Torsdag 17. mai 2018
Storavis: Solbakken vil ha landslagsstjerne
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.
Publisert: 17 Mai 12:44
FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.
Bjelland, som har norsk far og dansk mor, spiller i øyeblikket for engelske Brentford. Kontrakten hans med mesterskapsserieklubben utløper imidlertid i sommer.
Ifølge den danske storavisen BT jobber nå FCK-trener Solbakken for å hente forsvarsspilleren til København.
FCK skal angivelig ha vært interessert i langt tid, men BT hevder å kjenne til at midtstopperen neppe lar seg overtale i denne omgang. Bjelland skal være interessert i å fortsette karrieren utenfor Danmarks grenser, og gjerne i en større klubb enn Brentford.

VM-aktuell29-åringen, som tidligere har vært proff i nederlandske Twente, er ventet å bli en viktig del av Åge Hareides danske mannskap i sommerens VM-sluttspill i Russland.
Mye tyder for øvrig på at FCK-sjef Solbakken jobber hardt med å forsterke forsvarsleddet om dagen. Nylig ble han sett i samtale med den svenske landslagsspilleren Sotirios Papagiannopoulos på flyplassen Arlanda i Stockholm.

SluttspillFredag skal FC København ut mot Gustav Wikheims Midtjylland i den danske sluttspillet. Utfallet av den kampen kan bli meget avgjørende for hvem som til slutt blir mester.
Midtjylland er a poeng med FCK-byrival Brøndby i gullkampen foran de to siste kampomgangene.
FC København er på sin side nummer tre, og må holde Nordsjælland bak seg for å være sikret direkte plass i kvalifiseringen til neste sesongs europaliga. Blir hovedstadslaget nummer fire, venter en ny hjemmekamp mot enten AGF eller Sønderjyske for å avgjøre hvem som får den siste danske plassen i europaligakvalifiseringen.
(©NTB)
Tirsdag 22. januar 2019
Dagbladet vil søke om pressestøtte. Dersom avisa innlemmes i ordningen, kan den ende opp med å motta en rekordhøy sum på over 50 millioner kroner.
Tirsdag 22. januar 2019
FEIL PÅ FEIL: Lista over medieblundere knyttet til Russland-etterforskningen vokser. Her er noen av dem.
Tirsdag 22. januar 2019
• Politikk kan iblant framstå som en dragkamp mellom fløyene, hvor én side får gjennomslag det ene året, før nye valg snur om på alt. I realiteten er det likevel slik at mye av det som vedtas blir stående, politiske skifter til tross. Det...
Tirsdag 22. januar 2019
SV I VINDEN: Medlemmene strømmer til opposisjonspartiene etter opprettelsen av den borgerlige firepartiregjeringen. Hos SV er veksten dobbelt så stor som hos Ap.
Mandag 21. januar 2019
• «Vi prøver å lure en hel befolkning, men mest oss selv, med å kalle dette en nærpolitireform.» Det skrev hovedverneombud for Sør-Øst politidistrikt, Bjørn Druglimo, på Politiforum denne helga. Han kommenterte funnene i en ny...
Mandag 21. januar 2019
MOTSTAND: Flere tusen ungarere protesterte lørdag mot regjeringens politikk og mot en ny, omstridt arbeidsmiljølov som åpner for 400 timer overtid per år.
Mandag 21. januar 2019
NY VEG: Regjeringa ventar på Statens vegvesen si eiga vurdering av kva oppgåver private kan få. – Me har ei oppleving om at Vegvesenet blir riven i bitar, seier tillitsvald Alf Edvard Masternes.
Mandag 21. januar 2019
Selvpubliserte bøker finner veien inn til forlagseide nettbokhandler. Kan gjøre det vanskeligere for leserne å navigere på nett, mener Anne Oterholm.
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.