Tirsdag 23. oktober 2018
Hund tok minst 13 sauer
En hund har angrepet og drept elleve sauer, og skadd ytterligere to, i området rundt Stokkelandsvatnet i Sandnes.
Publisert: 23 Oktober 14:42
En hund har angrepet og drept elleve sauer, og skadd ytterligere to, i området rundt Stokkelandsvatnet i Sandnes.
– Hunden blir tatt i beslag. Veterinær er på vei for å avlive flere skadde sauer. Bonden er varslet og er på stedet, melder operasjonssentralen i Sørvest politidistrikt på Twitter.
Det var tirsdag formiddag at politiet mottok flere meldinger om at en hund løp rundt i området ved Stokkelandsvatnet og angrep sauer.
Politiet fikk ved middagstider tirsdag kontakt med eieren, og opplyser at hun vil bli avhørt.
– Det er juristen som tar endelig stilling til hva som skal skje med hunden, men det er nok fare for at den blir avlivet, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen til NTB.
(©NTB)
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.