Lørdag 23. juni 2018
Ny tiltale mot far som er dømt for å ha tvangsdopet sønnen i årevis
Mannen i 40-årene er tidligere domfelt for å ha injisert sønnen med dopingmidler gjennom flere år. Nå er det tatt ut ny tiltale mot ham for tilsvarende forhold.
Publisert: 23 Juni 11:12
Mannen i 40-årene er tidligere domfelt for å ha injisert sønnen med dopingmidler gjennom flere år. Nå er det tatt ut ny tiltale mot ham for tilsvarende forhold.
Den nå 20 år gamle sønnen har anmeldt faren på nytt for å ha tvangsinjisert ham med dopingmidler, ifølge NRK. Sandnes-mannen i 40-årene ble i Stavanger tingrett domfelt i 2015 for å ha tvangsdopet sønnen fra han var ti år gammel til han ble 14. Den nye tiltalen gjelder perioden fra sønnen var 16 til 18 år, skriver Rogalands Avis.
Faren har «injisert dopingmidler og andre uregistrerte medikamenter intramuskulært» på sønnen gjentatte ganger, ifølge statsadvokat Arvid Malde. «Dopingmidlene ble gitt i perioder over flere dager, og ved noen av anledningene over flere uker i form av såkalte kurer», heter det i tiltalen..
Mannen erkjenner ikke straffskyld, understreker forsvareren, advokat Bengt Sigurd Rønningen,.
Han er også tiltalt for ett brudd på besøksforbud mot sønnen, samt seks brudd på besøksforbudet mot datteren sin. Da politiet var hjemme hos 44-åringen 22. januar 2016, skal de ha funnet en rekke dopingmidler hos ham. Han ble senere samme år tatt med flere narkotiske tabletter og dopingmidler, og er flere ganger tatt for å ha kjørt i ruspåvirket tilastand, samt for kjøring uten gyldig førerkort.
(©NTB)
Tirsdag 13. november 2018
VISJON: Torgeir Knag Fylkesnes vil styrke SVs nærings- og distriktsprofil. – Mitt største ønske for SV er at vi skal bli mer ambisiøse og mindre flinke, sier han.
Tirsdag 13. november 2018
• I går skrev avisa Vårt Land om alkoholservering på styresamlinger i de statlige helseforetakene. På tre styresamlinger i Helse Nord drakk de frammøtte alkohol for nesten 60.000 kroner, viser tall avisa har hentet inn. Det er ikke ny...
Tirsdag 13. november 2018
25.000 abonnenter kan miste papir­avisa dersom regjeringen går for et kompromissforslag som mediebransjen selv har spilt inn.
Tirsdag 13. november 2018
ADVART: Allerede for ti år siden visste forskerne at klimaendringene ville gi flere og større skogbranner. Nå har det begynt å skje.
Mandag 12. november 2018
• Før helga meldte utenriksminister Ine Eriksen Søreide at Norge ikke vil inngå nye avtaler om eksport av forsvarsmateriell til Saudi-Arabia. I en e-post til NTB skrev hun at «[g]runnen for dette tiltaket er en helhetsvurdering av den siste...
Mandag 12. november 2018
Litteraturprofessor Marianne Egeland mener det er vanskelig å se hvem som fører ordet i høstens kjendis­bøker.
Mandag 12. november 2018
IKKE RØR! Stjørdal kommune har for mange barnehager, men på tross av støtte fra et enstemmig bystyre får de ikke lov å kutte antall plasser hos private. Nå drøfter Stortinget lovendring.
Mandag 12. november 2018
PÅ MARSJ: Migrantkaravanen fra Honduras fortsetter mot nord. Mange velger å bli i Mexico framfor et usikkert møte med den amerikanske grensa.
Lørdag 10. november 2018
• I den svært EU-positive boka «Vi som elsker Europa» legger forfatteren Stein Inge Jørgensen stor vekt på at EU nå har fått en tyngre sosial profil. Han viser til at det i EU-traktatens artikkel 3 står at EU skal jobbe for sosialt...
Lørdag 10. november 2018
SANKSJONER: EU vil gi Italia bøter om ikke regjeringen strammer inn statsbudsjettet. – Italia står overfor et fryktelig dilemma, sier professor emeritus Steinar Stjernø.