Onsdag 19. september 2018
Savnet mann i Suldal funnet i live
Mannen i 20-årene som har vært savnet i Suldal i Rogaland siden tirsdag kveld, er funnet i live.
Publisert: 19 September 09:19
Mannen i 20-årene som har vært savnet i Suldal i Rogaland siden tirsdag kveld, er funnet i live.
Mannen ble funnet i 9-tiden onsdag morgen av en politihund med fører, ikke langt fra stedet som var hans siste posisjon. Sørvest politidistrikt opplyser at han er kald, men oppegående.
Letingen har foregått under utfordrende forhold i Suldalsheiene i Rogaland. Han meldte selv fra at han hadde gått seg fast i skodda i området rundt Skaulen.
Den siste kontakten med mannen var på mobiltelefon klokka 23.40 tirsdag. Han oppga da nøyaktig posisjon for hvor han var. Da han ringte dem var han våt og kald.
– Vi jobber fremdeles med å komme fram til savnede. Det er fryktelig vanskelige forhold med tett tåke og svært krevende terreng. Vi har rundt 100–150 meter unna posisjonen han oppga, men vi er havnet nedenfor ham i terrenget, sa operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sørvest politidistrikt til NTB klokka 6.25 onsdag morgen.
Det ble sendt ut to søkslag fra de frivillige, kjentmenn og politiet med politihund, for å forsøke å hente ut mannen. Det ene søkslaget gikk fra Sauda-siden i retning Skaulen, men måtte ta en pause på en hytte på grunn av at det var «null sikt» i området. Det andre laget gikk fra Hamrabø i Suldal.
(©NTB)
Lørdag 15. desember 2018
• Den norske offentligheten deler seg i synet på den franske protestbevegelsen som har fått navnet «de gule vestene». Er de voldelige opportunister som ødelegger for en flott president, eller småfolk som uttrykker legitim bekymring når nye...
Lørdag 15. desember 2018
Mens netthandel på bøker har tatt av i Sverige, foretrekker nordmenn fremdeles å handle bøker over disk.
Lørdag 15. desember 2018
ÅTVARAR: Mette Nord seier ho ikkje veit kor LO landar i EØS-spørsmålet i 2021, og vil sjølv ikkje garantera for avtalen.
Lørdag 15. desember 2018
VINNERSAK?: Kan en «Green New Deal» bli for Demokratene det «Make America Great Again» var for Donald Trump?
Lørdag 15. desember 2018
Livsvilje: I blandingen av liv og verk trer Anne Karin Elstad fram i Hilde Hagerups biografi.
Fredag 14. desember 2018
160 millioner kroner har det kostet å totalrenovere «Hestmanden». Nå må museumsskipet legge til kai fordi Kulturdepartementet ikke vil gi fem millioner kroner i økt støtte.
Fredag 14. desember 2018
LOV: Nav-kontorene mener innføringen av lovpålagt aktivitetsplikt hjelper ungdommen, men andelen unge på sosialhjelp er like høy som før loven kom.
Fredag 14. desember 2018
• Onsdag stemte folkevalgte i den svenske Riksdagen gjennom et nytt budsjettet for 2019. Med knapt flertall var det budsjettet fra de borgerlige partiene Moderaterna og Kristdemokraterna som vant, mot forslaget fra dagens rødgrønne...
Fredag 14. desember 2018
TRØBBEL: De fleste land vil ikke heve sine klimaambisjoner. Forhandlingene under klimatoppmøtet i Polen er i ferd med å gå seg fast.
Torsdag 13. desember 2018
Mange var sikre på at Amazon ville etablere seg i Sverige denne høsten. Men satsingen lar vente på seg.