flammenes rov, er tett innvevd i fransk historie. Her kom den første stenderforsamlingen sammen i 1302, og her ble den ti år gamle engelske kongen Henrik 6. kronet til Frankrikes konge under...
Onsdag 17. april 2019
BRENNBART: Tragedien i Notre-Dame setter fyr på en gammel fransk debatt om forholdet mellom staten og kirka. Mangemilliardærer lover nå enorme beløp.
Onsdag 17. april 2019
ADVARER: Per Olaf Lundteigen (Sp) sier at regningen for fri arbeidsinnvandring kommer nå og vil at staten skal ta tilbake styringen av arbeidsstokken.
Tirsdag 16. april 2019
Halvparten av abonnentene til Helgelendingen kan miste avisa med ny postlov. – Dette blir alvorlig for oss, sier redaktør Geir Arne Glad.
Tirsdag 16. april 2019
KOALISJON: Sannfinnene er håret i bokstavsuppa som skal danne ny regjering i Finland.
Tirsdag 16. april 2019
• Persondata har blitt det nye gullet. Opplysninger om norske borgere samles nå inn i stor skala av verdens største internasjonale teknologigiganter, som Apple, Google, Microsoft og Facebook. All erfaring viser at hver enkelt av oss ikke er...
Tirsdag 16. april 2019
OMSTILLING: Kværner-sjef Sturla Magnus tror lønnsomheten vil synke og arbeidsplassene forsvinne ut av landet dersom verftet i Verdal skal slutte å levere til oljeindustrien.
Mandag 15. april 2019
NY RAPPORT: Lavere lønninger, mer økonomisk kriminalitet og flere biler på tomgang i sentrum. Dette blir konsekvensen av regjeringens drosjereform, ifølge Transportøkonomisk institutt.
Mandag 15. april 2019
• Dagsavisens debattredaktør Bente R. Granklev skrev forrige uke en interessant kommentar om politikeres misvisende henvisninger til fagfolk for å legitimere egne beslutninger. Granklev viste blant annet til helseminister Bent Høie, som har...