Torsdag 12. juli 2018
Van Basten kritiserer Neymar for filmingen
Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.
Publisert: 12 Juli 17:01
Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.
På en pressekonferanse torsdag uttalte den tidligere storspilleren seg kritisk om skuespilleriet til Neymar under fotball-VM.
– Det viser ikke en god holdning, sa van Basten.
Neymar har blitt kritisert og latterliggjort for sin kraftige filming under mesterskapet i Russland. Før kvartfinalen mellom Brasil og Belgia hadde superstjernen tilbrakt 14 minutter liggende på gresset uten å være skadd mens han skrek og rullet rundt. Sekunder senere var brasilianeren vanligvis i full gang på banen igjen.
– Som spiller skal man alltid prøve å prestere sitt beste. Hvis du filmer for mye, mener jeg at alle vil forstå at det ikke kommer til å hjelpe deg. Jeg tenker han personlig må forstå situasjonen, uttalte van Basten.
Neymar og Brasil røk ut i kvartfinalen mot Belgia.
(©NTB)
Lørdag 17. november 2018
• Samtidig som forslaget til brexit-avtale river og sliter i britene, blåser det opp til ny strid om EØS-avtalen i fagbevegelsen her hjemme. I går signerte lederne i Fellesforbundet og Norsk Transportarbeiderforbund en avtale om...
Lørdag 17. november 2018
VERRE: Theresa May mener hun har oppnådd en bedre avtale med EU enn det Norge har. Men brexit-avtalen ville vært grunnlovsstridig i Norge, fastslår Nupi-direktør Ulf Sverdrup.
Lørdag 17. november 2018
ANBUD: NSB var best på organisasjon og ledelse, mens SJ var best på kundetilfredsstillelse. Go-Ahead var kun best på pris i anbudskonkurransen om å få drifte Sørlandsbanen.
Lørdag 17. november 2018
Statlige teatre har økt sine egeninntekter, selv om de får mindre i offentlige tilskudd. Høyre jubler, mens SV mener tallene i rapporten gir et misvisende bilde.
Lørdag 17. november 2018
Å vite: Michelets bok er en undersøkelse formulert som en dom.
Fredag 16. november 2018
NÆR STUPET: Ministerflukt og mistillit sender Theresa Mays brexit-plan nærmere nederlag i parlamentet, sier britiske eksperter til Klassekampen.
Fredag 16. november 2018
– Det har aldri vært mindre grunn til å rehabilitere Alf Larsen, sier litteratur­forsker Tore Rem. Han reagerer på Forfatterforeningens unnskyldning til den omstridte poeten.
Fredag 16. november 2018
HEMMELIG: Etterretningstjenesten skal betale kilder svart – og kunne bryte norsk lov uten straff. Det er regjeringens forslag til ny etterretningslov.
Fredag 16. november 2018
• «Gratulerer! Theresa May har lyktes med å forene en dypt splittet nasjon. Alle er enige om at avtalen hun har kommet opp med er forferdelig», skriver Martin Wolf i Financial Times. Ambrose Evans-Pritchard i The Telegraph sammenlikner den...
Torsdag 15. november 2018
SATSER: Equinor bruker rekordmye penger på lobbyisme i Brussel. Målet er å sikre etterspørselen etter gass i lang tid framover.