Torsdag 19. juli 2018
To menn døde i MC-ulykke i Dale
To unge menn omkom i en singelulykke med motorsykkel på E16 ved Dale i Hordaland.
Publisert: 19 Juli 14:25
To unge menn omkom i en singelulykke med motorsykkel på E16 ved Dale i Hordaland.
Veien er stengt, og både kriminalteknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er på vei til stedet, opplyser operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til NTB klokken 3.35 natt til torsdag.
– Politiet fikk melding fra forbipasserende klokken 1.40. Da ambulansen ankom stedet, ble det startet livreddende førstehjelp, sier Rebnord. De to ble erklært døde på stedet klokken 2.20 og 2.45.
De omkomne var to menn på 19 og 22 år, opplyser lensmann Robert Veseth til Bergens Tidende torsdag ettermiddag. De var begge hjemmehørende i Vaksdal kommune, der ulykken skjedde.
Fartsgrensen der ulykken har skjedd, er 70 kilometer i timen.
(©NTB)
Tirsdag 22. januar 2019
Dagbladet vil søke om pressestøtte. Dersom avisa innlemmes i ordningen, kan den ende opp med å motta en rekordhøy sum på over 50 millioner kroner.
Tirsdag 22. januar 2019
FEIL PÅ FEIL: Lista over medieblundere knyttet til Russland-etterforskningen vokser. Her er noen av dem.
Tirsdag 22. januar 2019
• Politikk kan iblant framstå som en dragkamp mellom fløyene, hvor én side får gjennomslag det ene året, før nye valg snur om på alt. I realiteten er det likevel slik at mye av det som vedtas blir stående, politiske skifter til tross. Det...
Tirsdag 22. januar 2019
SV I VINDEN: Medlemmene strømmer til opposisjonspartiene etter opprettelsen av den borgerlige firepartiregjeringen. Hos SV er veksten dobbelt så stor som hos Ap.
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.