Onsdag 12. september 2018
Dyr fyllekjøring for Lloris
Tottenham-keeper Hugo Lloris er fratatt førerkortet i 20 måneder og får en bot på 540.000 kroner etter at han kjørt i alkoholpåvirket tilstand 24. august.
Publisert: 12 September 12:24
Tottenham-keeper Hugo Lloris er fratatt førerkortet i 20 måneder og får en bot på 540.000 kroner etter at han kjørt i alkoholpåvirket tilstand 24. august.
Den franske landslagskeeperen ble stoppet i sin Porsche med 0,8 i promille. Det er mer enn dobbelt så høy promille som er tillatt i England.
I Westminster Magistrates' Court onsdag sa Lloris seg skyldig i å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Resultatet ble inndragelse av førerkortet i 20 måneder, samt en bot på 50.000 pund (540.000 kroner).
31-åringen ble stoppet ved Gloucester Place. Lloris tilbrakte sju timer på glattcelle før han ble løslatt mot kausjon. Han har i ettertid beklaget oppførselen sin og sagt at han det han gjorde var fullstendig uakseptabelt.
– Jeg tar fullt ansvar for min oppførsel, og det er ikke slik jeg ønsker å framstå, sa han da.
Ifølge The Independent oppdaget politiet oppkast i bilen da Spurs-spilleren ble stoppet, og Lloris måtte hjelpes ut av bilen.
Tottenham kommenterte etter fyllekjøringen at klubben tar hendelser som denne ekstremt alvorlig, og at saken vil bli håndtert internt.
Lloris har over 100 landskamper for Frankrike, og var kaptein da laget ble verdensmestere i Russland i sommer. Han har også spilt over 250 kamper for Tottenham siden han kom til klubben fra Lyon i 2012.
(©NTB)
Onsdag 21. november 2018
• Kan sykepleiere streike? Det spørsmålet ble presserende i går etter at regjeringen grep inn med tvungen lønnsnemnd i konflikten mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Sykepleierne hadde allerede streiket i noen uker ved...
Onsdag 21. november 2018
Bærum Kulturhus trekker invitasjonen til den metoo-anklagede koreo­grafen Jan Fabre. Aktører i dansefeltet er kritiske til begrunnelsen.
Onsdag 21. november 2018
KONTROLL: Frankrike og Tyskland vil ha et felles EU-forsvar, men er uenige om hvem som skal ha styringa.
Onsdag 21. november 2018
KAN SNU: Få vil stå opp for EØS i LO. Lederne i Handel og Kontor og Arbeidsmandsforbundet åpner for at deres forbund også kan snu.
Tirsdag 20. november 2018
Spartacus-sjef Per Nordanger mener vi har hatt en overproduksjon av sakprosa de siste årene, og at flere forlag kan bli nødt til å kutte titler.
Tirsdag 20. november 2018
SAMLING I BÅNN: Venstresida i Latin-Amerika samles for å finne ut hvordan de kan stanse høyresida og diktaturhyllere som Jair Bolsonaro.
Tirsdag 20. november 2018
VRAKET: Rogaland KrF vil ha Kjell Ingolf Ropstad som ny KrF-leder – ikke Olaug Bollestad. Flere fylker peker på Hans Olav Syversen etter rå maktkamp.
Tirsdag 20. november 2018
• I går lanserte Klassekampen i samarbeid med Nationen og Landslaget for lokalaviser en kampanje for å bevare norsk mediemangfold. Til nå har mer enn 80 norske avisredaktører signert et opprop, hvor vi krever at avisa skal fram, også i...
Mandag 19. november 2018
Ved å øke sine egeninntekter har de statseide teatrene kompensert for kutt i offentlig støtte. Men de kunstneriske ambisjonene vil snart bli skadelidende, hevder teatersjefer.
Mandag 19. november 2018
FINAL SAY: Verken tilhengere eller motstandere av brexit liker avtalen til Theresa May. People’s vote-leder mener en ny folkeavstemning er Mays eneste utvei.