Onsdag 4. juli 2018
Carragher tilbake i Sky Sports etter spytteepisode
Jamie Carragher returnerer som fotballekspert på Sky Sports kommende sesong etter å ha vært suspendert siden mars.
Publisert: 04 Juli 10:50
Jamie Carragher returnerer som fotballekspert på Sky Sports kommende sesong etter å ha vært suspendert siden mars.
Den tidligere Liverpool-spilleren ble i mars suspendert fra jobben for resten av Premier League-sesongen etter å ha spyttet mot en 14 år gammel jente og hennes far i en bil på motorveien.
Nå er det klart at Carragher returnerer til Sky Sports når den nye PL-sesongen starter i august. Det hører med til historien at 40-åringen har fått en siste advarsel. Det melder Daily Mail.
– Vi har snakket med Jamie og minnet ham på hva vi forventer i Sky Sports. Han har vist anger, er svært lei seg for hendelsen og har tatt de nødvendige stegene for å sikre at situasjonen ikke gjentar seg, sier en talsperson for kanalen.
Tross hendelsen og suspensjonen fra Sky fikk briten fornyet tillit som Viasat-ekspert på norske TV-skjermer.
Carragher har gjentatte ganger beklaget sin oppførsel.
– Det var helt uakseptabelt fra min side. Jeg har personlig sagt unnskyld til hele familien. Jeg ble terget tre-fire ganger langs motorveien og mistet hodet, skrev Carragher på Twitter etter hendelsen.
(©NTB)
Tirsdag 13. november 2018
• I går skrev avisa Vårt Land om alkoholservering på styresamlinger i de statlige helseforetakene. På tre styresamlinger i Helse Nord drakk de frammøtte alkohol for nesten 60.000 kroner, viser tall avisa har hentet inn. Det er ikke ny...
Tirsdag 13. november 2018
25.000 abonnenter kan miste papir­avisa dersom regjeringen går for et kompromissforslag som mediebransjen selv har spilt inn.
Tirsdag 13. november 2018
ADVART: Allerede for ti år siden visste forskerne at klimaendringene ville gi flere og større skogbranner. Nå har det begynt å skje.
Tirsdag 13. november 2018
VISJON: Torgeir Knag Fylkesnes vil styrke SVs nærings- og distriktsprofil. – Mitt største ønske for SV er at vi skal bli mer ambisiøse og mindre flinke, sier han.
Mandag 12. november 2018
• Før helga meldte utenriksminister Ine Eriksen Søreide at Norge ikke vil inngå nye avtaler om eksport av forsvarsmateriell til Saudi-Arabia. I en e-post til NTB skrev hun at «[g]runnen for dette tiltaket er en helhetsvurdering av den siste...
Mandag 12. november 2018
Litteraturprofessor Marianne Egeland mener det er vanskelig å se hvem som fører ordet i høstens kjendis­bøker.
Mandag 12. november 2018
IKKE RØR! Stjørdal kommune har for mange barnehager, men på tross av støtte fra et enstemmig bystyre får de ikke lov å kutte antall plasser hos private. Nå drøfter Stortinget lovendring.
Mandag 12. november 2018
PÅ MARSJ: Migrantkaravanen fra Honduras fortsetter mot nord. Mange velger å bli i Mexico framfor et usikkert møte med den amerikanske grensa.
Lørdag 10. november 2018
• I den svært EU-positive boka «Vi som elsker Europa» legger forfatteren Stein Inge Jørgensen stor vekt på at EU nå har fått en tyngre sosial profil. Han viser til at det i EU-traktatens artikkel 3 står at EU skal jobbe for sosialt...
Lørdag 10. november 2018
SANKSJONER: EU vil gi Italia bøter om ikke regjeringen strammer inn statsbudsjettet. – Italia står overfor et fryktelig dilemma, sier professor emeritus Steinar Stjernø.