Lørdag 11. august 2018
Stakk av etter frontkollisjon i Porsgrunn
Tre personer stakk av etter en frontkollisjon i Porsgrunn natt til lørdag. En person er pågrepet. Føreren av den andre bilen er sendt til sykehus.
Publisert: 11 August 07:10
Tre personer stakk av etter en frontkollisjon i Porsgrunn natt til lørdag. En person er pågrepet. Føreren av den andre bilen er sendt til sykehus.
Etter å ha søkt i drøyt en time kom politiet i kontakt med eieren av den ene bilen hvor både fører og passasjerer stakk av.
Eieren, en kvinne i 30-årene, fremsto beruset da politiet pågrep henne og ble framstilt for blodprøve.
– Vi mistenker at det var hun som var føreren, og vi mistenker henne for kjøring i ruspåvirket tilstand, sier operasjonsleder André Kråknes i Sørøst politidistrikt til NTB like over klokken 6 lørdag.
Kvinnen nekter å forklare seg.
Politiet har ikke funnet de to andre personene som stakk av, og operasjonsleder Kråknes sa tidligere til NTB at det var viktig for politiet å finne de involverte, i tilfelle de var i sjokk eller skadd.
– Føreren har sagt til oss at de andre har det bra, sier Kråknes til NTB like etter klokken 2.30.
Alle politiets patruljer, i tillegg til en hundepatrulje, deltok i søket. De rykket til ulykkesstedet på Herøyavegen klokka 0.46.
Føreren av den andre bilen, en mann i slutten av tenårene, er kjørt til sykehuset i Porsgrunn. Han skal ikke være alvorlig skadd.
Trafikken går som normalt på stedet.
(©NTB)
Tirsdag 22. januar 2019
Dagbladet vil søke om pressestøtte. Dersom avisa innlemmes i ordningen, kan den ende opp med å motta en rekordhøy sum på over 50 millioner kroner.
Tirsdag 22. januar 2019
FEIL PÅ FEIL: Lista over medieblundere knyttet til Russland-etterforskningen vokser. Her er noen av dem.
Tirsdag 22. januar 2019
• Politikk kan iblant framstå som en dragkamp mellom fløyene, hvor én side får gjennomslag det ene året, før nye valg snur om på alt. I realiteten er det likevel slik at mye av det som vedtas blir stående, politiske skifter til tross. Det...
Tirsdag 22. januar 2019
SV I VINDEN: Medlemmene strømmer til opposisjonspartiene etter opprettelsen av den borgerlige firepartiregjeringen. Hos SV er veksten dobbelt så stor som hos Ap.
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.