Onsdag 12. september 2018
Bevæpnet mann pågrepet etter dramatisk biljakt – politimann skadd
En bevæpnet mann er pågrepet etter en kort, men intens biljakt på Skedsmokorset i Akershus. En politimann ble skadd i biljakten.
Publisert: 12 September 10:18
En bevæpnet mann er pågrepet etter en kort, men intens biljakt på Skedsmokorset i Akershus. En politimann ble skadd i biljakten.
Øst politidistrikt fikk melding om en stjålet bil omtrent 8.30 onsdag morgen.
Etter å ha lokalisert den stjålne bilen ved Skedsmokorset forsøkte politiet å stanse den, men bilen ga i stedet full gass og krasjet inn i politibilen. En politimann ble lettere skadd i sammenstøtet.
Biltyven kjørte videre, men etter sammenstøtet ble bilen hans skadd, og han valgte å forlate bilen, ifølge politiet.
– Det er da observasjoner av en mann som løper fra bilen med våpen. Han truer deretter til seg en ny bil med skytevåpenet og kjører videre. Etter å ha fulgt ham med både biler og helikopter får vi kontroll på bilen, mannen overgir seg og vi pågriper ham ved Gjerdrum, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til NTB.
Mannen er en kjenning av politiet.
(©NTB)
Onsdag 21. november 2018
• Kan sykepleiere streike? Det spørsmålet ble presserende i går etter at regjeringen grep inn med tvungen lønnsnemnd i konflikten mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Sykepleierne hadde allerede streiket i noen uker ved...
Onsdag 21. november 2018
Bærum Kulturhus trekker invitasjonen til den metoo-anklagede koreo­grafen Jan Fabre. Aktører i dansefeltet er kritiske til begrunnelsen.
Onsdag 21. november 2018
KONTROLL: Frankrike og Tyskland vil ha et felles EU-forsvar, men er uenige om hvem som skal ha styringa.
Onsdag 21. november 2018
KAN SNU: Få vil stå opp for EØS i LO. Lederne i Handel og Kontor og Arbeidsmandsforbundet åpner for at deres forbund også kan snu.
Tirsdag 20. november 2018
Spartacus-sjef Per Nordanger mener vi har hatt en overproduksjon av sakprosa de siste årene, og at flere forlag kan bli nødt til å kutte titler.
Tirsdag 20. november 2018
SAMLING I BÅNN: Venstresida i Latin-Amerika samles for å finne ut hvordan de kan stanse høyresida og diktaturhyllere som Jair Bolsonaro.
Tirsdag 20. november 2018
VRAKET: Rogaland KrF vil ha Kjell Ingolf Ropstad som ny KrF-leder – ikke Olaug Bollestad. Flere fylker peker på Hans Olav Syversen etter rå maktkamp.
Tirsdag 20. november 2018
• I går lanserte Klassekampen i samarbeid med Nationen og Landslaget for lokalaviser en kampanje for å bevare norsk mediemangfold. Til nå har mer enn 80 norske avisredaktører signert et opprop, hvor vi krever at avisa skal fram, også i...
Mandag 19. november 2018
Ved å øke sine egeninntekter har de statseide teatrene kompensert for kutt i offentlig støtte. Men de kunstneriske ambisjonene vil snart bli skadelidende, hevder teatersjefer.
Mandag 19. november 2018
FINAL SAY: Verken tilhengere eller motstandere av brexit liker avtalen til Theresa May. People’s vote-leder mener en ny folkeavstemning er Mays eneste utvei.