Fredag 1. juni 2018
Emil Meek møter polsk slakter i Tyskland
Den norske MMA-utøveren Emil Meeks neste UFC-kamp blir mot polske Bartosz Fabinski i Hamburg 22. juli.
Publisert: 01 Juni 12:38
Den norske MMA-utøveren Emil Meeks neste UFC-kamp blir mot polske Bartosz Fabinski i Hamburg 22. juli.
Dette blir Meeks tredje kamp i UFC-buret, etter å ha vunnet mot Jordan Mein i 2016 og tapt mot Kamaru Usman i januar i år.
Nå bekrefter UFC og Viaplay at nordmannen skal møte Bartosz Fabinski i UFC Fight Night i Hamburg 22. juli. Polakken går under kallenavnet «Slakteren».
– Han er en bra fighter. Han har en bra seiersrekke med seks strake og har bare tapt to kamper av sine 15, så han er en solid fighter. Det er en skikkelig sterk bryter, så det blir en tøff kamp, men jeg tror stilen passer meg bra, sier Meek til Nettavisen.
Også Fabinski skal gå sin tredje UFC-kamp, men i motsetning til Emil «Valhalla» Meek har han vunnet begge sine, mot henholdsvis Garreth McLellan og Hector Urbina.
(©NTB)
Tirsdag 20. august 2019
KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.
Tirsdag 20. august 2019
Astrup Fearnleys sponsor anklages for folkerettsbrudd, mens Nasjonal­museet tar imot støtte fra skatte­paradis. Kunstnere mener debatten om «giftige donasjoner» må reises også her hjemme.
Tirsdag 20. august 2019
PROTESTER: Frykten for Hongkongs politiske framtid har ikke sluppet taket.
Tirsdag 20. august 2019
• «Lokalvalet har blitt eit ras av happenings av det som kommunevalet dreier seg aller minst om», skriver Knut Aastad Bråten i Nationen. Han er redaktør i tidsskriftet Syn og Segn og kommunestyrerepresentant for Venstre i Nord-Aurdal. I...
Mandag 19. august 2019
ANGREP: Den islamske staten (IS) sier at de sto bak angrepet i Kabul lørdag. Afghanistankomiteen ser terroren som et forsøk på å svekke fredsforhandlingene.
Mandag 19. august 2019
Ikke har hun drømt om å bli artist og ikke er hun så glad i musikk, men en voksende fanskare gjør at Aurora må stå på. Nå skal hun tilbringe et par måneder med norsk konsertpublikum.
Mandag 19. august 2019
Medvirking og mediebruk er viktig i den kommende kulturmeldingen for barn og unge.
Mandag 19. august 2019
• «Den blomst vi kaller rose, vil dufte liflig uten rosens navn», skrev poeten. Men navn betyr noe, ikke minst i politikken, der bevegelser og strømninger sjelden kan identifiseres på lukta alene. Først når man er døpt, er man en «aktør» å...
Mandag 19. august 2019
ADVARSEL: Russland har rustet opp. Hvis ikke Norge følger etter, vil USA ta over kontrollen i norske nærområder. – Da mister vi stadig mer råderett, sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.
Lørdag 17. august 2019
TRØBBEL: Varslene om en ny global økonomisk nedgangstid vokser i styrke. Hvem kan sko seg på en ny krise?